Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kung Fu Panda 2 izlediğim en son film. Animasyon severler için çok eğlenceli ve aksiyon dolu, birincisinden de iyiydi bana göre. Hem de 3D ile de izleme imkanı var. Bu panda gerçekten çok sevimli. Ayrıca serinin üçüncüsü de geliyor, filmin sonunda mesajı vermişler kesin olarak.

Yorum

• Dom Za Vesanje
      Goodfellas
      Amores Perros
      Cidade De Deus

Bu filmler keşke hiç izlememiş olsam da tekrar aynı heyecan ile izlesem dediğim filmler.

Cidade De Deus'u 10 civarı.
      Diğerlerini de en az 3 kere izledim.

Doyamıyorum.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Dom Za Vesanje
        Goodfellas
        Amores Perros
        Cidade De Deus

Bu filmler keşke hiç izlememiş olsam da tekrar aynı heyecan ile izlesem dediğim filmler.

Cidade De Deus'u 10 civarı.
        Diğerlerini de en az 3 kere izledim.

Doyamıyorum.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• "Gemide" , Erkan Can'in oyunculuguna dikkat cekerim..

Yorum

• Kvp Filistin'i iyi ki netten beleş seyretmişim. Para verip sinemada izlemeye değmezmiş. ama bu tip filmler hep olmali, yapımcıyı tebrik ediyorum. Filme baya para harcanmış ama senaryo yetersiz kalmış.

Yorum

• İlk olarak Tascaynar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              The Prestige
              Nolan'ın yapıtlarından. Mükememmel bir film.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aşk Tesadüfleri Sever... İsim olmamış bir kere. Aşk Yabancı Özentiliğini Sever olabilirdi. Ya da Aşk "Yha pufffff ya bizim aşk filmimiz olsun rockcı olsun fotoğrafçı olsun yhaaa puffff (("leri Sever de olabilirdi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kaybedenler Kulübü

aslında türk filmlerine önyargılı yaklaşmam hepsini izlemek isterim ama kaybedenler kulübü gerçekten çok kötü olmuş. diyaloglar kurgu herşeyi berbat.
                  EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaybedenler Kulübü

aslında türk filmlerine önyargılı yaklaşmam hepsini izlemek isterim ama kaybedenler kulübü gerçekten çok kötü olmuş. diyaloglar kurgu herşeyi berbat.
                    Bunu biraz daha açar mısınız? Tam olarak neyini beğenmediniz? Kaybedenler Kulübü'nü çok beğenmiştim. Tartışmak isterim
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Turist

Çok hoşuma gitti.Konusu bakımından da sıkılmadan izlenilebilecek bir film.
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• American History X'i dün gece izledim. Güzel film, tavsiye ederim.

Edward Norton'a neler yaptılar ya.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bu gece listemden 3 film çıkarmak istiyorum.

Casablanca
                          C'era una volta il West
                          Rear Window

Hadi başlayalım.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ve Mayls Geece Gece film bakmaya baslar
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Solomon Kane.. Bu filmi izleyin..

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şapka çıkartılacak film...!
                                Muazzam...!
                                Müthiş senaryo , müthiş kurgu...
                                Müzikler enfes , dövüş sahneleri enfes...
                                Replikler mükemmel...!
                                ''gülersen herkes seninle birlikte güler;ağlarsan tek başına ağlarsın''
                                ''İster kum tanesi olsun ister kaya olsun.İkisi de suda aynı batar.''
                                "Ben bir hayvandan daha kötü olsam bile yaşamaya hakkım yok mu?"

Zaman su gibi akıp geçti...
                                Dahiyane bir film olmuş...Bu zamana kadar izlemedim Kore filmi diye önyargıyla yaklaştım ama çok pişmanım çok...!
                                10/9.5
                                Dün gece izledim Oldboy'u. Hepsine katılıyorum. İzlemeyen varsa izlesin. Son sahnede sarıldıktan sonra güldü sonra suratı asılır gibi oldu bana hatırlıyor gibi geldi.Bana mı öyle geldi yoksa öyle mi*
                                Més Que Un Club

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X