Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Jumper 2008 ABD / TÜRKÇE DUBLAJ-
    IMDB Puanı: 5.9/10
    Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu,
    Fantastik, Macera

Yönetmen: Doug Liman
    Oyuncular: Kristen Stewart, Samuel L. Jackson,
    Hayden Christensen, Rachel Bilson,
    Annasophia Robb, Diane Lane
    Müzik: John Powell, The Prodigy
    Süre: 1 saat 28 dk
    David, mutsuz bir gençtir ve günün birinde evden kaçmaya verir ve gideceği yeri bilemez.. Ancak, kendisinde bulunan ve miras kalmış olan bir yeteneğin de farkına varır. Bu sayede dünyanın istediği yerine anında gidip, düşünce hızında hareket etmektedir. Bu yeteneğini kimi zaman kanun dışı olarak da kullanabilen David’in peşine, onun özelliklerini bilen polis şefi Roland düşecektir.

eskidden izlemiştim..bugün bi kez daha izledim aynı tadı aldım
    Trabzonspor, Napoli, Roma, B.Dortmund, Benfica, Valencia, Liverpool.
    Everywhere is TRABZON for us !

Yorum

• İlk olarak İlyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yıllar önce TRT'de denk gelmiştim bu filme.Hayal meyal hatırlıyorum.Bugünlerde tekrar izleyecem kısmetse.Çok hoşuma gittiğini hatırlıyorum.E Robin Williams olur da güzel olmaz mı
      "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Shoot 'Em Up

Monicca Bellucci diyorum ve sadece izleyin diyorum )

Yorum

• Se7en (1995)

Çok iyi..

Yorum

• Clint Eastwood'un yeni filmi Hereafter'ı izledim. Güzeldi, tavsiye edilir.

Yorum

• bugün sinemada "unknown identity" filmini izledim ve acayip begendim.
              nedeni, bir sahnesinde TRABZONSPOR bayraklarinin görünmesi idi.
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• The Thirteenth floor

Tek kelimeyle zaman kaybı!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

12 Angry Men (12 Öfkeli Adam)

IMDB'nin top 10'unda 8.sırada yerini almış bir filmi izlemeliyim diye düşünerek başladım seyretmeye.

Film çoğu kişiye sıkıcı gelebilir.Hatta ilk 1 saat falan ben de sıkıldım desem yalan olmaz.Babasını öldürmekten dolayı mahkemeye çıkarılan bir gencin suçlu mu suçsuz mu olduğuna kanaat getirmek hiç bu kadar zor olmamıştı bir jüri için.

Tabi zamanın şartlarını da gözönünde bulundurunca delillerin yetersiz oluşu ve hemen hemen kararın şahitlerin ifadesi doğrultusunda verilecek olması esnasında Jüri üyeleri vicdan muhasebesine girişiyor.

Önyargıların ve farklı bakış açılarının mücadelesi olarak geçen film; 1957 yılı da olsa insan zekasının öne sürülen ifadelerin hiç de aslına uygun olmadığını ortaya çıkarabileceğini gösteriyor...

Filmde insan psikolojisi üzerine güzel yaklaşımlar var.Tavsiye olunur...

Bu arada film tek odada geçiyor .Ki bu bakımdan The Man From Earth filmine de ilham verdiği söylenir...
                  bu filmin rus versiyonuda var oda iyi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bölge 13 - Ultimatum

İlk filme göre çok daha hareketli ve güzel bir film olmuş. Filmin verdiği mesaj çok güzel. Filmin sonunda ki, cumhurbaşkanı ile pro içme sahnesi biraz abes kaçmış gibi sanki. İzlenilesi bir film.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyah Kuğu vakit kaybı. 1,5 saatini benim gibi boş yere harcama
                      Bu basligi takip eden sinema tutkunlari Burcagin tavsiye etmedigi filmlere gidebilirler
                      Film tek kelimeyle son zamanlarda izledigim en basarili film, ekrandan gozlerimi almadan izledim. Cok guzel. Cok.
                      Futbol taraftardır!

Yorum

• Erkekseniz ve baleden hoşlanmıyorsanız Siyah Kuğu'dan uzak durun.

Onun yerine Shutter Island izleyin.Oyunculuğun alasını , yönetmenliğin hasını ve kurgunun babasını görün.

Tabi bence...

Yorum

• hatta yiyorsa paranormal aktivitiyi izleyin!
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Celda 211

geçenlerde izledim beğendim tavsiye ederim.mümkünse orjinal izleyin elemanların konuşmaları çok fena.

Yorum

• eee sonra?

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu basligi takip eden sinema tutkunlari Burcagin tavsiye etmedigi filmlere gidebilirler
                                Film tek kelimeyle son zamanlarda izledigim en basarili film, ekrandan gozlerimi almadan izledim. Cok guzel. Cok.
                                Ezgizim ciddimisin ironimi yapıyorsun bu saatte anlayamadım. Yarın tekrar okuyazaam
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X