Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hangover'dan sonra izlemek istiyordum ve bugüne nasip oldu. Hangover kadar olmasada eğlenceli bir film olmuş.Beklediğim kadar olmas da iyi bir film.Zach Galifianakis'e bayılıyorum ya.

Puanım:7/10
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birazda Türk filmi izleyin arkadaşlar.. Bunu izleyin, kesinlikle hoşunuza gidecektir.
      güzel filmdir, en azından şu an gösterimde olan çoğu boş amerikan filmine on basar

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Birazda Türk filmi izleyin arkadaşlar.. Bunu izleyin, kesinlikle hoşunuza gidecektir.
        Sinema eleştirmenleri veya bu sayfada daha önce fikirlerini paylaşmış arkadaşlar gibi ustaca anlatamam düşüncelerimi. Ama izlememiş arkadaşlarımız için birkaç noktadan bahsedebilirim dilim döndüğünce:

Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur filmlerinde senaryoya paralel şarkılar çalar; bir nev-i dönemin klipleridir aslında onlar. Bence Prensesin Uykusu da onları andırıyor. Hatta Redd için güzel bir reklam olmuş.

Filmin mekanları bizim Florya hatta Mektep Sokak Tren istasyonunun üstündeki yolun ortasındaki ağaç... Yeşilyurt'taki Rönepark... Yürümekten en çok keyif aldığım yerler burası zaten. Dev ekranda görünce "eee burası bizim sokak" deyiverdim. Yani kendimi filmin içinde buldum; ya da filmi kendi hayatımın içinde.

Tabii ki herkeste aynı etkiyi bırakmayabilir bence güzel bir film. Sadece müzikleri için bile seyredilebilir. Ama inanın çok daha fazlasını bulacaksınız.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deli Dumrul 2 Yarın Vizyona giriyor.. Bakalım ilki kadar güzelmi
          Sanırım geçen seneydi; aniden Trabzon'a gitmem gerekiyordu. İlk otobüse atladım. Genelde 18 saat boyunca uyuyamam, kitap okurum. Bu sefer okuyamadım. Çünkü otobüs ahalisi bir şeyler izleyip kahkaha atıyordu. Merak edip ortasından seyre başladım ben de.

Kaba, argo güldürüyor bizi. Yanlış anlaşılmasın; kötülemiyorum. Durum tespiti sadece. Şekli değişiyor bazen. İnek Şaban'da verdiğimiz reaksiyonla, Recep İvedik'de verdiklerimiz benzer bence.

Deli Dumrul 1'deki mizah da bu tarafa yakındı.

Açıkçası ilk filmden, o gün seyahat yapmasaydım haberim olmayacaktı. Fakat ikincisini her yere reklam vererek duyurmuşlar. İzledim. Hevesinizi kaçırmak istemem ama gitmeyin; Kurtlar Vadisi'ne gereksiz şekilde özenilmiş. Başarısız politik mesajlar veriliyor. Biraz gizem eklemeye çalışırken, konunun üstü örtülmüş. Araya sevda serpiştirilmiş lakin o bile ucuz.

Kısacası hayal kırıklığına uğradım. Ne ilkindeki "şair der ki ..." gibi güzel özlü sözler var; ne de hoş espriler...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eger Martial Arts seviyorsaniz sie Ip Man 1 öneririm.

Izledigim en "konulu" ve basarili Martial Arts Filmi, bence...
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Film Almanya'da geçiyor ve Trabzonspor bayrağının olduğu bir sahne var

Yorum

• Her Liam Neeson filmi gibi bunu da izlemeyi düşünüyordum
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Mega Zeka - Megamind - 2010

Bu zamanlarda animasyonlara sardım. Bu animasyon beklediğimden çok daha iyi çıktı. Canını sıkkınsa iyi gelebilir. Kesinlikle vakit kaybı olmayacaktır. Espriler yerinde ve güzel (:
                  Hamiş

Yorum

• IMMORTALS

300'ün yapımcısından müthiş bir film daha geliyor.. 11-11-11

Fragman: http://www.imdb.com/video/imdb/vi2905447705/

Yorum

• Hayatım Yalan - Just Go With It

1969 yapımı Cactus Flower'ın yeniden çevrimi..

Bir plastik cerrrahi uzmanı olan Danny McGabe, kadınları tavlamak için sıradışı bir yöntem kullanmaktadır: Evlilik. Bekar olan Danny evli ama mutsuz olduğu yalanı ile tek gecelik bir çok ilişki yaşamıştır. Evlilik onun emniyet kemeridir. Ta ki hayatının aşkı Palmer ile karşılaşana dek... Kendisinden yaşça küçük bir ilkokul öğretmeni olan Palmer, ona yalan ve çapkınlık dolu eski hayatını unutturmuştur.

Ancak Danny, günün birinde cebinde unuttuğu alyans nedeniyle Palmer'a yakalanır ve boşandığını söylemek zorunda kalır. Elbette bu durumda yalanını destekleyecek eski bir eş bulmak zorundadır, yardımına işyerindeki Katherine Murphy koşar. Katherine ile evli olduğu yalanını yutturmaya çalışan Danny, bir de çocukların devreye girmesi ile iyice zor durumda kalır.

----

Eğlenceli bir film. (:
                      Hamiş

Yorum

• Bu Adam SANDLER'in filmleri izlenir
                        Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Dun sinemada Limitless'i izledim, hikayesinde kopukluk olsada gayet eglendirici ve etkileyici bir film.
                          Bugun ise lincoln lawyer'i izledim, bu saatte uzun yorum yapamayacagim; kisaca harika!
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Kaybedenler Kulübü
                            Gerçek bir hikayenin anlatılmasının yanı sıra zaten renkli bir hikayeyi daha da renklendirmeyi başarmış Tolga Örnek. İlginç kamera kullanımıyla, bazı sahnelerde altyazı misali söylenenlerin ekranda sansürlü bir şekilde yazması oldukça özgün fikirlerdi. Oyunculuklar zaten harikaydı. Eleştirebileceğim tek şey sevişme sahnesinin aşırı çalıntı bir sahne olmasıydı. Resmen Desperado'dan montajlamışlar o sahneyi Yakışmadı filme. Bu kadar özgün bir filmi, daha özgün olması için çalıntı bir sahneyle harab etmişler.

Film o sahneden mi ibaretti? Asla. Hatta o sahne film hakkında hiçbir şey anlatmıyor. Gereksiz bir ayrıntı. Ama aklıma takıldı işte
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Şu anda Tatvan'a yeni gelen bir film var. İstanbul'da gösterimden kalkmış olması muhtemel bir film. Çokça merak ettiğim bir film: İncir Reçeli... İzleyen varsa, yorumlarsa çok sevinirim
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Jason Statham diyorum başka bir şey demiyorum
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X