Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu biraz daha açar mısınız? Tam olarak neyini beğenmediniz? Kaybedenler Kulübü'nü çok beğenmiştim. Tartışmak isterim
    öncelikle radyo programındaki diyaloglar çok absürd olmuş.

artı dinleyenler hiç değişmedi taksi durağı kız yurdu filan ama gün 1. oldular. ???

sonra kızla barda tanışmışlardı ama sanki radyo izleyicisiymiş gibi kıza tripler. kız radyo programını bilmiyordu ki. tanıştıktan sonra dinledi.

yalnızlığa vurgu yapıp her gece başka kız bana tuhaf geldi.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Şu Oldboy'a geçen bir bakayım dedim.. adamın yüzünün içine böcekler falan girmiş ağzından çıkıyor falan filan.. dedim bırak arkadaş bunu izleyeceğine git başka bir şeye bak.

Yorum

• Sonunda izledim. Müthiş gerçekten de.

Fazla söze gerek yok izlemek için çok geç kalmıştım zaten

Yorum

• Zindan adasını geçen arkadaşlarla izlemiştik. Herkes farklı bir yorum yaptı. Bu filmin gerçekten sonucu ne çok merak ediyorum da
          En son Misafir tarafından düzenlendi; 25.06.2011, 15:56.

Yorum

• Arkadaşlar bana önerebileceğiniz bir movie maker programı var mı ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
            KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• O ne oluyor ?

Yorum

• İlk olarak 61Elif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kung Fu Panda 2 izlediğim en son film. Animasyon severler için çok eğlenceli ve aksiyon dolu, birincisinden de iyiydi bana göre. Hem de 3D ile de izleme imkanı var. Bu panda gerçekten çok sevimli. Ayrıca serinin üçüncüsü de geliyor, filmin sonunda mesajı vermişler kesin olarak.
                Kung Fu Panda nın ilk serisini otobüste izledim geçen çok hoşuma gitti güzeldi. İkincisini de izlerim artık

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Slumdog Millionaire

Ödülleri:6 adet Oscar kazandı ve 1 kez aday gösterildi. 18 adet başka ödül kazandı ve 9 tanesi için aday gösterildi.

Bence aldığı tüm ödülleri hak etmiş. Şans insana bu kadar yakın olur.Çok başarılı bir film bence.
                  Puanım: 8/10
                  Ocak ayında izlemiştim gerçekten çok güzel film.

Hindistan'daki müslümanların yaşadıklarınıda anlatıyor.

Puan vermeye gerek yok tekrar izleyeceğim bir film

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnception

Filmi şimdi izledim. İnanılmaz bir film. Beklediğimden daha iyi bir film çıktı ve birkaç kere daha izlemem şart oldu. İnanılmaz ayrıntılar var.
                    Filmin sonu bana rüya gelmedi. Sonra internetteki yazıları okudum.Rüyadeyken sol elinde yüzük oluyormuş.Son sahnede yokmuş yüzük.Bu da rüyada olmadığının bir göstergesi. Kısacası inanılmaz bir film.

Leonarda nun filmlerini ayrı bir zevkle izliyorum ama bu film bi değişik geldi bana. Yani beklediğim şeyi bulamadım ya da farklı şeyler bekledim diyebilirim

Yorum

• Godfather süper film...
                      En son Bayraktaroğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 00:39.
                      TRABZONSPOR
                      iyi ki varsın Eren Bülbül...
                      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Gece gece iki adet film öneresim geldi. ''Romantik komediler erkek adamı bozar'' önyargınız yoksa, okumaya devam edin

1- Garden State - Başrollerinde Natalie Portman ve Zach Braff harikalar yaratıyor. Özellikle holywood tazrı vıcık vıcık ve samimiyetsiz romantik komedilerden fersah fersah uzakta. Film genel anlamda basit bir hikayeyi inanılmaz naif ve samimi bir şekilde anlatıyor.Filmi izlerken bir şekilde hikayenin bir parçası olmak istiyorsunuz. Ayrıca filmin soundtrack'i oldukça başarılı.Özellikle Frou Frou -Let Go'ya dikkat

2-500 Days of Summer - Zooey Deschanel ve Joseph Gordon Levitt gayet iyi bir ikili olmuşlar. Zooey ablamızın güzelliği gerçekten göz kamaştırıcı Ayrıca film baştan aşağıya The Smiths ve Morrisey külliyatı gibiBenim açımdan insanoğlunun hislerinin ne kadar değişken olabileceğini ve bunu da, herhangi bir mantık çerçevesine oturtmanın her zaman mümkün olamayacağını göstermesi açısından, gayet başarılı bir film. Bu arada müzikle aranız iyiyse ve biraz da meraklıysanız, Zooey ablamızın müzikal kariyerinin bir parçası olan She&Him isimli grubu da şiddetle tavsiye ediyorum.
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Oldboy'dan sonra üçlemenin diğer 2 filmini de izledim.

''Sympathy for Lady Vengeance'' (İntikam Meleği)

İntikam Meleği’nde; işlemediği bir suçu üstlenmek zorunda kalıp Kyoungju Kadın Hapishanesi’nde 13,5 yıl yatan Lee Geum-ja’nın hikayesi anlatılıyor. Hapise düştüğü gün intikam alma sürecini başlatan ve bu amaçla ileride özel bir hizmet talep edeceği mahkum arkadaşlarına akla hayale gelmedik güzellikler yapan Lee Geum-ja; kendisini bu duruma sokan kişiyi bizzat kuracağı mahkemede yargılayacağı günün hayaliyle yaşamaktadır. Bu arada intikam almayı düşündüğü kişinin de kendine göre planları vardır.

''Sympathy For Mr. Vengeance'' (Haklı İntikam)

Böbrek nakli yapılması gereken kız kardeşine yardım etmek için çocuk kaçıran sağır Ryu’nun başına gelmeyen kalmaz. İşler sarpa sarar ve Güney Kore’nin kenar mahallerinde işkenceden, cinayete, karaborsadan intihara, terörizmden organ mafyasına kadar uzanan uzun ve kanlı bir yolculuk başlar. Şaşırtıcı gelişmelerle dolu haklı intikamın, sürpriz finaliyle unutulmazlar arasına gireceğine şüphe yok.

Sympathy for Lady Vengeance, kurgusu ve müzikleriyle izlenilesi bir film. Sympathy For Mr. Vengeance ise bir çok konuyu işlediği için bana sıkıcı geldi ve diğer iki film kadar etkilemedi.
                          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Transformers'ın son filmine sakın gitmeyin diyeceğim ama bu filmde anca 3D olarak sinemada izlenir. Çünkü başka bir mok yok yani hatta filme gidin hiç altyazı falan okumayın zaten o gözlükle zor okunuyor. Ya da dublajlısına gidin sadece izleyin dinlemeyin boşuna, görüntülerin keyfini çıkarın. 2012'den sonra izlerken en fazla kötü söz söylediğim film oldu. Ulen kadının makyajı bozulmadı o kadar curcunadan sonra yuh yahu, tamam aksiyon filmi bilmem ne filmi, bilim kurgu değil ama hadi öyle diyelim, yahu biraz inandırıcı olun arkadaş. Michael Bay 3D aksiyon fantezisini çekmiş biz de izledmiş olduk. Yalnız Megan Fox'un yerine gelen hanımefendi de yaniiiiiii ne diyim. İkinci filmde de söylemiştim şu koca aletlerin arasında askerler çok tuhaf kalıyor, çok sırıtıyor. Son olarak filmde aksiyon ilk yarının sonlarına doğru başlıyor, oraya kadar olan kısım feci sıkıcı. Bu saatte ve bu gündemde anca bu kadar sağlıklı yazabildim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İnto the Wild

Bu film anlatmak istemiyorum. Sadece izleyin ve yaşadığınızı hissedin. Şu an etkisindeyim. İzlediğim en iyi filmler arasına girmeyi başarmıştır.
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Sonunda Cehennem Melekleri filmini izleyebildim. Dün gece izledim. Gerçekten güzel bir film.

Aksiyon filmi izlemek isteyenlere tavsiye edilir

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X