Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
-
Jackie Brown
Filmi Pulp Fiction ve Reservoir Dogs'dan önce çekildiğini düşünerek izledim. Sanırım gerçeği bilsem bu kadar beğenmezdim. O iki başyapıtın yanına yaklaşamaz ama yine de güzel bir film.
İlginç bir kurguya sahip. Aynı sahneleri tekrar tekrar başka kişilerin açısından izletiyor. Vantage Point'un nereden çalındığını da öğrenmiş oldum böylece
Jackie rolünde Pam Grier batırmış olsa da Samuel L. Jackson, Robert de Niro ve Robert Forster kurtarmış filmi. Gerçi Robert Forster ufak bir hayal kırıklığı oldu. Film boyu "finalde patlayacak bu adam" dedirtiyor ama final beklentilerimi karşılayamadı. Robert de Niro bıkkın ve tembel bir çete üyesi rolünde. Gül gül öl
Notum 10 üzerinden 7.
Yapım yılını bilseydim izlemeden önce, puanım 6 olurdu sanırım. Diğer iki filmden sonra yapıldığını göz önüne alırsak vasat bir film.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi o filmde ara yapılır mı
Gelmiş geçmiş en güzel film iddiamı yineliyorumİlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle bir filme ara verilir mi Cihan?
Bu arada evde tırımtırım tırsmaya başlarsan biz buradayız
pişti yaptık mileS ile
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu o filmi nerdeyse 10. kez izlersen bir ara verilir herhalde.O filmi açtığımda dünyayla irtibatımı kesiyorum
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihan, askerden sonra filme daha çok zaman ayırmaya başlamışsın gibi geliyor bana
Bu arada müthiş yönetmenlik dehası ürünü bir film tavsiye edeyim..
The Fall..
Hiçbir sahnesinde özel efekt kullanılmamış tam bir sinema mucizesidir..
İnceden Pan' ın Labirenti' ni de andırıyor. Kesinlikle izleyin. Zira diğer filmler size pek bir yavan gelebilecektir..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
The Fall-Düşüş(2006).
Yönetmen Tarsem Singh'i, görüntü yönetmeni Colin Watkinson'ı, hayatımda gördüğüm en iyi "küçük yaştaki oyuncu" Catinca Untaru'yu ayakta alkışlıyorum. Keşke kızkardeşim olsa dedim izlerken. O kadar tatlı, bir o kadar da yetenekli.
Pan'ın Labirenti'ne benzer bir anlatım... Müthiş. Olağanüstü bir konusu yok. Bu anlatım tekniğiyle benim bakkala gidişim film yapılsa izlenir. Filmin içine girmek istedim resmen. Keşke daha önce izleseydim dediğim filmlerden oldu. Her bakışımda sıkıcı filmdir diye izlemiyordum. Tüh bana.Paranormal Activty'de nasıl korktunuz gerçekten şaşırdım. Filmin %90'ı zaten gündelik yaşam. O gece sahnelerinde tam bir şey olacak kesiyorlar. Ağzımıza bal çalıyorlar bile diyemem çünkü o sahneler çok kısa. Sadece son sahnesinde irkildim o da aniden çıkan cisimden başka bir şey değildi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada güzel bir yemek yedikten sonra Akıl Defteri - Memento filmini izleyeceğim.
Yorumlarımla bu sayfalarda olurum yine.Süper
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada güzel bir yemek yedikten sonra Akıl Defteri - Memento filmini izleyeceğim.
Yorumlarımla bu sayfalarda olurum yine.poetricus
- Alıntı
Yorum
-
Yorumlarımla bu sayfalarda olurum yine.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bunun ardına boşuna film koyma..Anlamak için bir kere daha izleyeceksin
Benim üniversite zamanı filmim...
Dün akşam dedim ki, Yine yeninden bir Fıght Clup ve yine yeniden bir Memento izleyeyim.
Olay budur.
Bu arada şimdi yazmamın nedeni film arası verdim kendime.
Yine görüşeceğiz.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCihan abi araştırma falan mı yapıyorsun? Bütün arşivini gözden geçiriyorsun da
Bu aralar kendimi fazlasıyla sinemaya verdim.
Hiç izlemediklerim ve çokca izleyip aklımda iz bırakanları izliyorum.
Ne de güzel yapıyorum bir bilsen...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Crow'u izleyipte bu kadar çok etkilenen sadece ben miyim?
Bu başlığın en büyük müdavimlerinden birinin ismi TheCrow'dur.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZannımca yalnız değilsin Muhammet.
Bu başlığın en büyük müdavimlerinden birinin ismi TheCrow'dur.
- Alıntı
Yorum
Yorum