Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aklıma uymayan şeylerden korkarım demek istedim
    Bu ses ise sesten, görüntü ise görüntüden korkarım demek anlamına geliyor aslında.
    Ama en önemli şey kurgu.
    Yoksa gülerim ben hacı.
    Açık açık gülerim.
    Saydığım türlerin hiç biri akla uymuyor ki Korku çoğu zaman, hatta hiç bir zaman akla uymaz.

Anladım dediğini Bende gülerim... O zaman o mesajım ozan'ın yazsına binaen yazılmış olsun
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Saydığım türlerin hiç biri akla uymuyor ki Korku çoğu zaman, hatta hiç bir zaman akla uymaz.

Anladım dediğini Bende gülerim... O zaman o mesajım ozan'ın yazsına binaen yazılmış olsun
      Aslında bunun bir nedeni de korku sinemasını hiç sevmemem olabilir.

Sanırım bu da bir neden.

Bu işte Sam Raimi'nin de parmağı var

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Korku demişken biraz sonra Sam Raimi'nin The Evil Dead filmini izleme gibi bir fikrim var.

Ne dersiniz ?

En son yine Sam Raimi'nin yönettiği Kara Büyü'yü izlemiştim.Beni korkutan filmlerden bir tanesi idi.
        Sam Raimi'nin mizah anlayışına bayıldım. Bende filmi beğendim. Acı acı güldüm

Ama herkes beğenmiyor, korku anlamında...

Sam Raimi'nin filmlerinde kendine has bir havası vardır. Kara Büyü'yü sevdiysen The Evil Dead korku sineması klasiklerindendir.

Bu arada harbiden genel olarak çok baba filmlerden bahsediyoruz
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu o filmin tavsiyeye ihtiyacı mı var Murat

Bir çok korku filminin esin kaynağıdır. Duayenlerdendir. Yani meraktan bile izler insan..

İyi filmdir, kesin izle ama dönemin şartlarına göre değerlendir tabii
          Dönem değerlendirmek işi tam bana göre Soner abi.

Stanley Kubrick ustanın 2001 A Space Odysey filmini iki ay kadar önce izledim.Aman Allah'ın sene 1960'lar sene 1960'lar diye düşündüm durdum.Hele o bilgisayarı bozarken ve bilgisayarın şarkı söylemeye başladığı sahne yok mu, derin derin nefes alış verişler.Şaka bir yana gerçekten de çok ama çok zordu.Bu arada ben o filmin sonunu halen daha anlayabilmiş değilim.

Yorum

• Filmin başını, kıçını, ortasını falan anladın ama sadece sonunu mu anlayamadın yani)

Vallahi Murat, ben o filmi yaklaşık 15 sene kadar önce izledim. Sonunda uzay boşluğunda akıp giden bir final hatırlıyorum başka da bir halt hatırlamıyorum..

Ama sorduklarında "Hmm süper filmdir" der geçerim. Zira bunu demediğin zaman seni cekicen filmleri seven bir tip sanabilirler
            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Filmin başını, kıçını, ortasını falan anladın ama sadece sonunu mu anlayamadın yani)

Vallahi Murat, ben o filmi yaklaşık 15 sene kadar önce izledim. Sonunda uzay boşluğunda akıp giden bir final hatırlıyorum başka da bir halt hatırlamıyorum..

Ama sorduklarında "Hmm süper filmdir" der geçerim. Zira bunu demediğin zaman seni cekicen filmleri seven bir tip sanabilirler
              Belki de anladığımı zannediyorumdur Soner abi.

Bu film için ''sanat için sanat'' diyebiliriz.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 01:07.

Yorum

• Denebilir illa ki

Yok yani şaka bir yana o filmi bir kez daha hakkını vererek izleyecem ama gözüm kesmiyor doğrusu..

GW

Yorum

• İşin zor Soner abi.

Allah sabır versin sana.

Yorum

• Bilim kurgu veya uzay ile alakali bildiginiz filim varmi arkadaslar.
                    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilim kurgu veya uzay ile alakali bildiginiz filim varmi arkadaslar.
                      En son çekilen Star Trek filmini izleyebilirsin.Imdb Top 250'ye de girdi.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En son çekilen Star Trek filmini izleyebilirsin.Imdb Top 250'ye de girdi.
                        tesekkürler, bu aksam onuizlerim artik.

baska önerisi olan varsa sevinirim.
                        Trabzonspor

Yorum

• Dur biraz düşüneyim

valla star trek haricinde k-pax ve contact geldi aklıma kayda değer olarak..

bir de event horizonvar bak, o da iyi filmdir..
                          En son Great White tarafından düzenlendi; 17.01.2010, 01:30.

GW

Yorum

• Pursuit of Happiness'i izliyorum şu anda 1 saat oldu ve durdurdum filmi kısa bir süreliğine. Filmi izlerken aynı anda yazın work and travel ile Amerika'ya gitmek kafamı kurcalıyordu. Gitmek istesemde etraftakilerin gitme, orada çalışamazsın edemezsin yapamazsın lafları aklımdaydı. Tam bu sırada Will Smith oğluna " Kimsenin sana birşey yapamazsın demesine izin verme, insanlar kendi yapamayacakları şeyleri başkasına söylerler. Eğer bir hayalin varsa mutlaka peşinden git dedi" Karşımda olsa anca bu kadar konuşabilirdi yani bana karşı o anda

Yorum

Dur biraz düşüneyim

valla star trek haricinde k-pax ve contact geldi aklıma kayda değer olarak..

bir de event horizonvar bak, o da iyi filmdir..
                              k-pax i izledim hos bir filimdi, gerci filim bitmek üzereyken anlamaya baslamistim filmi

diger yazdiklarinada bir bakayim, sagol.
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pursuit of Happiness'i izliyorum şu anda 1 saat oldu ve durdurdum filmi kısa bir süreliğine. Filmi izlerken aynı anda yazın work and travel ile Amerika'ya gitmek kafamı kurcalıyordu. Gitmek istesemde etraftakilerin gitme, orada çalışamazsın edemezsin yapamazsın lafları aklımdaydı. Tam bu sırada Will Smith oğluna " Kimsenin sana birşey yapamazsın demesine izin verme, insanlar kendi yapamayacakları şeyleri başkasına söylerler. Eğer bir hayalin varsa mutlaka peşinden git dedi" Karşımda olsa anca bu kadar konuşabilirdi yani bana karşı o anda
                                Will Smith'in en iyi filmi. Performansı çok iyi. Türkçe dublaj konusunda sıkıntılıyız. Ama o filmin dublajıda çok iyidir.

Will Smith'in ikinci en iyi performansı kesinlikle : i'm legend

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X