Brad Pitt olayı bitirmiş zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
-
Okan Bayülgen, Avatar'ın çalıntı olduğunu iddia etti dün gece. Film ile ilgili eleştirilerine katılıyorum.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
The Man From Earth
Son zamanlarda izlediğim en sürükleyici bir filmdi. Bittiğini anlamadım bile. Biraz daha uzun olsaydı fena olmazdı.
High Tension
Filmin ana temasını Figth Club'a benzetmişler ama yapmayı becerememişler. Ben filmin yarısı gelmeden olayı çözmüştüm.
Case 39
Size harika bir gerilim daha. Film sarrafı olan biri filmin başında süprizi görebiliyor ama senaryoyu tahmin edemiyor.
Carriers
Bu film niye yapılmış merak ediyorum. Benim bildiğim film sonunda iyi ya da köyü birşey olur. Bunda final denen bir şey yok.
Orphan
2-3 ay önce izlediğim ama unutamadığım harika gerilim filmlerindne biri. Gerilim sever olup bu film izlemeyenler filme ayıp etmiş olur.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkan Bayülgen, Avatar'ın çalıntı olduğunu iddia etti dün gece. Film ile ilgili eleştirilerine katılıyorum.
http://video.milliyet.com.tr/Bayulge...614.htm?ver=74.
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
Şu Orphan filminden sonra yetimhaneden çocuk alan aile sayısında ciddi azalmalar olmuştur herhalde.. Hakikaten sağlam bir gerilim filmi. Ben de tavsiye ederim..
Bu arada REC i de şiddetle tavsiye ederim. Kaliteli işler yapabilen birkaç tanesi hariç "Paramız olsa ne filmlere imza atarız" dedikten sonra milyon dolarlar harcayarak boşbeleş filmler çeken yerli sinemacılarımız izlesin de 3-5 kuruşluk maliyet ile nasıl film çekilirmiş görsün..
Bu arada Nordwand ı izledim bugün. Tek kelimeyle harika bir film. Dikey Limit' i beğenenler bu filmden daha çok keyif alacaklardır. Zira gerçekçilik ve etkileyicilik çok önde"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
Film 1930 lu yılların Nazi Almanyası' nda geçiyor. Hiçbir dağcının başaramadığı Eiger duvarına tırmanmanın Almanya açısından çok önemli oluşu sebebiyle 2 dağcı kendi çabalarıyla o dağa tırmanmaya kalkıyorlar. Bir tanesinin yavuklusu da gazeteci. Aslında biraz da o gaz veriyor falan..
Neyse bunlar tırmanırken peşlerine iki de Avusturyalı dağcı takılıyor. Ne de olsa hazır rota var ayağına yani. Ama bir tanesi sakatlanıyor ve işler sarpa sarıyor..
Detaylı analiz de yapardım ama şu anda pek havamda değilim, idare edin artık"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrphan için denilebilecek tek bir cümle var. "Acıma yetime, döner koyar g...üne" çççççç
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
valla en son izledim iki film var sinemada.
1.2012
2.avantar
Bu iki film cok hosuma gitti begendim .Hatta dvd sini almayi bile düsünüyorum.
Korku film olarak da en son sinemada izledim -Final Destination 4 yani son durak 4.En cok begendim korku film serisi.Ama bana göre ilk sirada scream yani Ciglik alir ama birinci bölüm
Tabiki bu benim fikirim.Bazi korku filmeri tadinda kalmasi lazim diye düsünüyorum mesela 13.cuma yaklasik 12 bölüm elm sokagi kabusu 11 bölüm sanirimKomik geliyor bana bir korku filmi en fazla 3 te bitmesi lazim.Hikaye git gider korku yerine komedie oluryor.
TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE
61-SINAN
- Alıntı
Yorum
-
Paranormal Activity'i izlediğim zamanlar Rec'i metini çok duymuştum. Hatta bir ara indirmiştim ama sonra filmin akıbetini bilmiyorumBu kadar olumlu yorum aldıktan sonra izlememek ayıp olur herhalde
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrphan için denilebilecek tek bir cümle var. "Acıma yetime, döner koyar g...üne" çççççç
- Alıntı
Yorum
Yorum