Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakikaten ne zaman hüzünlenmek istesem bu filmi izlerim. En iyiler listemde 7 numara. 1960 Amerikan yapımı bir film. Kısacası izleyin abi.
    yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Jackie Brown
      Filmi Pulp Fiction ve Reservoir Dogs'dan önce çekildiğini düşünerek izledim. Sanırım gerçeği bilsem bu kadar beğenmezdim. O iki başyapıtın yanına yaklaşamaz ama yine de güzel bir film.

İlginç bir kurguya sahip. Aynı sahneleri tekrar tekrar başka kişilerin açısından izletiyor. Vantage Point'un nereden çalındığını da öğrenmiş oldum böylece

Jackie rolünde Pam Grier batırmış olsa da Samuel L. Jackson, Robert de Niro ve Robert Forster kurtarmış filmi. Gerçi Robert Forster ufak bir hayal kırıklığı oldu. Film boyu "finalde patlayacak bu adam" dedirtiyor ama final beklentilerimi karşılayamadı. Robert de Niro bıkkın ve tembel bir çete üyesi rolünde. Gül gül öl

Notum 10 üzerinden 7.
      Yapım yılını bilseydim izlemeden önce, puanım 6 olurdu sanırım. Diğer iki filmden sonra yapıldığını göz önüne alırsak vasat bir film.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi o filmde ara yapılır mı
        Gelmiş geçmiş en güzel film iddiamı yineliyorum
        İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle bir filme ara verilir mi Cihan?

Bu arada evde tırımtırım tırsmaya başlarsan biz buradayız

pişti yaptık mileS ile
        Yahu o filmi nerdeyse 10. kez izlersen bir ara verilir herhalde.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu o filmi nerdeyse 10. kez izlersen bir ara verilir herhalde.
          10. kez de olsa yeni ayrıntılar yakalanabiliyor O filmi açtığımda dünyayla irtibatımı kesiyorum
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cihan, askerden sonra filme daha çok zaman ayırmaya başlamışsın gibi geliyor bana

Bu arada müthiş yönetmenlik dehası ürünü bir film tavsiye edeyim..

The Fall..

Hiçbir sahnesinde özel efekt kullanılmamış tam bir sinema mucizesidir..

İnceden Pan' ın Labirenti' ni de andırıyor. Kesinlikle izleyin. Zira diğer filmler size pek bir yavan gelebilecektir..
            İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

The Fall-Düşüş(2006).

Yönetmen Tarsem Singh'i, görüntü yönetmeni Colin Watkinson'ı, hayatımda gördüğüm en iyi "küçük yaştaki oyuncu" Catinca Untaru'yu ayakta alkışlıyorum. Keşke kızkardeşim olsa dedim izlerken. O kadar tatlı, bir o kadar da yetenekli.
            Pan'ın Labirenti'ne benzer bir anlatım... Müthiş. Olağanüstü bir konusu yok. Bu anlatım tekniğiyle benim bakkala gidişim film yapılsa izlenir. Filmin içine girmek istedim resmen. Keşke daha önce izleseydim dediğim filmlerden oldu. Her bakışımda sıkıcı filmdir diye izlemiyordum. Tüh bana.
            Burada olmadığınız günlerde tavsiye de bulunmuştum Paranormal Activty'de nasıl korktunuz gerçekten şaşırdım. Filmin %90'ı zaten gündelik yaşam. O gece sahnelerinde tam bir şey olacak kesiyorlar. Ağzımıza bal çalıyorlar bile diyemem çünkü o sahneler çok kısa. Sadece son sahnesinde irkildim o da aniden çıkan cisimden başka bir şey değildi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu arada güzel bir yemek yedikten sonra Akıl Defteri - Memento filmini izleyeceğim.

Yorumlarımla bu sayfalarda olurum yine.

Yorum

Bu arada güzel bir yemek yedikten sonra Akıl Defteri - Memento filmini izleyeceğim.

Usta dehşet filmler izliyorsun Süper
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Bu arada güzel bir yemek yedikten sonra Akıl Defteri - Memento filmini izleyeceğim.

bu filmide 2 kere izleyeceksin...verildiği değeri haketmeyen bir film bence kötü ama çok beğenenler var , bu tür filmlerden hoşlenenlar için...olağan şüpheliler , deja vu , prestige , sihirbaz , jacket...
                  poetricus

Yorum

Abi bunun ardına boşuna film koyma..Anlamak için bir kere daha izleyeceksin

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi bunun ardına boşuna film koyma..Anlamak için bir kere daha izleyeceksin
                      Daha önce izlemediğimi mi sanıyorsun!

Benim üniversite zamanı filmim...

Dün akşam dedim ki, Yine yeninden bir Fıght Clup ve yine yeniden bir Memento izleyeyim.

Olay budur.

Bu arada şimdi yazmamın nedeni film arası verdim kendime.

Yine görüşeceğiz.

Yorum

• Cihan abi araştırma falan mı yapıyorsun? Bütün arşivini gözden geçiriyorsun da

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Cihan abi araştırma falan mı yapıyorsun? Bütün arşivini gözden geçiriyorsun da
                          Araştırma yok.

Bu aralar kendimi fazlasıyla sinemaya verdim.

Hiç izlemediklerim ve çokca izleyip aklımda iz bırakanları izliyorum.

Ne de güzel yapıyorum bir bilsen...

Yorum

• The Crow'u izleyipte bu kadar çok etkilenen sadece ben miyim?

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              The Crow'u izleyipte bu kadar çok etkilenen sadece ben miyim?
                              Zannımca yalnız değilsin Muhammet.

Bu başlığın en büyük müdavimlerinden birinin ismi TheCrow'dur.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Zannımca yalnız değilsin Muhammet.

Bu başlığın en büyük müdavimlerinden birinin ismi TheCrow'dur.
                                Müdavimlerindendi desek daha doğru olur. Aylardır hiç bir mesajı yok çünkü.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X