esaretin bedeli bence süper film. herkesin izlemesi gereken arşivlik bir film.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
Bu aralar izlediğim filimler;
7 Kocalı Hürmüz
Adı üstünde Hürmüz'ün aynı evde farklı günlerde idare etmeye çalıştığı bir çok koca, gün gelip aynı güne rastlayınca olaylarda karışıyor.
Ong Bak-2;
Özellikle bildiğim kadarıyla taiboks yapan çok yetenekli bir dövüşçünün 1'dekinin aksine bu sefer tarihsel bir kişilikte karşımıza çıkıyor bu seride ve yine muhteşem uzakdoğu dövüş sahneleriyle geçiyor.Dövüş filmlerini sevenler mutlaka ama mutlaka izlesin.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada olmadığınız günlerde tavsiye de bulunmuştumParanormal Activty'de nasıl korktunuz gerçekten şaşırdım. Filmin %90'ı zaten gündelik yaşam. O gece sahnelerinde tam bir şey olacak kesiyorlar. Ağzımıza bal çalıyorlar bile diyemem çünkü o sahneler çok kısa. Sadece son sahnesinde irkildim o da aniden çıkan cisimden başka bir şey değildi.
Bu arada Paranormal Activity' de tabii ki korku nöbeti falan geçirmedim yani
Ama filmdeki o sadelik hafiften ürkütüyor yani yalan yok. Mesela özel efektler ile bezeli ruhlu, hayaletli, cinli filmler beni hiç etkilemez. Zira bilirim ki hepsi bilgisayar ortamında hazırlanmış suni öğerlerdir..
Bu filmde ise gizli kamera ile komşunun başına gelenleri izliyormuşsun hissine kapılıyorsun ufaktan. Sanki olay yan dairede geçiyormuş gibi yani. Tabii herkeste farklı etkli yaratabilir, orası ayrı. Gerçi film olarak çok da tutmadım zaten. IMDB' de 6 puan ile oylamıştım filmi zaten.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParanormal Activity'den şimdi geldim. Beklediğim kadar gerilmedim son bölümler dışında. Evde tek başına ve akşam izlersen Cihan Abi, büyük ihtimalle gece yatağa zımbalanırsın
Ama bana kalırsa gürültüyle korkutmamalı korku filmleri.
Yatağa zımbalanmak deyimi iyi ifade edilmiş.
Bu arada Memento - Akıl Defteri filmine bir kez daha takdirlerimi sunuyorum.
Sırada ne var. Hemen bakalım...
Amores perros - Paramparça Aşklar ve Köpekler.
İyi seyirler!
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe Crow'u izleyipte bu kadar çok etkilenen sadece ben miyim?Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParanormal Activity'den şimdi geldim. Beklediğim kadar gerilmedim son bölümler dışında. Evde tek başına ve akşam izlersen Cihan Abi, büyük ihtimalle gece yatağa zımbalanırsın
Ama bana kalırsa gürültüyle korkutmamalı korku filmleri.?
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi biraz sohbet edelim. Korku filmleri nasıl korkutmalı Ozan?
Yani insanın aklını korkutmalı.
Soru işaretleri ile dolu olmalı.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Ama bana kalırsa gürültüyle korkutmamalı korku filmleri.
Ben izledikten sonra,Film içerisinde o geceleyin çıkan sinyal sesi geliyordu kulağıma ve aklıma kızın sürüklendiği sahne gelip tırsardım..Zira varlığına inandığım ve inandığımız bir şeyi anlatıyordu film..Ki film etraftan duyduğum kadarıyla gerçek bir hikayeden alınma.
Mesela o gülerek izlenen Dabbe bile 5 + 1 ile biraz mana kazanabiliyor.
He görsel olarak bir insanı korkutamazsın bence..Çünkü küçükler bile bilir yoktur öyle bir şey.İnsanın beynine işlemek lazım.Bunu en kolay hikayenle sağlarsın..He kafasında yer edebilmen içinde ses efektleri şart bence.
Mesela ben korku dalında Türkiye'den P.A ile neredeyse aynı konuya sahip Musallat'ı beğenirim.Çünkü gerçekten çok güzel işlenmişti ve hem benim hemde arkadaşlarımın beyninden çıkmamıştı film 1 hafta.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
Konuyu azıcık değiştirmek istiyorum.Hürriyet gazetesi hafta sonları orjinal kutusunda Dvd filmler veriyor.Fiyatı da gazete ile birlite 2.25 TL.Gayet iyi filmler veriyorlar gerçekten de bu hafta sonu Requiem For A Dream ve Cengiz Han filmlerini veriyorlar.Her hafta almaya çalışıyorum.Hafta içi de yine iki tane film veriyorlar.Ama onlar karton kutu da fiyatı da gazete ile birlikte 1.50 TL.
- Alıntı
Yorum
-
Kızıl Uçurum.
Az önce izledim. Mükemmel bir film. Görsel şölen yaşattı resmen film.
Savaşta ki strateji ve zekanın ne kadar önemli olduğunun göstergesi.
Bu film Çin'de 1 milyon askerin katılımıyla gerçekleştirilmiş gerçek bir olaydır. Sinemaya uyarlanmasında 80 milyon dolar harcanmış. Bence şahane olmuş.En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 16.01.2010, 22:36.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Real 3D izledim..
Sinemada yanımda oturan kişilerden daha gerçekti filmdeki Navi ler. O derece yani
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvatar'ı orijinal IMAX olarak izledim. Bildiğiniz gibi film 3 boyutlu çekebilen IMAX kamerasıyla çekiliyor. Çoğu sinemada çakam 3B diyebileceğimiz sistemler var. IMAX ise istanbul ve ankara'da var sadece.
Filme gelince : Kesinlikle bir devrim. mesajları, göndermeleri ile kapitalist düzeni acımasızca eleştiren bir devrim. Yeni bir deneyim. Herkes yumuşak bir kaç eleştiri bekliyordu James Cameron'dan, lakin çok sert bir şekilde amerikan düzenini acımasızca eleştirmiş.
Bunun yanında üst düzey bir teknik var filmde. Sadece üç boyutlu olması değil olay CGI dediğimiz teknolojiyi üst seviye kullanmışlar.
Bu deneyimi yaşamanızı isterim. Herkesin beğeneceği bir film değil baştan söyleyim. Biraz bilim-kurgu avr işin içinde. Sevmeyen bundan sevmiyor. Ve yönetmenin Titanic filmini izleyenler onunla bağdaştıracaktır gerek tekniğini gerek senaryo örgüsünü.
Film'in ancak tanıtım vidyolarını gördüm. Kendisiyle tanışmamaız daha nasip olmadı. Yahu 5 haftadır kapalı gişe oynuyor bu film bir türlü arkadaşlarla gidemedik.
Trabzon Cinebonus'ta REAL D 3D olarak gösterimde. Cinebonus buradaki diğer salonlardan daha kaliteli o yüzden çakma bir görüntü olacağını sanmıyorum. Tek sıknıtı her gün kapalı gişe olması resmen...
228 kişilik salondaki perde küçük bir şey değildir sanırım
-
Bilmem benim film zevkim bu başlığın üstadlarıyla örtüşür mü? Ama az evvel ailecek gittiğimiz bir filmi sizlerle paylaşmak istedim. Çok beğenerek seyrettim. Eğlenmek ve salondan mutlu bir şekilde ayrılmak istiyorsanız, tavsiye ederim.
Mütevazi kadrosuna rağmen, sırıtan bir oyuncusu yok. Verdiği mesaj güzel. Zaman zaman kahkaha attıracak kadar kaliteli esprileri var.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
- Alıntı
Yorum
Yorum