Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Will Smith'in en iyi filmi. Performansı çok iyi. Türkçe dublaj konusunda sıkıntılıyız. Ama o filmin dublajıda çok iyidir.

Will Smith'in ikinci en iyi performansı kesinlikle : i'm legend
    Filmi dublajlı izlemiyorum. Hiç dublajlı film izlemem zaten.

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilim kurgu veya uzay ile alakali bildiginiz filim varmi arkadaslar.
      "Gattaca"yı tavsiye edebilirim.
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Filmi dublajlı izlemiyorum. Hiç dublajlı film izlemem zaten.
        Sadece bir nottu. Senden dolaylı filmle ilgili iki kelam yazdım. Yazdıklarımın seninle veya filmi izlemenle alakası yok.

Filmin ismi geçince yazdık. Türkiye versiyonu için güzel bir dublaj çalışması yapıldığını belirttim.

Yoksa ister dublajlı izle ister dublajsız banane...
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadece bir nottu. Senden dolaylı filmle ilgili iki kelam yazdım. Yazdıklarımın seninle veya filmi izlemenle alakası yok.

Filmin ismi geçince yazdık. Türkiye versiyonu için güzel bir dublaj çalışması yapıldığını belirttim.

Yoksa ister dublajlı izle ister dublajsız banane...
          Yahu yazıyla anlaşmanın eksileri işte bunlar. Aslında hiç olumsuz düşünerek yazmamıştım o mesajı. Yanlış anlaşıldıysam özür diliyorum.

Yorum

• Sherlock holmes, bugun sinemada izledim. Kitaplari okumam gerketigi hissini uyandirdi bende. Guzel surukleyici bir film, hikaye olarak pek zevk alamadim bu hikaye kitap seklinde daha guzel anlatilabilir ve anlatilmistir diye dusunuyorum. 10 uzerinden 7
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Hadi zor bir soru sorayım.

Hayatınızda izlediğiniz en güzel film? Sadece 1 tane..

Selim seninkini biliyoruz
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hadi zor bir soru sorayım.

The Lord Of The Rings - Kralın Dönüşü

Yorum

• Az önce Avatardan çıktım.Gece 12 ye seans koymuşlar
                  Başım hala dönüyor...Ama seyretmeyenlere tavsiye ederim...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az önce Avatardan çıktım.Gece 12 ye seans koymuşlar
                    Başım hala dönüyor...Ama seyretmeyenlere tavsiye ederim...
                    3D mi izledin?..
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

Selim'inkinden adaş

Sonra Snatch gelir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Omer abi mumkun degil senin sorunu cevaplayamam

Buarada Into The wild filmi de guzel bir filmdir, bir an herseyi birakip alaskaya gidesim geldi .
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İmdb'de ki sıralamama baktımda Ömer sorunca şöyle bir listemi yazayım dedim;

Fight Clup , Esaretin Bedeli , Nefes , Forrest Gump , Gemide , Hoşçakal Güzin , Snatch, The Big Lebowski , Pulp Fiction, İnto the Wild , Godfather Serisi , The Green Mile , The Man From Earth , The Pianist , The Prestige , The Truman Show , V for Vendetta , Schindler List , No Country for Old Men

Bunlar benden 9 alanlar

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Benim son zamanlar en çok beğendiğim iki film var.Birisi Avatar diğeri de Wrestler.

Birinci filmim ise The Lord of The Rings:Return of The King.Sinemada iki kere izlemiştim.Tekrar vizyona girse yine izlerim.

Yorum

Benim için sadece The Godfather. Diğerleri de öyle film işte

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İmdb'de ki sıralamama baktımda Ömer sorunca şöyle bir listemi yazayım dedim;

Fight Clup , Esaretin Bedeli , Nefes , Forrest Gump , Gemide , Hoşçakal Güzin , Snatch, The Big Lebowski , Pulp Fiction, İnto the Wild , Godfather Serisi , The Green Mile , The Man From Earth , The Pianist , The Prestige , The Truman Show , V for Vendetta , Schindler List , No Country for Old Men

Bunlar benden 9 alanlar
                                Bunlar benden 10 alanlar:
                                Fight Club, Pulp Fiction

Bunlar da 9:
                                American History X, Barda, Changeling, Deja Vu, Donnie Darko, Eşkıya, Forrest Gump, Kill Bill Vol. 1, Lock Stock and Two Smoking Barrels, Memento, Oldboy, Planet Terror, Se7en, Snatch, The Big Lebowski, The Departed, The Pianist, The Prestige, V for Vendetta

Şimdi buraya yazınca fark ettim. Bazı filmlerde, özellikle italik yazdıklarımda cömert kullanmışım puanları. O filmlere 8 de yeterdi kanımca
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X