İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilim kurgu veya uzay ile alakali bildiginiz filim varmi arkadaslar.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFilmi dublajlı izlemiyorum. Hiç dublajlı film izlemem zaten.
Filmin ismi geçince yazdık. Türkiye versiyonu için güzel bir dublaj çalışması yapıldığını belirttim.
Yoksa ister dublajlı izle ister dublajsız banane...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece bir nottu. Senden dolaylı filmle ilgili iki kelam yazdım. Yazdıklarımın seninle veya filmi izlemenle alakası yok.
Filmin ismi geçince yazdık. Türkiye versiyonu için güzel bir dublaj çalışması yapıldığını belirttim.
Yoksa ister dublajlı izle ister dublajsız banane...
- Alıntı
Yorum
-
Sherlock holmes, bugun sinemada izledim. Kitaplari okumam gerketigi hissini uyandirdi bende. Guzel surukleyici bir film, hikaye olarak pek zevk alamadim bu hikaye kitap seklinde daha guzel anlatilabilir ve anlatilmistir diye dusunuyorum. 10 uzerinden 7Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi zor bir soru sorayım.
Hayatınızda izlediğiniz en güzel film? Sadece 1 tane..
Selim seninkini biliyoruz
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Avatardan çıktım.Gece 12 ye seans koymuşlar
Başım hala dönüyor...Ama seyretmeyenlere tavsiye ederim...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi zor bir soru sorayım.
Sonra Snatch gelir.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İmdb'de ki sıralamama baktımda Ömer sorunca şöyle bir listemi yazayım dedim;
Fight Clup , Esaretin Bedeli , Nefes , Forrest Gump , Gemide , Hoşçakal Güzin , Snatch, The Big Lebowski , Pulp Fiction, İnto the Wild , Godfather Serisi , The Green Mile , The Man From Earth , The Pianist , The Prestige , The Truman Show , V for Vendetta , Schindler List , No Country for Old Men
Bunlar benden 9 alanlar
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmdb'de ki sıralamama baktımda Ömer sorunca şöyle bir listemi yazayım dedim;
Fight Clup , Esaretin Bedeli , Nefes , Forrest Gump , Gemide , Hoşçakal Güzin , Snatch, The Big Lebowski , Pulp Fiction, İnto the Wild , Godfather Serisi , The Green Mile , The Man From Earth , The Pianist , The Prestige , The Truman Show , V for Vendetta , Schindler List , No Country for Old Men
Bunlar benden 9 alanlar
Fight Club, Pulp Fiction
Bunlar da 9:
American History X, Barda, Changeling, Deja Vu, Donnie Darko, Eşkıya, Forrest Gump, Kill Bill Vol. 1, Lock Stock and Two Smoking Barrels, Memento, Oldboy, Planet Terror, Se7en, Snatch, The Big Lebowski, The Departed, The Pianist, The Prestige, V for Vendetta
Şimdi buraya yazınca fark ettim. Bazı filmlerde, özellikle italik yazdıklarımda cömert kullanmışım puanları. O filmlere 8 de yeterdi kanımcaTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum