Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakmadiysaniz Running Scared ve Lucky Number Slevin filmlerine bakin. Ikiside müthis bence.
    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Peki, silence of the lambs hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum. Ben seyrettim cok begendigim bir film ama sizlerin gorusunu de merak ediyorum. (gorusunu vermek isteyen herkes)
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• izlemedeğim için yorum yapamican

Sen gülden daha güzelsin
        Bu yüzden tüm sözlerim, övgülerim
        Tsira kurbanın olayım

Yorum

• The Fall-Düşüş(2006).

Yönetmen Tarsem Singh'i, görüntü yönetmeni Colin Watkinson'ı, hayatımda gördüğüm en iyi "küçük yaştaki oyuncu" Catinca Untaru'yu ayakta alkışlıyorum. Keşke kızkardeşim olsa dedim izlerken. O kadar tatlı, bir o kadar da yetenekli.
          Pan'ın Labirenti'ne benzer bir anlatım... Müthiş. Olağanüstü bir konusu yok. Bu anlatım tekniğiyle benim bakkala gidişim film yapılsa izlenir. Filmin içine girmek istedim resmen. Keşke daha önce izleseydim dediğim filmlerden oldu. Her bakışımda sıkıcı filmdir diye izlemiyordum. Tüh bana.

Konusu(beyazperde'den alıntı):1920’lerin Los Angelesı’ndayız. Kolu kırıldığı için Los Angeles Hastanesi’nde yatmakta olan 10 yaşındaki Alexandria, burada filmlerde dublörlük yapmakta olan Roy ile tanışır.

Bir çekim sırasında sakatlandığı için yataktan çıkamayan Roy, Alexandria’ya Vali Odious’tan çeşitli sebeplerden nefret eden ve onu öldürmek isteyen 6 adamın hikayesini anlatmaya başlar. Fakat Roy, yaşadığı sorunlar sebebiyle hikayeyi giderek daha karamsar bir hale sokar. Bir süre sonra masal ile gerçeği birbirine karıştıran Roy, kendi acılarından kurtulmak için Alexandria’yı da kullanmaya başlayacaktır.

Ülkemizde de If İstanbul kapsamında gösterilen film, Berlin Film Festivali’nden de ödülle döndü. Tarsem Singh’in 18 farklı ülkede, 26 farklı gerçek mekanda çekimlerini gerçekleştirdiği The Fall’da hiç özel efekt kullanılmadı. Yönetmenin titizliği sonucu çekim ve post-prodüksiyon aşaması 4 yıl süren film, ilk geniş gösterimini ancak 2008'de yapabildi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki, silence of the lambs hakkinda yorumlarinizi merak ediyorum. Ben seyrettim cok begendigim bir film ama sizlerin gorusunu de merak ediyorum. (gorusunu vermek isteyen herkes)
            Benim de çok sevdiğim filmlerden bir tanesidir.Hannibal Lecter karateri gerçekten de çok dikkat çekici.Bu arada en iyi film oskarını alan ilk ve tek korku filmidir Kuzuların Sessizliği.

Yorum

• yahşi batıyı izleyen var mı arkadaşlar ? nasıldı acaba ?
              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• The Kite Runner

1978'lerin gelişmiş Afganistanından alıyor sizi 2000'lerin Taliban rejimi altındaki Afganistanına götürüyor.

Mükemmel bir film.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The Kite Runner

1978'lerin gelişmiş Afganistanından alıyor sizi 2000'lerin Taliban rejimi altındaki Afganistanına götürüyor.

Mükemmel bir film.
                  Gerçekten de izlenilmesi gereken çok güzel bir filmdir.

Yorum

• Kite Runner, Guzel etkileyici bir film.
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Dabbe 2 ve Yahşi Batı'yı 1 gün ara ile seyrettim Dabbe 2'de daha çok güldüm desem sanırım abartmamış olurum

Bana has bir olay değil çünkü Dabbe'de salondan kahkahalar yükselirken Yahşi Batı'da bir-iki küfür sahnesinde sadece birkaç arkadaşın gülümsediğini gördüm
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Shawshank Redemption, seyrettim guzel, etkiliyici bir filmdi
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• her ne kadar 3 boyutlu sinemada izleme şansı bulamasam da Avatar ı beğendim diyebilirim. görsel zenginlik gerçekten müthişti...
                          Trabzonsporlu olmak gurur veriyor

Yorum

• Yahşi Batı.

Espriler çok yerindeydi. Ahım şahım bir film değil ama ben beğendim. Çok sağlam bölümler var. Özellikle Cem Yılmaz'ın yerlilerle olan dua sahnesi. Bufalo ile ilgili bölüm.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kız Kardeşimin Hikayesi

Bir anne, ne pahasına olursa olsun çocuğunu yaşatmak için çırpınan.
                              Bir kardeş, kardeşinin son isteği için annesini karşısına alan.
                              Bir genç kız, artık göçüp gitmek isteyen.

İkinci bir "Babam ve Oğlum" vakası benim için.
                              TSira- Şükran
                              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Mulan (2009)

Savaş ve aşk. Film hoşuma gitti. gerek savaş gerekse aşk ve tabi aşk her zaman vazgeçilmez bir kavram olmadığınıda hatırlatıyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X