Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Righteous Kill

İki ustadan, okuduğum çoğu yorumlara rağmen gayet güzel ve beğenerek izlediğim bir film..

Herkese tavsiye ederim..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Righteous Kill'i ben de beğenmiştim. Herkes çok kötü diyordu.

Karanlıktakiler'i tavsiye ederim. Sosyal hayata katılma konusunda sorunları olan anne ve oğlunu çok güzel anlatmışlar. Oyunculuk çok iyi. Çağan Irmak'ın Issız Adam'ını hiç beğenmemiştim ama bu film güzeldi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The Believer
        DVD kabındaki "American History X basit bir MTV Reklamı gibi kalır yanında" sözüyle oldukça umutlandırdı beni. Fena bir film de değil ama American History X tadında bir şey bekleyince beklentilerimi hiçbir şekilde karşılayamadı.

Kendi soyundan nefret eden bir yahudiyi (Ryan Gosling) konu alıyor. Açık açık söylenmiyor ama ana karekterin kendi ırkından nefret etmesinin sebebi Almanlar soykırım yaparken yahudilerin savaşmaması, mücadele etmemesidir. Film Danny karakterinin musevi inancı ve nazi kimliği arasındaki mücadeleyi konu alıyor. Gerçek bir hikayeden alınmış olması biraz daha ilginçleştiriyor filmi.

Güzel bir film. İzlenebilir. 10 üzerinden 7 verdim IMDb'de. Ama dediğim gibi, American History X'i aklınızdan çıkarıp izleyin izleyecekseniz
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Suretler - Bruce Willis

Fena değildi. Ama süper bir filmde değildi. İleri de insan oğlunun yerini nelerin alacağını çok iyi anlatmışlar.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Haftasonu 'Yalanlar Üstüne' ve 'Kan ve Çikolata'yı izledim.

Yalanlar Üstüne , Di Caprio'nun , Titanik'ten sonra Kanlı Elmas ve Köstebek'le beraber sadece aşk adamı olmadığını gösterdiği bir başka yapım olmuş.Yanlız filmde Arap kılığı gitmemiş.Çok fazla batılı duruyordu Bence bu rol için Christian Bale cuk otururdu , ama Leonardo da hakkını vermiş.He , senaryoda aşk yine var , hatta filmin neredeyse kurgusunun içine edecek saçmalıkta.El Selim'e teslim olmasının altında yatan neden bir Arap kızı olmamalıydı , çok daha mantıklı bir yama yapılabilirdi buraya.Bir de Müslüman dünyasına hafiften yaranma durumları sezdim filmde.Leonardo'nun Kuran'dan örnekler vermesi , olaya birazda diğer taraftan bakma gereksinimleri ne kadar samimi bilemiyorum ama film hoş olmuş.

Kan ve Çikolata için ise , Bükreş'in güzelliklerini ve tarihi yerlerini gösteren sıradan bir kurt/insan efsanesini anlatan idare edebilecek bir film diyebilirim.

Yorum

• The Great Debaters

Denzel abimiziden hep oynayıp hem yönettiği mükemmel bir film..

Tavsiye ederim..

Konusu açısındanda,Amerika'nın eski tarihi açısındanda çok güzel kesitler sunuyor..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Okuribito adlı 2009 yabancı film oscarını kazanan filmi izledim. Sakın izlemeyin.

Bir orkestrada çello çalan bir adamın orkestra dağıldıktan sonra memleketine dönüp ölü yıkayıcılığı işine girmesini anlatıyor. Film boyunca hiçbirşey olmadı. Karakterlerin 5 dakika boyunca sadece 3-5 cümle kurduğu tarz filmlerin özel hayranı değilseniz yanına yaklaşmayın.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Ben X.

Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.

Hayatındaki boşluğu Knight Online tarzı bir bilgisayar oyunuyla doldurmaya çalışan otistik bir çocuğun okulda kendisiyle dalga geçen elemanlarla mücadelesini anlatıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenmiş. Dram severler için önerilir..
                  En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 15.10.2009, 15:55.
                  - Eomer -

Yorum

• her şey cesarettir. yapamadığını, yine de yapmak... kokusu bile yeterdi. keşfedilmeyi bekleyen bir kıtada henüz keşfedilmemiş bir mevsimin kokusu. ama kilometrelerce uzaktan alabildiğim bir koku. o, muhteşem boynunu bana doğru çevirip, manzarayı izliyordu. ve ben dudaklarımı özgürlüğümün bir nişanesi olarak oraya bir bayrak gibi nasıl dikeceğimi hayal ediyordum. bu şeklide yanında oturup, bedeninin sıcaklığını hissederken, aniden, ansızın, mükemmel bir biçimde... "hey, nasılsın?". bir şey yapma zamanıydı. bir şey söylemeliydim. ama benim tek söylediğim hiçbir şey zaten. sadece gidebilirim... ve gittim...
                    - Eomer -

Yorum

• Son dönemde izledigim filmler:

Deja Vu

Imdb notu 7.0
                      Benim notum 8.0

Film basta klasik dedektif hikayesi gibi basliyor ama daha sonra oldukca ilgi cekici bir hale geliyor.
                      Deja Vu'nun ne demek oldugunu hepimiz asagi yukari biliyoruz, filmde uzayi bükerek gecmisi tekrar görebilen bir teknoloji gelistirmisler ve polislerin gecmisteki olaylarin akisini degistirmeye calisarak yasanmis talihsiz bir olayi olmadan önlemeye calismalari üzerine kurulu. Denzel Washington'un oyunculugu, özgün senaryosu ve mantik hatasi icermemesi acisindan izlenmesi gereken filmlerden. Filmin heyecan düzeyi de hep üst düzeyde tutulmus, soluksuz izleyebilirsiniz.

Finding Neverland (2004)

Imdb notu 8.0
                      Benim notum 8.0

Peter Pan'i neredeyse hepimiz cocuklugumuzda okumus veya tiyatroda seyretmisizdir.
                      Filmde Johnny Depp temsili olarak Peter Pan'in yazari James Barrie'yi oynuyor.
                      Karisiyla arasi pek iyi olmayan ve yazdigi oyunlar son dönemde pek tutulmayan ünlü oyun yazari James Berrie'nin, kocasi ölmüs 4 cocuklu dul bir kadina yakinlasmasi ve Peter Pan'in hikayesinin ortaya cikisini anlatan dram tarzi bir film. Bu da kesinlikle izlenmesi gerekenlerden.

Red Cliff Part I & II

Imdb notu 7.2
                      Benim notum 7.7

Öncelikle sunu belirtmek istiyorum, film iki bölümden olusuyor ve senaryo ikinci bölümde devam ediyor.
                      Yani ikincisi devam filmi degil ve bu filmi izlemek isterseniz 4 saatinizi ayirmaniz gerekiyor.
                      Film ise savasin gercek yüzü, entrika, savas stratejileri üzerine gercekten cok güzel düsünülmüs, görsel efektlerle süslenmis, asya tarihinin en yüksek bütceli filmi. Savas filmlerinden hoslananlarin kacirmamasi gereken bir film.

I am Legend

Imdb notu 7.1
                      Benim notum 7.6

Siz de benim gibi Will Smith hayraniysaniz kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.
                      Filmi seyrettikten sonra hakkindaki yorumlari okudum ve ayni isimli romandan filmlestirildigini ögrendim.
                      Romanin konusuna tamamen sadik kalinmamis anladigim kadariyla.
                      Will Smith'in köpeginin performansi muhtesemdi.
                      Roman'da vampirlere karsi tek basina savasan bir adam anlatilsa da, filmde vampir yerine bir kanser tedavisinin yan etkisi olarak kuduz kapan ve etraftaki herkese saldiran zombi tarzi yaratiklara yer verilmis. Will Smith de onlari iyilestirmek icin tedavi metodu arayan askeri bir doktoru canlandirmis. Aksiyon filmlerinden hoslananlar icin izlemeye deger bir film.

Pursuit of Happyness

Imdb notu 7.8
                      Benim notum 7.9

Gercek bir hayat hikayesinden esinlenerek yapilan filmde Will Smith broker olan Chris Gardner'i canlandiriyor.
                      Zeki bir adam olmasina ragmen hayatta hic bir sey istedigi gibi olmayan bir adamin, karisinin kendisini terketmesiyle cocuguna bakabilmek ugruna basina gelen onca talihsizlige ragmen yilmadan cabalayarak amacina ulasmasini anlatiyor.
                      Film özellikle gaz verici bir unsur olarak sinav zamanlarinda izlenebilir.

Seven Pounds

Imdb puani 7.6
                      Benim puanim 8.0

Öncelikle sunu belirteyim, bastan sona durgun bir film oldugu icin begenmeyenler cikabilir.
                      Fakat Will Smith'in filmin basindan beri yüzündeki mutsuzlugun nedenini anlamak icin bile izlenebilir.
                      Mükemmel bir oyunculuk sergiledigini belirtmek isterim.
                      Filmin konusu kisaca, kisa bir dalginligi sonucu 7 kisinin ölümüne sebep olan bir adamin, her seyini bir kenara atip, baska 7 kisiyi hayata baglamaya calismasini anlatiyor. Özellikle dramatik sonu ile duygulandiran bir film. Senaryo olarak 21 Gram filmiyle benzerlikleri var. O filmi begenen bu filmi de mutlaka begenecektir.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• The Butterfly Effect 3: Revalation
                        İlkinin gazıyla biraz daha para kazanalım mantığıyla çekilmiş serinin (sanırım şimdilik) son filmi. Yine olmamış. Gerçi ikinci filmden iyi olduğunu inkar edemem, daha hatasız bir kurguya sahip.

Yine de, özellikle finaliyle büyük hayal kırıklığı yarattı. Şaşırtmaya çalışalım derken epeyi saçmalamışlar. Şaşırtmayı da pek becerememişler. Katilin tanıdık birisi olacağı başından beri belliydi zaten.

Neyse, yorum yapmaya değer bir film değil bence, vakit kaybı.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• American History X

Mükemmel bir film..Norton'dan süper performans,resmen iki ayrı zıtozıt karakteri canlandırmış bir filmde..Ayrıca öğrendiğime göre sonu çok acımasız olur diye değiştirilmiş..Daha acımasız nasıl olur diye soruyorum kendimede galiba ailesi katledilirdi

Kesinlikle izleyin diyorum..Herşeyden bir ders var bu filmde..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şimdi NEFES filminden geldim, galasında yalnız bırakmayalım dedik komandolarımızı.

Film çok farklı, biz çok hareketli, atraksiyonu bol bir film bekliyorduk, o meşhur nutuk sahnesi hemen filmin başında çktı karşımıza, daha sonra araya kadar çok yavaş, genelde çekilen sıkıntıların, dertlerin, imkansızlıkların anlatıldığı bir film seyrettik, bir ara sıkıldığımı bile farkettim.

Ama aradan sonra gerçek manada bir film bekliyormuş bizi, kahpece, şerefsizce karakola yapılan saldırı insnaın duygularını depreştirir cinstendi. O çatışma sahnesi, ölüm ve yaralanma sahneleri o çok meşhur amerikan filimlerini aratmadı. Sonu tabiki hüzün.

Filimden heyecan olarak beklediğimi alamasam da bir türk genci olarak hayatın sadece o televizyonlarda ki magazin programlar olmadığını bir kez daha çok ii anladım.

Tüm şehitlrerimize ALLAH dan rahmet gazilerimize ise büyük güç ve sabır diliyorum.

Bu güzel emeği sinemaya giderek ödüllendirelim derim.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

American History X

Mükemmel bir film..Norton'dan süper performans,resmen iki ayrı zıtozıt karakteri canlandırmış bir filmde..Ayrıca öğrendiğime göre sonu çok acımasız olur diye değiştirilmiş..Daha acımasız nasıl olur diye soruyorum kendimede galiba ailesi katledilirdi

Kesinlikle izleyin diyorum..Herşeyden bir ders var bu filmde..
                              Hep kurmak istemişimdir bu soruyu:

Yeni mi izledin
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• American History X demişken... Yok arkadaş Amerika'da hapishaneye düşmeyeceksin. ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X