Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende var ama İngilizce..Tavsiye ediyorum çok güzel bir film
    biraz sıkıcı sanki
    bide ne biliyim hasta siempre yi duymak isterdim filmde
    hiç trubunlere oynamamış yönetmen

Yorum

• İlk olarak bmfırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      biraz sıkıcı sanki
      bide ne biliyim hasta siempre yi duymak isterdim filmde
      hiç trubunlere oynamamış yönetmen
      Evet bu dediğiniz doğru Hasta Siempre'yi her saniyede bekledim beklediğim ile kaldım
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet bu dediğiniz doğru Hasta Siempre'yi her saniyede bekledim beklediğim ile kaldım
        ben filmin bi tek sonunu çok beğendim
        çok iyi bir revizyonizm eleştirisi olmuş

Yorum

• The Jacket
          Yanlış hatırlamıyorsam Kaan abi tavsiye etmişti, teşekkürlerimi sunuyorum kendisine Çok güzel gerçekten .

"İlk öldüğümde 27 yaşdındaydım" gibi harika bir replikle başlıyor ve "Öldüğünde yapmak istediğin tek şey geri dönmek" gibi bir cümleyle bitiyor film. Filmin geri kalanı ise bu iki cümleyi anlatıp süslüyor.

Gayet başarılı bir kurgusu var ve heyecanını son sahnelerine kadar götürüyor film.

Adrien Brody ve Keira Knightley'in aşmış oyunculuklarına TDK bile yeterli sözcükler bulamaz. Büyülediler beni resmen

Uzun lafın kısası, her arşivde bulunmalı bu film diyorum.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            The Jacket
            Yanlış hatırlamıyorsam Kaan abi tavsiye etmişti, teşekkürlerimi sunuyorum kendisine Çok güzel gerçekten .

"İlk öldüğümde 27 yaşdındaydım" gibi harika bir replikle başlıyor ve "Öldüğünde yapmak istediğin tek şey geri dönmek" gibi bir cümleyle bitiyor film. Filmin geri kalanı ise bu iki cümleyi anlatıp süslüyor.

Gayet başarılı bir kurgusu var ve heyecanını son sahnelerine kadar götürüyor film.

Adrien Brody ve Keira Knightley'in aşmış oyunculuklarına TDK bile yeterli sözcükler bulamaz. Büyülediler beni resmen

Uzun lafın kısası, her arşivde bulunmalı bu film diyorum.
            Bu film sadece replikleri için bile izlenebilir Filmde MSN'ye ileti olabilecek kadar kaliteli sözler var
            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Jacket'i çok önceleri izlemiştim. Beğenmemiştim. Sonra yakın zamanda bir daha izledim. Güzel film hakikaten.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Mystic River
                Sean Penn'in ve Tim Robbins'in harika oyunculukları var. Ama film bundan ibaretti bence. Hiçbir heyecan yok. Düz bir şekilde akıp gidiyor senaryo. Gerçi akıp gitmek denemez, oldukça ağır işliyor. Bayağı bir sıkıldım izlerken. Zaten iki oturuşta bitirdim.

Bence biraz daha gizem ve biraz daha ilginç bir son hazırlamalıydı Eastwood. Filmin sonu epeyi önceden belli oluyor zaten. Ters köşe girişimi hiç yok. Bence ya gerçek katillerden film boyunca hiç bahsedilmemeliydi ve sonunda alakasız bir yerden her şey bağlanmalıydı, ya da katil Tim Robbins çıkmalıydı.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• dün ''melekler ve şeytanlar'' ı izledim....cidden çok güzel bir film olmuş...tavsiye ederim...

Yorum

• "black" filmini izlemeden ölmeyin
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "black" filmini izlemeden ölmeyin
                      İnşallah nasip olur.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu konuyu sevdim ya Melekler ve Şeytanların kitabını okumuştum heralde filminde film arasında bile koltuktan kalkmazsınız o kadar sürükleyicidir

O tarz filmler önerirmisiniz bide film indirenler özelden link atabilirmi
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ben koltuktan kalmak istemiyorum ama meraktan aksiyondan korkudan değil

Yorum

• Terminator Salvation

Bugun bu filme gidecegim...
                            1

Yorum

• The Prestige İzlicem iniyor şuan

Yorum

• Konunun tüm sayfalarını sayfalarının nerdeyse okudum anladımki bende film kültürü yok ne kadar çok film izlemişsiniz öyle

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X