Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni olduysa başaka bir sebebi vardır pc yi bir yeniden başlatıp öyle baktınmı...
    ''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

• evet yeniden baslattim ayni sorun devam ediyordu ama simdik oluyor

Yorum

• İlk olarak 61eMiCe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Corel VideoStudio X2 12

teşekkürler. indiriyorum bakalım nasılmış. umarım fazla karışık değildir.
        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• kullanımı kolay güzel bir programdır bana göre öyle çünki bende ilk kullandığımda program hakkında hiç bişey bilmiyordum. seninde hoşuna gideceğine eminim.
          ''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeşim sağolsun sabahleyin emanet ettiğim bilgisayarı akşama virüslü olarak iade etti. Zırt pırt "warning" deyip duruyo. Masaüstünde "your system is infected" falan.Sistem geri yüklemeye izin vermiyor. Her seferinde paralı bir programa yönlendiriyor. Format atmadan çözebilir miyiz?
            Çok fena... Sağ altta durmadan üçgen içinde ünlem işareti yanar durur, sürekli sizi virüsten kurtaracak program indirmeniz için pencere açılır. Benim de başıma gelmişti. Öyle nalet bir şey ki, internetten virüs taraması yapan sitelere girmenizi bile engelliyor, antivirüs sitelerine ulaşımı blokluyor.

Öncelikle sakın virüsün sizi yönlendirdiği programları kurmayın, bu problemi internette forumlarda çözen kişiler var. Ama çok uzun süren zahmetli bir iş. Sürekli sizden bazı log dosyalarını istiyor ve üzerinde çalışıyorlar, herkesin olmasa bile bazı kişilerin sorunlarını çözdüklerine şahit oldum.

Ben format atmayı tercih ettim, eğer pcde çok değerli bilgiler yoksa en iyi çözüm format. Bir daha da PC yi antivirüssüz kullanmayın
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Google'a gereksiz dosyaları sil yazdım. Bir program indirdim, baya bir sildi. 3 gb yer açıldı Tavsiye ederim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Google'a gereksiz dosyaları sil yazdım. Bir program indirdim, baya bir sildi. 3 gb yer açıldı Tavsiye ederim.
                Programin adi CCleaner mi?
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  videolara efekt eklemek için bir program tavsiye edebilecek olan var mı?
                  Adobe After Effect bu konuda iyidir.

Biraz karışık ama nette görsel egitim setleri fazlasıyla var

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Programin adi CCleaner mi?
                    Wise Disk Cleaner. Buymuş adı

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Youtube yi açabilen var mı?

Bağlantı bozuk diyor bende.
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Ekşisözlükten görüp birşeyler yaptım düzeldi. Ne yaptığımı hatırlamıyorum, bir bak sen Cafer abi

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Youtube yi açabilen var mı?

Bağlantı bozuk diyor bende.
                          Bende herhangi bir problem yok.
                          İstersen DNS ayarlarını Google üzerinden ver düzelir büyük bir ihtimalle.

8.8.8.8.
                          8.8.4.4.
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Youtube bende açılıyor. Ben önceden DNS ayarlarını değiştirmiştim. Bütün engelli ve yasaklanmış siteleri açabiliyorum. Bana hiç bir yasak sökmez

Yorum

• youtube yine ipleri degişti bu yüzden dolayı
                              Windows>system32>drivers>etc>hosts 'yi not defteri ile açın ve youtube ile ilgili yerleri silin.

Eğer Windows dosyanın degiştirilmesini reddediyorsa, başlat>programlar>donatılar>not defterine sag tıklayın > yönetici olarak çalıştır'a basın> ve dosya---> aç komutu ile hosts 'yi calıstırın

Yorum

• Umarım derdime birisi derman olur.Çünkü derdim çok büyük.Şimdi arkadaşlar benim bilgisayarıma hem Windows XP hem de Windows 7 kurulu idi.Windows 7'yi Xp'den sonra kurmuştum.Bilgisayarı da hep xp ile kullanıyordum.Bir gece yatağımdan kalkma zahmetinde bulunmayıp bilgisayarı fişinden kapattım.Sabah bir kalktım ki her iki işletim sisteminin de yerinde yeller esiyor.Sonra hemen bir 7 dvd'si koydum Windows 7'yi onardım ve 7 güzelce çalışmaya devam etti.Ama Xp'yi onarmaya kalktım bir türlü olmuyor.Bilgisayarı xp cdsi ile başlattıktan sonra yüklemelerden sonra R ye basıp Onar diyorum ama karşıma siyah bir ekran çıkıyor ve bu ekranda komutlar girmem gerekiyor.Ama ben bu komutlardan hiç anlamıyorum ne yapmam gerekiyor acaba ?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X