Yeni olduysa başaka bir sebebi vardır pc yi bir yeniden başlatıp öyle baktınmı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 61eMiCe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim sağolsun sabahleyin emanet ettiğim bilgisayarı akşama virüslü olarak iade etti. Zırt pırt "warning" deyip duruyo. Masaüstünde "your system is infected" falan.Sistem geri yüklemeye izin vermiyor. Her seferinde paralı bir programa yönlendiriyor. Format atmadan çözebilir miyiz?
Öncelikle sakın virüsün sizi yönlendirdiği programları kurmayın, bu problemi internette forumlarda çözen kişiler var. Ama çok uzun süren zahmetli bir iş. Sürekli sizden bazı log dosyalarını istiyor ve üzerinde çalışıyorlar, herkesin olmasa bile bazı kişilerin sorunlarını çözdüklerine şahit oldum.
Ben format atmayı tercih ettim, eğer pcde çok değerli bilgiler yoksa en iyi çözüm format. Bir daha da PC yi antivirüssüz kullanmayınYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Google'a gereksiz dosyaları sil yazdım. Bir program indirdim, baya bir sildi. 3 gb yer açıldıTavsiye ederim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'a gereksiz dosyaları sil yazdım. Bir program indirdim, baya bir sildi. 3 gb yer açıldıTavsiye ederim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevideolara efekt eklemek için bir program tavsiye edebilecek olan var mı?
Biraz karışık ama nette görsel egitim setleri fazlasıyla var
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProgramin adi CCleaner mi?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Youtube yi açabilen var mı?
Bağlantı bozuk diyor bende.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
Ekşisözlükten görüp birşeyler yaptım düzeldi. Ne yaptığımı hatırlamıyorum, bir bak sen Cafer abi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoutube yi açabilen var mı?
Bağlantı bozuk diyor bende.
İstersen DNS ayarlarını Google üzerinden ver düzelir büyük bir ihtimalle.
8.8.8.8.
8.8.4.4."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
- Alıntı
Yorum
-
youtube yine ipleri degişti bu yüzden dolayı
Windows>system32>drivers>etc>hosts 'yi not defteri ile açın ve youtube ile ilgili yerleri silin.
Eğer Windows dosyanın degiştirilmesini reddediyorsa, başlat>programlar>donatılar>not defterine sag tıklayın > yönetici olarak çalıştır'a basın> ve dosya---> aç komutu ile hosts 'yi calıstırın
- Alıntı
Yorum
-
Umarım derdime birisi derman olur.Çünkü derdim çok büyük.Şimdi arkadaşlar benim bilgisayarıma hem Windows XP hem de Windows 7 kurulu idi.Windows 7'yi Xp'den sonra kurmuştum.Bilgisayarı da hep xp ile kullanıyordum.Bir gece yatağımdan kalkma zahmetinde bulunmayıp bilgisayarı fişinden kapattım.Sabah bir kalktım ki her iki işletim sisteminin de yerinde yeller esiyor.Sonra hemen bir 7 dvd'si koydum Windows 7'yi onardım ve 7 güzelce çalışmaya devam etti.Ama Xp'yi onarmaya kalktım bir türlü olmuyor.Bilgisayarı xp cdsi ile başlattıktan sonra yüklemelerden sonra R ye basıp Onar diyorum ama karşıma siyah bir ekran çıkıyor ve bu ekranda komutlar girmem gerekiyor.Ama ben bu komutlardan hiç anlamıyorum ne yapmam gerekiyor acaba ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
- Alıntı
Yorum
Yorum