Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cdden yüklemedim. İndirdim oyunu, indirdiğim dosyada cd kalip dosyası vardı ordan yükledim. Yukarki resim 1. maddenin aynısı İlk silmeye çalışırken yarıda kaldı ondan sonra da hata veriyor hep.

Teşekkürü unuttuk, sağ ol Yakup ağabey yardımın için.
    En son Erbay tarafından düzenlendi; 19.06.2011, 14:14.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cdden yüklemedim. İndirdim oyunu, indirdiğim dosyada cd kalip dosyası vardı ordan yükledim. Yukarki resim 1. maddenin aynısı İlk silmeye çalışırken yarıda kaldı ondan sonra da hata veriyor hep.

Teşekkürü unuttuk, sağ ol Yakup ağabey yardımın için.
      Ben bu oyunu yükleyemedim , krek dosyası hangisi gösterirmiisn.

Yorum

• Razor dosyasının içindeki iki dosyayı p.filestaki dosyaya kopyaladım oldu. Ama güzel bir oyun değil bence. İnsanların yüzlerini falan çok kasmışlar kariyer modu için ama oyun zevki, arabaların kontrolünü falan hiç beğenmedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bilgisayarıunız ıle ılgılı coZum bulamadıgınız konularda yarcı olabılırım sızlere gordugum kadarı ıle masallah butun arkadaslarımız zehır her konuyu cevaplıyorlar ama ben gene dıp not geceyım dedım
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Host ve Domain Alabileceğim Sağlam Şirket İsimleri Önerir Misiniz Bana ?
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Host ve Domain Alabileceğim Sağlam Şirket İsimleri Önerir Misiniz Bana ?
              Atak Domain 15 yıldan fazla süredir bu sektörde birçok firmayla çalışıyor. Web tasarım, web hosting, uluslararası domain tescili ve diğer birçok hizmetiyle birlikte binlerce müşteriye hizmet veriyor.

Bu siteyi kullananlar ,

http://www.domainsitesi.com/ Site.
              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağol Referanslar İyimiş Baya
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Bir süredir hoparlörlerimde hiçbir sorun olmamasına rağmen bilgisayarımdan ses gelmiyor. Daha doğrusu geliyor ama boğuk bir ses, sonuna kadar açtığımda normalde ev inlerdi ama şimdi zor duyuyorum. Mesela müzik dinleyeceğim zaman şarkının sadece melodisini duyabiliyorum, sözler gelmiyor sadece arkada boğuk boğuk çalıyor, anlaşılmıyor ne dediği. Kulaklık takıp denedim onda da aynı şey oldu. Sanırım sorun bilgisayardan kaynaklanıyor. Biraz karışık ama yardımcı olabilirseniz sevinirim

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir süredir hoparlörlerimde hiçbir sorun olmamasına rağmen bilgisayarımdan ses gelmiyor. Daha doğrusu geliyor ama boğuk bir ses, sonuna kadar açtığımda normalde ev inlerdi ama şimdi zor duyuyorum. Mesela müzik dinleyeceğim zaman şarkının sadece melodisini duyabiliyorum, sözler gelmiyor sadece arkada boğuk boğuk çalıyor, anlaşılmıyor ne dediği. Kulaklık takıp denedim onda da aynı şey oldu. Sanırım sorun bilgisayardan kaynaklanıyor. Biraz karışık ama yardımcı olabilirseniz sevinirim
                    ,
                    sana hemen yardımcı olayım merve ...

bu sorun ıkı sebepden olur

1- ses kartına giren kabloyu kontrol et tam olarak oturuyormu hareket esnasında yada bır tepkı ıle yerınden cıkmıs olabılır
                    2- ses kartının sag alt kosede ses yazılımı vardır o ayarların oldugu yere gir ve ses efectlerını kaldır suan buyuk olcude orada kraoke secılıdır buyuzden seslerı alamıyorsun...

daha fazla yardım ıstersen ses kartının markasını soyle yazılımı arastırıp yardımcı olmaya calısayım..
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ,
                      sana hemen yardımcı olayım merve ...

bu sorun ıkı sebepden olur

1- ses kartına giren kabloyu kontrol et tam olarak oturuyormu hareket esnasında yada bır tepkı ıle yerınden cıkmıs olabılır
                      2- ses kartının sag alt kosede ses yazılımı vardır o ayarların oldugu yere gir ve ses efectlerını kaldır suan buyuk olcude orada kraoke secılıdır buyuzden seslerı alamıyorsun...

daha fazla yardım ıstersen ses kartının markasını soyle yazılımı arastırıp yardımcı olmaya calısayım..
                      İkinci seçenekmiş sorun. Karaoke seçiliydi. Onu kaldırdım oldu. Çok teşekkür ederim

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İkinci seçenekmiş sorun. Karaoke seçiliydi. Onu kaldırdım oldu. Çok teşekkür ederim
                        ne demek merve kardesım yasını bılmıyorum ama buyuk olcude benden kucuksundur buyuksende kusura bakma

Yorum

• Yerimi pek bilmiyorum
                          facebook'ta sayfa açacağız fakat açacağımız sayfanın isminin facebook.com/ yanında olmasını istiyorum
                          Örnek:www.facebook.com/bordomavi.net
                          Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yerimi pek bilmiyorum
                            facebook'ta sayfa açacağız fakat açacağımız sayfanın isminin facebook.com/ yanında olmasını istiyorum
                            Örnek:www.facebook.com/bordomavi.net
                            Derdimi anlatabildim mi bilmiyorum

senın ne demek ıstegını ben cok ıyı anladım hatta benım hesabımı ben bu sekılde aktıf ettım \ısmım yazınca sayfa acılıyor ama ben bunu yıllar once yaptım hatırlamıyorum bır arastırayım doneyım sana hemen kardesım

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              senın ne demek ıstegını ben cok ıyı anladım hatta benım hesabımı ben bu sekılde aktıf ettım \ısmım yazınca sayfa acılıyor ama ben bunu yıllar once yaptım hatırlamıyorum bır arastırayım doneyım sana hemen kardesım
                              Aynen abi..
                              Çok teşekkür ederim.

Yorum

• Güncel teknoloji haberleri, ve en son teknoloji haberleri, donanım haberleri Chip.com.tr'de! Son dakika, sosyal medya, tablet, akıllı telefon, donanım, yazılım güncellemeleri, oyun ve bütün teknoloji haberleri burada sizleri bekliyor.

bu adrese gir bu adresten lınkıne tıkla ve hesabını aktıf et hayırlı olsun ınsallah dogru anlamısımdır...

ıkıncısınıde tıklayabılırsın yazıyı okumana gerek kalmaz
                                En son demir tarafından düzenlendi; 20.06.2011, 15:43.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X