Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sata Diskin sürücüsü olmadığında dolayı oluyor. Disket sürücün varsa, bir disket bulup onun içine sata driverını atıp da yapabilirsin bu işi. Başka bir sorun yok, senin bir şekilde sata driverlı bir cd yapman lazım.
    Evet hocam bende onu arıyorum işte. Nasıl yapılır. Sata Driverleri elimde var Cd ye nasıl atıcam. Her yerde XP nin içine gömülme işlemi var.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet hocam bende onu arıyorum işte. Nasıl yapılır. Sata Driverleri elimde var Cd ye nasıl atıcam. Her yerde XP nin içine gömülme işlemi var.
      Sata Driverlarını bir Flash Belleke at. Format atarken mavi ekran geliyor ya, hani ekranın altından yazılar geçiyor şu yükleniyor yok usb portları bulunuyor vs. orada şey der RAID yüklemek içib F6'ya basın. Onu görünce bas, bastıktan sonra bak bakalım flask bellekten sata driverlarını okuyor mu? Okuması için de BIOS'dan Boot Sırasını 1- DVD ROOM 2- HDD 3- USB yap.

Yorum

Sata Driverlarını bir Flash Belleke at. Format atarken mavi ekran geliyor ya, hani ekranın altından yazılar geçiyor şu yükleniyor yok usb portları bulunuyor vs. orada şey der RAID yüklemek içib F6'ya basın. Onu görünce bas, bastıktan sonra bak bakalım flask bellekten sata driverlarını okuyor mu? Okuması için de BIOS'dan Boot Sırasını 1- DVD ROOM 2- HDD 3- USB yap.
        Yarın denerim bunu..Birde Bios tan hdd yi enabled yapılıyormuş yada ide o zaman sürücüleri görmüyormuş ama onu da ben bulamadım. Amibios benimki.

Yorum

Yarın denerim bunu..Birde Bios tan hdd yi enabled yapılıyormuş yada ide o zaman sürücüleri görmüyormuş ama onu da ben bulamadım. Amibios benimki.
          Sata disabled yaparsın da o zaman SATA diskin ne manası kalır ki. Biraz kurcaladıktan sonra RAID'li falan birşeyler görürsün BIOS'ta. O zaman diskin SATA özelliği kullanılmaz. Yalnız N-Lite programını ile işini halletmen lazımdı, orayı bir defa da dene bence.
          En son ceserdar tarafından düzenlendi; 16.01.2010, 02:04.

Yorum

Sata disabled yaparsın da o zaman SATA diskin ne manası kalır ki. Biraz kurcaladıktan sonra RAID'li falan birşeyler görürsün BIOS'ta. O zaman diskin SATA özelliği kullanılmaz. Yalnız N-Lite programını ile işini halletmen lazımdı, orayı bir defa da dene bence.
            Bilmiyorum hocam öyle bişeyler yazıyordu nette...Xp yi kurdukta sonra açılamazmı ben anlamıyorum pek.....Herkes nlite la olduğunu söylüyor ama bende söylenilenleri harfiyen yaptım yine olmadı.

Yorum

• Arkadaşlar mause 2 gündür kilitli şekilde duruyor sabit hareket etmiyor...Nettende bir takım araştırmalar yaptım fakat bir sonuca varamadım...Sistem geri yükleme denedim fakat ondada başarılı olmadı...Sorun nedir yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim...Zor durumdayım mause olmadan net çekilmiyor...Acil yardım...
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Bilmiyorum hocam öyle bişeyler yazıyordu nette...Xp yi kurdukta sonra açılamazmı ben anlamıyorum pek.....Herkes nlite la olduğunu söylüyor ama bende söylenilenleri harfiyen yaptım yine olmadı.
                N lite ile çok rahat bir şekilde yapabilirsiniz SATA sürücülü XP CD'sini...
                Kurulumu hakkında pek çok Türkçe kaynak bulabilirsiniz.
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar mause 2 gündür kilitli şekilde duruyor sabit hareket etmiyor...Nettende bir takım araştırmalar yaptım fakat bir sonuca varamadım...Sistem geri yükleme denedim fakat ondada başarılı olmadı...Sorun nedir yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim...Zor durumdayım mause olmadan net çekilmiyor...Acil yardım...
                  PS2 Mause kullanıyorsanız USB USB Mause kullanıyorsanız PS2 mause kullanmayı deneyin..
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar mause 2 gündür kilitli şekilde duruyor sabit hareket etmiyor...Nettende bir takım araştırmalar yaptım fakat bir sonuca varamadım...Sistem geri yükleme denedim fakat ondada başarılı olmadı...Sorun nedir yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim...Zor durumdayım mause olmadan net çekilmiyor...Acil yardım...
                    Mouse arızalı değilse, takılı olduğu portta bir sorun olabilir, usb mouse ise başka bir portta dene, mouseı başka bir pcde dene, senin pcde başka mouse dene.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• sistemimde kayıtlı bütün kullanıcı ismlerini ve şifrelerini yaniden girmem gerekiyor her sabah bilgisayarımı açtığımda.. ağ üzerindeki bilgisayarlar için kullandığım şifreler ve msn kullanıcı isimlerim dahil...
                      bu problemi nasıl çözebilirim?
                      Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• İlk olarak the king tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sistemimde kayıtlı bütün kullanıcı ismlerini ve şifrelerini yaniden girmem gerekiyor her sabah bilgisayarımı açtığımda.. ağ üzerindeki bilgisayarlar için kullandığım şifreler ve msn kullanıcı isimlerim dahil...
                        bu problemi nasıl çözebilirim?
                        Beni hatırla diyerek. Bunun için programlar var yalnız ben pek güvenmiyorum onlara.

Yorum

• Bana bir tane virüs programı önerin lütfen Bir ay dolunca hesap almamı isteyen türden olmasın 2 dakika tertemiz etsin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Avg Free

Get Windows antivirus for PC & laptop: block viruses & protect against malware. Download AVG AntiVirus Free, now!
                            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Almanya'ya selamlar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Beni hatırla diyerek. Bunun için programlar var yalnız ben pek güvenmiyorum onlara.
                                teşekkür ederim
                                her sabah programlarımı açarken beni hatırla kutusunu işaretliyorum ancak ertesi gün aynı problemle açılıyor bilgisayarım..
                                Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X