Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O zaman Main'de SATA CONFIGURATION olması lazım..
    Sadece şunlar var Main De.

tarih falan var üste sonra bunlar var

primary ide master

primary ide slave

secondary ide master

sacondatry ide slave

system imformation
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece şunlar var Main De.

tarih falan var üste sonra bunlar var

primary ide master

primary ide slave

secondary ide master

sacondatry ide slave

system imformation
      Peki harddisk'i biosta görüyormu..Yani kabloları falan çıkmış veya temassızlık olabilir..
      Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
      Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
      N.F.Kısakürek

Yorum

Peki harddisk'i biosta görüyormu..Yani kabloları falan çıkmış veya temassızlık olabilir..
        Bilmiyorum..Nerde görünür..

Yorum

Bilmiyorum..Nerde görünür..
          master-slave'lerde gözükebilir veya Boot sekmesinde priority device'ta kesin olarak gözükmesi lazım..
          N.F.Kısakürek

Yorum

master-slave'lerde gözükebilir veya Boot sekmesinde priority device'ta kesin olarak gözükmesi lazım..
            Boot priority de şöyle yazıyor.

1 st boot ...... : Cd Rom
            2 st bott ...... : raid Sata
            En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 14.01.2010, 17:04.

Yorum

Boot priority de şöyle yazıyor.

1 st boot ...... : Cd Rom
              2 st bott ...... : raid Sata
              Bilgisayar açılıyormu peki yoksa sadece format atarkenmi sıkıntı oluyor?Eğer açılmıyorsa hard disk kablolarında sorun vardır..Eğer açılıyorsa sata driverlar'ını ayrı bir diskette windows kurulurken f6'ya basıp tanıtman gerekecek sanırım ama onun nasıl yapıldığını tam olarak bilmiyorum
              N.F.Kısakürek

Yorum

Bilgisayar açılıyormu peki yoksa sadece format atarkenmi sıkıntı oluyor?Eğer açılmıyorsa hard disk kablolarında sorun vardır..Eğer açılıyorsa sata driverlar'ını ayrı bir diskette windows kurulurken f6'ya basıp tanıtman gerekecek sanırım ama onun nasıl yapıldığını tam olarak bilmiyorum
                Bilgisayar açılıyor..Sadece format atarken o sorun çıkıyor..Her neyse sağolasın..

Yorum

TV'den ses gelmez zaten..Çünkü ekran kartındaki çıkışlardan bağlıyorsun.Sesi harici olarak hoparlörlere vermen gerekir..Eğer sesi illaki tv'ye vermem lazım diyorsan şöyle bir kabloya ihtiyacın var.Tek olan bilgisayara,kırmızı beyazda tv'ye bağlanacak..

Tsk arkadasim ama HDMI kablo ile bagladim normalde olmasi gerekmiyormu ? :/
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tsk arkadasim ama HDMI kablo ile bagladim normalde olmasi gerekmiyormu ? :/
                    Cihaz hakkında bilgi vermediğinden S-video veya direk ekran kartından bağladın sandım..HDMI varsa 2'sinide alman gerekir evet.Ses kartını güncellemeni tavsiye ederim..Veya ses kartı ayarlarına bir göz at HDMI ayarları oluyor genelde..
                    N.F.Kısakürek

Yorum

• Sata Driver larını cd ye nasıl atarım..Ön yüklemede lazım..

Yorum

Sata Driver larını cd ye nasıl atarım..Ön yüklemede lazım..
                        Uzun yazardım ama üşendim. Al sana bir link, işini görmezse gene yaz.

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzun yazardım ama üşendim. Al sana bir link, işini görmezse gene yaz.

http://www.resimliprogram.net/sata-harddiske-xp-kurma/
                          Aynısını yaptım hocam yine sorun çıktı. Kur bilgisayarda hdd bulamıyormuş. Bende sadece driver cd si yapmayı düşünüyorum bu sefer.

Yorum

Aynısını yaptım hocam yine sorun çıktı. Kur bilgisayarda hdd bulamıyormuş. Bende sadece driver cd si yapmayı düşünüyorum bu sefer.
                            HDD'yi çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi?
                            Bende de aynı sorun olmuştu, kabloları çıkarıp biraz üfledim düzeldi.

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              HDD'yi çıkarıp tekrar takmayı denediniz mi?
                              Bende de aynı sorun olmuştu, kabloları çıkarıp biraz üfledim düzeldi.
                              Denemedim. Ama orda bir sorun olsa PC de sorun olmazmı. Ben o PC den yazıyorum şuan..

Yorum

Sata Diskin sürücüsü olmadığında dolayı oluyor. Disket sürücün varsa, bir disket bulup onun içine sata driverını atıp da yapabilirsin bu işi. Başka bir sorun yok, senin bir şekilde sata driverlı bir cd yapman lazım.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X