Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorunumu Hallettim !
    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 16:14.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• eger javanın setup'ı bilgisayarındaysa internet bağlantını kesip dene bide emirhan....
      Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Setup yok direk javanın sitesinden indiriorum çalıştır diyorum olmuyor
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Setup'u javanın sitesinden indir adaş bilgisayara kaydet öle yap.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk defa pc'yi savunmasız bıraktık,hemen faydalandılar..Msn adresim çalındı..İlk defa başıma geldiği için yardım bekliyorum..Şuan pc evde format atıyorum..Yardımcı olan ? Ne yapmam gerekiyor ?
            (İyi anlayan,o kişiyle uğraşmak isteyen özel mesajla msn'i isteyebilir Ayrıca Msn'imi alabilecek kişi var mı diye de arıyorum )

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlk defa pc'yi savunmasız bıraktık,hemen faydalandılar..Msn adresim çalındı..İlk defa başıma geldiği için yardım bekliyorum..Şuan pc evde format atıyorum..Yardımcı olan ? Ne yapmam gerekiyor ?
              (İyi anlayan,o kişiyle uğraşmak isteyen özel mesajla msn'i isteyebilir Ayrıca Msn'imi alabilecek kişi var mı diye de arıyorum )
              Yapacak tek sey var o da hotmail'in servis sayfasina email atmak.
              Sizi tuzaga düsürerek sifrenizi calan kisilerin ayni tuzaga düsmesini beklemek mantiksiz.

Gerekli bilgiler burada mevcut.

arkadaşlar bunu bi siteden aldım. ben sadece 1 yol biliyodum 1den fazlaymış. ihtiyacınız olduğunu düşündüm. hazırlayan arkadaşlara tşk. YOL 1 ilk

Eger bilgileri tamamen dogru yollarsaniz tekrar mailinizi geri alabilirsiniz.
              "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
              "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
              Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Adam akıllı bir virüs programı arıyorum..Alanının en iyilerinden olursa iyi olur..Yardımcı olan ?

Yorum

Adam akıllı bir virüs programı arıyorum..Alanının en iyilerinden olursa iyi olur..Yardımcı olan ?
                  Bana gore tartısmasız Avg alanında en iyisi...
                  bu direk link:http://free.avg.com/download-avg-ant...fr_bn_free_670
                  yukardaki linkte ucretsiz olarak deneme surumu 1 ay kullanabilirsin..
                  Ama internette biraz arastırırsan Full surum de bulabilirsin...

Yorum

Adam akıllı bir antivirüs programı arıyorum..Alanının en iyilerinden olursa iyi olur..Yardımcı olan ?
                    Adam akıllı antivirüs arıyorsan deneme sürümleri kullanmayacaksın..
                    Ayrıca 20-30 mb'lik Antivirüsler bir halta yaramıyor. Antivirüslerin Total(Final) Versiyonlarını indirmeni tavsiye ederim(Serialli olanları tabii ki) Ama boyutları biraz büyük kotalı kullanıcıysan problem olabilir
                    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 15:51.

Yorum

• Bedava virüs programlari icinde Avg en iyisi.
                      Paralilarda da en iyisi Kasperky Internet Security.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam akıllı virüs arıyorsan deneme sürümleri kullanmayacaksın..
                        Ayrıca 20-30 mb'lik Antivirüsler bir halta yaramıyor. Antivirüslerin Total(Final) Versiyonlarını indirmeni tavsiye ederim(Serialli olanları tabii ki) Ama boyutları biraz büyük kotalı kullanıcıysan problem olabilir
                        Yok kota limitsiz,o sorun değil..

Yorum

• avast veya antivir gibi küçük boyutlu ve beleş programlar bile işe yarıyor aslında.
                          yeterki gerçek zamanlı koruma açık olsun ve belirli aramalarla tarama yapın.
                          ben 2 ayrı pc yi de 3..4 senedir bu programlarla kullanıyorum sorun yok.

norton gibi programlar ise çin işkencesi gibidir.

yedeklerinizi her zaman diğer bölümde tutun programlara fazla güvenmeyin.
                          elektirik kesintileri dahi başlangıçta dosya okumunu engelliyor windows pert oluyor yani.
                          T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Eset Nod32 Antivirüs
                            I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet bende onu kullanıyorum,format attığımdan beri.

Yorum

• 3 senedir formatlamadım bilgisayarı hiçbir antivirüs programı kullanmıyorum.Gereksiz bence.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X