Sorunumu Hallettim !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 22.06.2009, 16:14.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
-
İlk defa pc'yi savunmasız bıraktık,hemen faydalandılar..Msn adresim çalındı..İlk defa başıma geldiği için yardım bekliyorum..Şuan pc evde format atıyorum..Yardımcı olan ? Ne yapmam gerekiyor ?
(İyi anlayan,o kişiyle uğraşmak isteyen özel mesajla msn'i isteyebilirAyrıca Msn'imi alabilecek kişi var mı diye de arıyorum
)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk defa pc'yi savunmasız bıraktık,hemen faydalandılar..Msn adresim çalındı..İlk defa başıma geldiği için yardım bekliyorum..Şuan pc evde format atıyorum..Yardımcı olan ? Ne yapmam gerekiyor ?
(İyi anlayan,o kişiyle uğraşmak isteyen özel mesajla msn'i isteyebilirAyrıca Msn'imi alabilecek kişi var mı diye de arıyorum
)
Sizi tuzaga düsürerek sifrenizi calan kisilerin ayni tuzaga düsmesini beklemek mantiksiz.
Gerekli bilgiler burada mevcut.
arkadaşlar bunu bi siteden aldım. ben sadece 1 yol biliyodum 1den fazlaymış. ihtiyacınız olduğunu düşündüm. hazırlayan arkadaşlara tşk. YOL 1 ilk
Eger bilgileri tamamen dogru yollarsaniz tekrar mailinizi geri alabilirsiniz."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam akıllı bir virüs programı arıyorum..Alanının en iyilerinden olursa iyi olur..Yardımcı olan ?
bu direk link:http://free.avg.com/download-avg-ant...fr_bn_free_670
yukardaki linkte ucretsiz olarak deneme surumu 1 ay kullanabilirsin..
Ama internette biraz arastırırsan Full surum de bulabilirsin...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam akıllı bir antivirüs programı arıyorum..Alanının en iyilerinden olursa iyi olur..Yardımcı olan ?
Ayrıca 20-30 mb'lik Antivirüsler bir halta yaramıyor. Antivirüslerin Total(Final) Versiyonlarını indirmeni tavsiye ederim(Serialli olanları tabii ki) Ama boyutları biraz büyük kotalı kullanıcıysan problem olabilirEn son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 30.06.2009, 15:51.
- Alıntı
Yorum
-
Bedava virüs programlari icinde Avg en iyisi.
Paralilarda da en iyisi Kasperky Internet Security."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam akıllı virüs arıyorsan deneme sürümleri kullanmayacaksın..
Ayrıca 20-30 mb'lik Antivirüsler bir halta yaramıyor. Antivirüslerin Total(Final) Versiyonlarını indirmeni tavsiye ederim(Serialli olanları tabii ki) Ama boyutları biraz büyük kotalı kullanıcıysan problem olabilir
- Alıntı
Yorum
-
avast veya antivir gibi küçük boyutlu ve beleş programlar bile işe yarıyor aslında.
yeterki gerçek zamanlı koruma açık olsun ve belirli aramalarla tarama yapın.
ben 2 ayrı pc yi de 3..4 senedir bu programlarla kullanıyorum sorun yok.
norton gibi programlar ise çin işkencesi gibidir.
yedeklerinizi her zaman diğer bölümde tutun programlara fazla güvenmeyin.
elektirik kesintileri dahi başlangıçta dosya okumunu engelliyor windows pert oluyor yani.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Alıntı
Yorum
Yorum