Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the king tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    teşekkür ederim
    her sabah programlarımı açarken beni hatırla kutusunu işaretliyorum ancak ertesi gün aynı problemle açılıyor bilgisayarım..
    Bilgisayarında Deep Freeze olabilir veya CCleaner tarzı bir programla hergün temizleme yapıyorsan o yüzdende olabilir..
    Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
    Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
    N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak the king tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sistemimde kayıtlı bütün kullanıcı ismlerini ve şifrelerini yaniden girmem gerekiyor her sabah bilgisayarımı açtığımda.. ağ üzerindeki bilgisayarlar için kullandığım şifreler ve msn kullanıcı isimlerim dahil...
      bu problemi nasıl çözebilirim?
      Denetim masasindan internet seceneklerine git ve cerezleri aktive et.

Ayrica deepfreeze veya windows'un sistem araclarindan yapilan ayarlarla yeniden baslatinca bir önceki oturumdaki dosyalarin silinmesi mümkün. Eger isyerinden baglaniyorsan büyük ihtimalle sistem yöneticisi ayarlamistir ve düzeltemezsin.

Ayrica Gökhan harddiskin sürücülerini yüklemek icin cd'ye gerek yok.
      Aygit yöneticisinden de yükleyebilirsin.
      Bilgisayarim'a git C'ye sag tikla ve özellklerden sürücüyü güncelleyi sec ve bilgisayara indirdigin dosyadan sürücüsünü güncelle.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Hyper Drive Utility (Press Ctrl+A) sorunu var önümde, ve bilgisayar açılmıyor , format için xp cd sini takıyorum onu bile okumuyor. Bilgisayarı bugun aldık, xp yi kurduk driverları yükledik restart dedik daha açılmıyor. Bu zırva çıkıyor.
        İşlemci AMD, Gigabyte.
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 20.01.2010, 03:18.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hyper Drive Utility (Press Ctrl+A) sorunu var önümde, ve bilgisayar açılmıyor , format için xp cd sini takıyorum onu bile okumuyor. Bilgisayarı bugun aldık, xp yi kurduk driverları yükledik restart dedik daha açılmıyor. Bu zırva çıkıyor.
          İşlemci AMD, Gigabyte.
          sorun çözülmüştür.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• videolara efekt eklemek için bir program tavsiye edebilecek olan var mı?
            ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Yaa şu google Earth'ı kullanıyorumda; Atıyorum Los Angeles'daki bir sokağa yada eve 211 fiit'e kadar yaklaşıyoruz, görüntüler net gibi.

Ama Türkiye'de 800 fiit'den aşağı inemiyoruz. Görüntü anlaşılmaz bir hal alıyor.

Halbuki bizim köydeki eve bakacaktım ben
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• 23 Ocak 2010 itibariyle msndeyken ve internette bir sayfa açıkken bir anda internetim gidiyor ve msn ile sayfa kapanıyor msn tekrar açmaya çalıştığımda DNS ve Anahtar bağlantı noktalarında hata veriyor daha sonra onar dediğimde onarıyor ve internet geri geliyor bu şuan var olan genel bi sorunmu?Öyle değilse çözümünü bilen yazarsa sevinirim...
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  23 Ocak 2010 itibariyle msndeyken ve internette bir sayfa açıkken bir anda internetim gidiyor ve msn ile sayfa kapanıyor msn tekrar açmaya çalıştığımda DNS ve Anahtar bağlantı noktalarında hata veriyor daha sonra onar dediğimde onarıyor ve internet geri geliyor bu şuan var olan genel bi sorunmu?Öyle değilse çözümünü bilen yazarsa sevinirim...
                  eskiden yerel ağ kullanırken bana da olan bişeydi.Arada sırada oluyordu.
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sorun çözülmüştür.
                    Sorun neymiş, merak ettim.

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sorun neymiş, merak ettim.
                      driverları kurunca, bilgisayar kendisi biosu achi ye çevirmiş e xp yi kurduğum için achi de çalışmadı, ide ye getirdim sorun ortadan kalktı.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Kardeşim sağolsun sabahleyin emanet ettiğim bilgisayarı akşama virüslü olarak iade etti. Zırt pırt "warning" deyip duruyo. Masaüstünde "your system is infected" falan.Sistem geri yüklemeye izin vermiyor. Her seferinde paralı bir programa yönlendiriyor. Format atmadan çözebilir miyiz?

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          videolara efekt eklemek için bir program tavsiye edebilecek olan var mı?
                          Corel VideoStudio X2 12

''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

• arkadaslar ben facebookta mesajlarima giremiyorum.
                            daha dogrusu nereye bassam sayfa acilmiyor. sonrasinda hata veriyor.
                            neden olabilir. nasil mesajlarima bakabilirim?

Yorum

• Internet Explorer kaç kullanıyorsun yaptığım araştırmada Internet Explorer 7 nin altındaki versiyonlarda hata veriyormuş.

Internet Explorer 8
                              Burdan İndirebilirsin
                              ''Şerefle Biterilmesi Gereken En Asil Görevdir Hayat''

Adem YILDIZ

Yorum

• saat gece 12 oldugundan beri oluyor nasil olduysa

abi pek anlamam pc den suan ie kac falan bilmiyom acikcasi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X