arkadaslar yaklasık 15 tane antivirus içerisinde yaptıgım arastırmalara gore ıkı antivirusu gercekten basarılı buldum bırısı eset nod32 digeri kaspersky dir bu ıkı anti virus arasındakı tek ıyı ve kotuı fark kaspersky nın buldugu virıs sayısının esetın 2 katı olmasıdır ve sıstemın calısma suresınde esed e gore daha cok sıstemı yavaslatmasının sebebı budur sıstemınız normalş dır durumda ıse esed i kullanmanız yeterlıdır dıye dusnuyorum ama sıstemınıze virus bulasmıssa temızlenmesı gerekıyorsa ve ozellıklede bilgisayarınızdakı bilgiler onemlı ıse tek secenek kaspersky dir cunkı kaspersky cokme derecesıne gelmıs sıstemını kurtarmak ıcın ugras verır (profesyonel kullanıcılar ıcın tabıkı bu olmayanlar eset den devam)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar antivirüs, bilmem spyware, malware vs. bunlar devasa tehditlermiş gibi gösterilip milyon dolarlık güvenlik yazılım piyasası oluşturuluyor. Oluşturuldu da zaten. Sizin bilgisayarınız çok önemli bilgilere sahipse ve buna ulaşılmak isteniyorsa, emin olun feriştahı gelse kurtaramaz. Yahu, daha geçenlerde Kaspersky'nin internet sitesi hackerarca hacklendi. Adamlar "alın size güvenlik!" der gibi elini kolunu sallaya sallaya siteyi çökerttiler. Tamam, hiç de olmasın demiyorum ama, fazla büyütmeyin bu meseleyi. Hiç güvenlik yazılımı kullanmayan bir sürü önemli pc kullanıcısı biliyorum, pek bir şey yok.
HAngi güvenlik yazılımı kullanmalıyım diye düşünenlere de küçük bir tavsiye; Bu yazılımlar üç aşağı beş yukarı aynı işleve sahiptirler. Birinin yüzlerce virüs bulurken diğerinin üç beş tane bulması sizi yanıltmasın. Birinin virüs dediğine diğeri yok bir şey diyebiliyor, dolayısıyla programınızın 'Eheheh! Bak, bir sürü virüs buldum.' demesine karşın başka bir antivirin "Hadi ulen!Onlar virüs mü!" diye tepki vermesini normal karşılamalısınız, çünkü bunlar reklam kokan hareketlerdir. Benim tavsiyem, internettte bir sürü ücretsiz güvenlik yazılımları mevcut. Bunlardan bir tanesini kurup rahat rahat bilgisayarınızı kullanabilirsiniz. Ula, bari bu programların korsanlarını kullanmayalım dimi
Kesine yakın bir çözüm daha: Windows haricinde bir işletim sistemi kullanın. Mesela, Pardus, Linux ubuntu, Mac vs. Çünkü virüs yazıılımlarının tamamına yakını windows için tasarlanmıştır. dolayısyıla bu işlettim sistemlerinde boruları ötmez.
Bu arada, kaspersky ya da nod32 yi önerenler, deneme sürümlerini mi kullanıyorlar yoksa satın mı almışlar? Meraktan sordumavatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİE ye Mozilla gibi araç çubuğuna internet adreslerinin küçük simgeleri koyulabiliyor mu.."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
Bu arada nod32'nin 13860 günlük sürümü (yaklaşık 39 yıl ediyor) var internet sitelerinde
Nedir bu yahuODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, kaspersky ya da nod32 yi önerenler, deneme sürümlerini mi kullanıyorlar yoksa satın mı almışlar? Meraktan sordum
Ve şunu söyleyebilirim ki cracklenmiş versiyonu ile arasında çok fark var..
- Alıntı
Yorum
-
Eset nod32 sınırsız. Fakat Eset Smart Security indirirsen 39 senelik bir deneme sürümü elde ediyorsun.
Bu deneme sürümünün diğerlerinden farkı var mı?ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEset nod32 sınırsız. Fakat Eset Smart Security indirirsen 39 senelik bir deneme sürümü elde ediyorsun.
Bu deneme sürümünün diğerlerinden farkı var mı?
Daha önce de belirttiğim gibi, paranız varsa satın almanızı, yoksa deneme sürümlerini kullanabileceğinizi ve hatta ücretsiz olan yığınla güvenlik yazılımından birini öneririm. İllaki korsan yazılım kullanmak zorunda değil kimse. Korsandan kastım, cracklenmiş, 31 güne sabitlenmiş vs. Zaten bu yazılımların tam performans vermediği söyleniyor.
Önerim, Avast'ın son sürümü ve avira personel security suite sürümü. Bu yazılımlar ücretsiz ve pek emin programlardır.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
- Alıntı
Yorum
-
İhsan netten bugün nod32'nin sınırsız sürümünü buldum. Programın kullanımı Sınırsız. Şuana kadar bir sorun da gözükmüyorODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar,
Bilgisayarım aşırı derecede yavaş. Sürekli donuyor. Format atmak istemiyorum. Nasıl normale dönderebilirim?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,
Bilgisayarım aşırı derecede yavaş. Sürekli donuyor. Format atmak istemiyorum. Nasıl normale dönderebilirim?
- Alıntı
Yorum
-
Bilgisayarım aşırı derecede yavaş. Sürekli donuyor. Format atmak istemiyorum. Nasıl normale dönderebilirim?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
Evet Xp Profesyonel.
C: 'de 16 GB'lık boş yer var zaten Kibilay'ım.En son ilhan tarafından düzenlendi; 14.11.2009, 00:06.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Yedeği al çak formatı İlhanımODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
- Alıntı
Yorum
-
Bilgisayarım aşırı derecede yavaş. Sürekli donuyor. Format atmak istemiyorum. Nasıl normale dönderebilirim?
- Alıntı
Yorum
Yorum