İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
DNS için çok güzel program var
bütün sitelere sorunsuz girebiliyosunuz
TRKY DNS AYAR >>İNDİR<<
İndirip yukledikten sonra ekrana gelen pecerede bu ayarları yapıp "Tercihlerimi Kaydet" tıklayın olucaktır
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar teşekkür ederim hallettim şimdi. Artık youtube açıkODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar teşekkür ederim hallettim şimdi. Artık youtube açık
Bende şu hata geliyor normalde açılıyordu jacker vardı bende açılıyordu ama Çarşamba'dan beri açılmıyor.
An error occurded , please try again laterHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
Ayrıca bir sorunum daha var , Mozilla firefox kullanıyorum Çarşamba günü pc'yi açtım ve kayıtlı parolalar gitmiş ayrıca parola da kaydedemiyorum , kaç defa sildim tekrar yükledim yine de parola girince hatırla falan gelmiyor. Yardımcı olabilcek var mı ?
Foruma , faceye her girişimde parola yazıyorum.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca bir sorunum daha var , Mozilla firefox kullanıyorum Çarşamba günü pc'yi açtım ve kayıtlı parolalar gitmiş ayrıca parola da kaydedemiyorum , kaç defa sildim tekrar yükledim yine de parola girince hatırla falan gelmiyor. Yardımcı olabilcek var mı ?
Foruma , faceye her girişimde parola yazıyorum.
"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAraçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Sitelerde girilen parolaları hatırla"
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO ayarların hepsi yapılıydı abi de o halde böyle oldu bende şaşırdım hala daha parolalar kayıtlı seçeneği seçilmiştir ama bir iki ince ayar ile düzelttim sanırım hatırlama komutu geldi yine de sağolun tek sorun youtube"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
Bir sorunum var..
Bios'uma büyük ihtimalle virüs bulaştı.. Temizlerken yerel disklerimden birini yanlışlıkla sildim.. Sildiğim diski yeniden oluşturdum.. windows ekranında biçimlendirdim.. Silinen belgelerime ulaşabileceğim önereceğiniz sistem yada program varmıdır..?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir sorunum var..
Bios'uma büyük ihtimalle virüs bulaştı.. Temizlerken yerel disklerimden birini yanlışlıkla sildim.. Sildiğim diski yeniden oluşturdum.. windows ekranında biçimlendirdim.. Silinen belgelerime ulaşabileceğim önereceğiniz sistem yada program varmıdır..?
veya
Recover MyFiles HD"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar,
Bu videonun enbed kodları lazım ?Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleR-Studio
veya
Recover MyFiles HD
Bakalım işe yarayacakmı..Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
Yorum