Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece o rakamları girdiğin bölümün resnini istiyorum. Dediğini yaptım ilk bölüme 8.8.8.8 girdim. Ama alttaki bölüme giremedim
    Cafer abi özel mesaj attım organizasyon hakkında mesaj kutun dolu heralde boşalt da tekrar atayım:d
    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• DNS için çok güzel program var

bütün sitelere sorunsuz girebiliyosunuz

TRKY DNS AYAR >>İNDİR<<

İndirip yukledikten sonra ekrana gelen pecerede bu ayarları yapıp "Tercihlerimi Kaydet" tıklayın olucaktır
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Arkadaşlar teşekkür ederim hallettim şimdi. Artık youtube açık
        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Cafer KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar teşekkür ederim hallettim şimdi. Artık youtube açık
          Nasıl yaptın Cafer abi ,

Bende şu hata geliyor normalde açılıyordu jacker vardı bende açılıyordu ama Çarşamba'dan beri açılmıyor.

An error occurded , please try again later
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ayrıca bir sorunum daha var , Mozilla firefox kullanıyorum Çarşamba günü pc'yi açtım ve kayıtlı parolalar gitmiş ayrıca parola da kaydedemiyorum , kaç defa sildim tekrar yükledim yine de parola girince hatırla falan gelmiyor. Yardımcı olabilcek var mı ?
            Foruma , faceye her girişimde parola yazıyorum.

Yorum

• araçlar/seçenek/gizlilik ayarlarına bir bak istersen
              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ayrıca bir sorunum daha var , Mozilla firefox kullanıyorum Çarşamba günü pc'yi açtım ve kayıtlı parolalar gitmiş ayrıca parola da kaydedemiyorum , kaç defa sildim tekrar yükledim yine de parola girince hatırla falan gelmiyor. Yardımcı olabilcek var mı ?
                Foruma , faceye her girişimde parola yazıyorum.
                Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Sitelerde girilen parolaları hatırla"

"Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Sitelerde girilen parolaları hatırla"

O ayarların hepsi yapılıydı abi de o halde böyle oldu bende şaşırdım hala daha parolalar kayıtlı seçeneği seçilmiştir ama bir iki ince ayar ile düzelttim sanırım hatırlama komutu geldi yine de sağolun tek sorun youtube

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O ayarların hepsi yapılıydı abi de o halde böyle oldu bende şaşırdım hala daha parolalar kayıtlı seçeneği seçilmiştir ama bir iki ince ayar ile düzelttim sanırım hatırlama komutu geldi yine de sağolun tek sorun youtube
                    N'olmuş Youtube'a ?
                    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Bir sorunum var..

Bios'uma büyük ihtimalle virüs bulaştı.. Temizlerken yerel disklerimden birini yanlışlıkla sildim.. Sildiğim diski yeniden oluşturdum.. windows ekranında biçimlendirdim.. Silinen belgelerime ulaşabileceğim önereceğiniz sistem yada program varmıdır..?
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir sorunum var..

Bios'uma büyük ihtimalle virüs bulaştı.. Temizlerken yerel disklerimden birini yanlışlıkla sildim.. Sildiğim diski yeniden oluşturdum.. windows ekranında biçimlendirdim.. Silinen belgelerime ulaşabileceğim önereceğiniz sistem yada program varmıdır..?
                        R-Studio
                        veya
                        Recover MyFiles HD
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Şimdi En Yüksek kapasiteli ve en kaliteli Harici Hard Disc Seagate mi ?
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaşlar,

Bu videonun enbed kodları lazım ?
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,
                            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              R-Studio
                              veya
                              Recover MyFiles HD
                              Teşekkürler..

Bakalım işe yarayacakmı..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• iyi geceler bişey soracağım windows xp'den windows 7'ye makinayı yükseltsem mi yükseltmesem mi diye düşünüyorum önerileriniz nelerdir arkadaşlar
                                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                                Harabat ehlini hor görme şakir,
                                Defineye malik viraneler var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X