Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buradasın: Ajansspor.com » Futbol» Turkcell Süper Lig

"En iyi forvetlere sahibiz"

Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Selçuk İnan, önemli açıklamalarda bulundu. İnan, şampiyonluk ümitlerinin sürdüğünü, ligi 3 takım arasında bitereceklerine inandıklarını söylerken, Türkiye'nin en iyi forvetlerine sahip olduklarını ifade etti.

-GOL YOLLARINDAKİ SORUN-
    Selçuk İnan, geçen sezon hücum hattındaki oyuncuların değişmemesine rağmen yaşanan düşüşe ilişkin olarak ise, ''Bunun iki sebebi olabilir. Birisi şanssızlık diğeri ise beceriksizlik. Benim düşüncem daha çok şanssızlıktan kaynaklandığı yönünde. Bana göre ülkenin en iyi forvet oyuncularına sahibiz. Onlar da büyük baskı altındalar. Gol atamayınca da üzerlerinde baskı artıyor. Onlar bu sorunun üstesinden geldikleri takdirde başarılı işlere imza atacaklardır'' ifadelerini kullandı.

Selçuk, gol atmanın mutluluğunun hiçbir şeyde olmadığını anlatarak, şöyle devam etti:
    ''Hele de maçın son dakikalarında attığınız golle takımınız galip geliyorsa o zaman ben dünyanın en mutlu insanı olurum. O andan itibaren hiçbir olumsuzluk beni etkileyemez. Her şey bitip eve gittiğimde yüzümde anlamsız bir gülümseme olur. İnsanlara yardım etmek isterim. İçim kıpır kıpır olur. Yatağıma yattığımda ise içime huzur dolar. Bu bambaşka bir şey. Anlatılması çok güç bir durum. Bunu en iyi yaşayarak anlarsınız. Vücudunuzun tamamı bu durumdan etkileniyor. Bazen maçta gol attıktan sonra neler yaptığımı hatırlamıyorum. Ancak televizyonda tekrarı izlerken görüyorum ve kendime gülüyorum.''

Ajansspor

Şanssızlık değilde beceriksizlik olmasın sakın en iyi forvetlere sahipmişiz ççç
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu an Şenol hocanın kafası ne kadar rahatsa Kralında o kadar rahat olur. Ha bazı konularda sıkıntılar yaşayabilir. Ama taraftarların kafası daha rahat olur en azından.
      Amaç kafaların güzel olmasıysa,Efes sponsor olsun bize

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Bana sponsor zaten Ömer'im
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Çok Karıştı Bu İş Çook..

Yönetim Kendi Çukurunu Hazırlamaya Devam Ediyor.. Sanırım Bu Onların Son Olumlu veya Olumsuz Hamlesi Olacak..
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ''körle yatan, şaşı kalkarmış'' Selçuk'un söylediği de o hesap olmuş ''en iyi forvetler bizde''ymişşşşşşş.
            Selçuk'la, Hacısalihoğlu'nu biraraya fazla getirmemek lazım gibi !

Yorum

• Fatih'in askerlik gocuntusu olsaydı, sezon başında o kadar uğraşırmıydı gelebilmek için ?

Yönetim'den başka bu askerlik mevzusuna takılan yok ! Fatih'i düşünüyor ama adamlar !!!

Sezon başıda ''bize gelirse az para kazanacaktı, Fatih'in zarar etmesini istemeyiz'' demişlerdi.

Çok seviyorlar Fatih'i, onun çıkarını, ondan çok kolluyorlar !

Ne kadar iyilik meleği insanlar bizim yöneticilerimiz, YAŞASIN ! ALKIŞ !

Yorum

• İnsanları kandırmak için harcadıkları enerjiyi, Trabzonspor için harcasalardı, şu anda ligin zirvesinde biz olurduk.

Yorum

• Bu yönetimin beceresiksizliği ve tekke düşmanlığı yüzünden fatih tekkeyi o kadar istememize rağmen yine alınmazsa hiç şaşırmam.
                  Benim umudum yok bu yönetimden.Tekke yerine transfer yaptık ayağına boş bi adam alabilirler.
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamı başka takıma kaptırırsak Sadri Şener ne yapacak merak ediyorum .
                    ne yapacak renkdas...

"Cok istedik ama bizi degil onlari tercih etti" diyerek fatihi bir ikinci kez zor durumda birakacaktir...

Cok Istedik´de budur:

Yillik Ücret teklif edenler:

zenit 2,5
                    rubin 2,5
                    trabzonspor 1

*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• ya bu nasıl iştir. bu adam bunlara ne yaptıda bu kadar almamak için direniyor adam askerlik sorun etmiyor gelirim diyor yarı ücrete bizde oynayrım diyor. daha ne desin ey yönetimin yüzsüz insanları asgari ücret + 3 övvün yemek verip demi oynatmak istiyorsunuz. alın şu adamı artık maçlara gitmiyorum bu beceriksiz forvetler yüzünden.
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• şenol güneş faktörü yabana atılmamalı hoca her görüşmesşinde ilk isim fatih yazıyor fatihi istiyor

ayrıca rubin ismi geçiyor 2 hafta önce söyledik rubin teklifte bulunucak çünkü bu gökdenizin açıklamalrından bariz beliydi

artık rusya için trabzon çok iyi bir pazar f.tekke ve gökdenizin onlara katkısından sonra tekrar kapımızı çalacaklardır.

herkes gelsin diyor yalnız kondisyon ve yükleme açısından çok riskli durum var ortada bunu da unutmamak lazım

tekke orada en az 25-26 maç oynamış buraya gelirse en az 20 de burada inşallah bir sakatlık olmaz
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Şuan top Kral'da.

Gelirim derse alırlar.

Sadri Şener böyle konuştuğuna göre çoktan ayarlamıştır transfer kaynağını.

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya bu nasıl iştir. bu adam bunlara ne yaptıda bu kadar almamak için direniyor adam askerlik sorun etmiyor gelirim diyor yarı ücrete bizde oynayrım diyor. daha ne desin ey yönetimin yüzsüz insanları asgari ücret + 3 övvün yemek verip demi oynatmak istiyorsunuz. alın şu adamı artık maçlara gitmiyorum bu beceriksiz forvetler yüzünden.
                            tehdit.......

kulüp ve futbolcuların huzurunun bozulması yöneticelere tehdit uzarda gider...
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Başkan Fatih'i öyle bir tuzağa soktu ki, çık çıkabilirsen içinden...

Fatih Trabzonspor'a her hangi bir nedenle transfer olamazsa, hemen toplumun önüne atacaklar onu.

''Fatih askerlikten korktuğu için gelmedi''

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tehdit.......

kulüp ve futbolcuların huzurunun bozulması yöneticelere tehdit uzarda gider...
                                Tekke'yi almaya cesaretleri yoksa bırakıp gitsinler..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X