Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Recep; taraftar Fatih diye bağırırken, basına ve ergün ata gibilere bilmem ne yemek düşer.
    yönetime gelince; şenol hoca dururken onlara da aynı şeyi yemek düşer.
    Adem hastayım uslübuna kardeşim

İşte sorun da burda, taraftar acaba her şartta Fatih diye bağıracak mı ?

Birde baını kenara atamayız, inan birçok şeye yön verebiliyorlar, yeter ki iyi beslensinler...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geldiğinde kafası niye rahat olmasın yahu, o da nerden çıktı ?
      Şu an Şenol hocanın kafası ne kadar rahatsa Kralında o kadar rahat olur. Ha bazı konularda sıkıntılar yaşayabilir. Ama taraftarların kafası daha rahat olur en azından.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Fatih sadece golcü değildir. Taraftar O'nu sadece gol atsın diye istemiyor. Fatih Trabzonspor forması için her şeyini ortaya koyan ender insanlardan biridir. O'nun sahadaki kazanma azmi ve hırsı bile bu takıma alınması için yeter sebeptir.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Tekke elden gidiyor!

Trabzonspor’da taraftar, yönetim ve çiçeği burnunda teknik direktör Şenol Güneş’in takımda görmek istediği Fatih Tekke elden kaçmak üzere !..

Halen Rusya’nın Zenit takımında forma giyen golcü futbolcuya, yine başka bir Trabzonlu Gökdeniz’in de oynadığı Rubin Kazan kancayı taktı !.. Rusya’da üst üste 2. kez şampiyon olan Rubin Kazan'da yöneticiler, Tekke'yi her gün arayarak kendisine teklif üstüne teklif yapıyor.
          KULÜBÜYLE TEMASA GEÇİLMEDİ
          Rusya’da lig bittiği için Trabzon’da olan ve 3-0 kazanılan Ankaragücümaçını izlemeye gelen Fatih Tekke’nin, karşılaşmadan sonra görüştüğü sportif direktör Ünal Karaman’a “Askerlik veya başka bir sıkıntı önemli değil. Beni gerçekten istiyorsanız seve seve yuvama dönmeye hazırım” demesine rağmen kafası karışmış durumda. Fatih’in kafasının karışmasının nedeni ise Ünal Karaman ile yaptığı görüşmelerin dışında Bordo-Mavili takımın henüz Zenit ile transfer konusunda temasa geçmemiş olması.
          (HaberTürk)
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tekke elden gidiyor!

Trabzonspor’da taraftar, yönetim ve çiçeği burnunda teknik direktör Şenol Güneş’in takımda görmek istediği Fatih Tekke elden kaçmak üzere !..

Halen Rusya’nın Zenit takımında forma giyen golcü futbolcuya, yine başka bir Trabzonlu Gökdeniz’in de oynadığı Rubin Kazan kancayı taktı !.. Rusya’da üst üste 2. kez şampiyon olan Rubin Kazan'da yöneticiler, Tekke'yi her gün arayarak kendisine teklif üstüne teklif yapıyor.
            KULÜBÜYLE TEMASA GEÇİLMEDİ
            Rusya’da lig bittiği için Trabzon’da olan ve 3-0 kazanılan Ankaragücümaçını izlemeye gelen Fatih Tekke’nin, karşılaşmadan sonra görüştüğü sportif direktör Ünal Karaman’a “Askerlik veya başka bir sıkıntı önemli değil. Beni gerçekten istiyorsanız seve seve yuvama dönmeye hazırım” demesine rağmen kafası karışmış durumda. Fatih’in kafasının karışmasının nedeni ise Ünal Karaman ile yaptığı görüşmelerin dışında Bordo-Mavili takımın henüz Zenit ile transfer konusunda temasa geçmemiş olması.
            (HaberTürk)
            Ben demiştim Rubin sakın bi yanlış yapayım deme diye neyi bekliyorsun başkan daha
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Zaten Gökdeniz söylemişti beraeber oynayabiliriz diye Fatih'le hiç belli olmaz demişti..
              Demek ki Rubin'de beraber oynamayı kastetmiş..

Yorum

• bir yürüyüş yapılsa meydan parkından stada kadar 10000 kişi fatih tekke diye bağırarak, nasıl zamanında fener maçından sonra 30 bin kişi yürüyebildiyse

bakalım hala almamakta ısrar edebilecekler mi
                "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bu adamı başka takıma kaptırırsak Sadri Şener ne yapacak merak ediyorum .

Yorum

• Yahu valla bu gazeteler haberi bizden yapıyor, siz boşverin ulusal basını bizi izleyin.

Bu yazılanlar dünkü mesajlarımda bulunmakta...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu valla bu gazeteler haberi bizden yapıyor, siz boşverin ulusal basını bizi izleyin.

Bu yazılanlar dünkü mesajlarımda bulunmakta...
                      Kaynak : Ligtv

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben demiştim Rubin sakın bi yanlış yapayım deme diye neyi bekliyorsun başkan daha
                        Rubin'le anlaşmasını bekliyolar. Sonra da biz istedik o Rubin'i seçti diyecekler.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Bıktık bu oyunlardan artık almayacaksanız almayacağız deyin tabi nedenlerinide açıklayın (Gerçek nedenlerini) saçma bahaneler uydurup durmayın..

Yorum

• Kaptan için transfer sıralaması :

1) Trabzonspor
                            2) Rubin Kazan
                            3) Zenit

Bu arada yanlış duymadıysak, zenit kaptana yıllık 2,5 milyondan yeni bir anlaşma teklif etmiş. Rubin ne verecek bilmiyorum ama.

Yorum

• Offf alın artık kral'ı ya kurtarın şu düşüncelerden saçlarım beyazladı be kral alsın artık seni şu yönetim ya......
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• yürüyüş yapalım
                                "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X