Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nerde geçiyor fatih tekke ismi burda bir sayfa var başka nerde konuşuluyor?

Buradaki 14 mesajı okuyacak vakti yoktur kimsenin. Kısaca özetleyeyim. İlk başlarda Fatih Tekke'nin gelmesini çok istiyordum ve buna karşı çıkan Ergun Ata'ya "Yönetimsporlu" demişim meselâ. Sonra Teo alınınca Fatih transferinin çok da şart olmadığını söylemişim ve bu paraya stoper alınmasını önermişim. Daha da sonra kimi arkadaşlar yüzünden devreleri yakmış, Fatih'ten nefret etmeye başlamış ve gelmemesi gerektiğini söylemişim.

Kimi arkadaşlar ne yapıp ediyorlar ve Fatih Tekke'den soğutuyorlar insânı.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Transfer dönemi 4 Ocak'a kadar uzamadı mı..?

Yorum

• Yahu nedir bu iş anlamakta zorluk çekiyorum gerçekten. Fatih başlığına girmemek için kendimi zorluyorum, hiç olmadık başlıklarda vakit geçirmeye çalışıyorum, ama her genele geldiğimde farklı birinin Fatih başlığına yazdığını görüyorum. Sonra gireyim okuyayım diyorum, okumaya başlıyorum ve görüyorum ki, bazı arkadaşlar yine döktürmüş. Yahu nedir derdiniz ? Neden uğraşırsınız burada yazıp çizenler ile ? Bırakın yahu yazsınlar, istedikleri gibi yazsınlar, zaten hakaret edildi mi bir şekilde BMN yönetimi haberdar oluyor. Nedir buraya gelip yazılara çomak sokmanın mantığı. Nedir bu Fatih ile ve onu sevenleri ile alıp veremediğiniz ? İnsanların sinirleri ile oynamak neden bu kadar hoşunuza gidiyor. Her şeye bir lafınız var, bahaneniz ve söyleyecekleriniz hiç bitmiyor. Ne denirse densin hiç susmuyorsunuz, size cevap verilse de başka bir konu ile karşımıza çıkmayı başarıyorsunuz.

Yahu bu Başkan yattarayı satacağı zaman, ben bu foruma belki de 500 tane mesaj gönderdim. Başkan arkandayız, haklısın, gönder diye. O zaman iyi hatırlıyorum bugün Yönetim çığırtkanlığı yapanlar belalar okuyordu yönetime. Yattara gibi adam satılır mı diye, neydi o zaman ki tutum davranış o zaman ? O zaman neden bu taraftar bir oyuncuyu, hem de yabancı bir oyuncuyu satacakken yönetime sallamak, onu yerden yere vurmak. Neden o zaman bu bir oyuncuyu Trabzonspor’dan büyük görmek olmadı da, bugün yerlinin yerlisi gelecekken bu büyük görmek olup, üzerinden taraftarlık yapılıyor. Kaldı ki söz konusu olan oyuncu üzerime kapı kilitlediler bilmem ne dedi. (Bu arada yattaraya kabahat bulmuyorum, kimin ne olduğu çok bellidir)

Sonrasında başkan, çocuk gibi küsüp ben gidiyorum len dediğinde neden ilanlar bastırmak, gitme diye yalvarmak büyük görmek olmadı ? 2016 için basılacak ilanlara yardımcı olmayan taraftar o zaman hiç de çekinmedi elini cebine atmak için. O zaman da Trabzonspor büyük müydü kişilerden ?

İki tane hoca Şenol Hoca sevdasına takımdan gönderilirken, neden bir kişi çıkıp da kardeşim kimse Trabzonspor’dan büyük değildir demedi ?

Arkadaşlar, ne zaman anlayacaksınız bu işin büyüklük, küçüklük olmadığını. Ne zaman anlayacaksınız, bugün bile bu konunun konuşulma nedeninin Trabzonspor’a ve oyuncularına zarar vermek, Fatih üzerinden topçulara giydirmek olmadığını. Eğer bu konu hala daha konuşuluyorsa bu yönetime tepkidir, almayana, almamak için ayak oyunlarını hiç bırakmayanlara tepkidir

Koskocaman Trabzonspor Başkanı kalkıp Zenit ile anlatştık, gel at imzayı Fatih diyecek, Zenit aynı gün çıkıp teklif var, anlaşma yok diyecek. Sizce bu bile ortada ki dümeni anlatmaya yetmiyor mu. Neden hala daha yanlış kişilere giydirmekte ısrar ediyoruz. Hangi kitap da var yahu, sözleşmeli bir oyuncu iken, gidip başka takıma imza atmak. Nerde görülmüş oyuncunun takımı ile bir kez bile görüşmeden adamı kampa götürmek. Yahu savunduğunuz düşüncelere siz inanıyor musunuz ki eleştiri için kendinizde hak görüyorsunuz ?

Evet hiç oyuncu, hiçbir yönetici Trabzonspor’dan büyük değildir, biz Tekkesporlular bunu biliyoruz, ya siz gerçek Trabzonsporlular bunun farkında mısınız ?

Bu başlık içerisinde insanların huzurunu kaçırmayın.

Saygılar;

Yorum

• Fatih Tekke konusunun ardında kalanlar olarak lütfen artık temiz bir sayfa açalım. İnsanları kırmadan, empati yaparak konuşalım. Tekkespor, yönetimspor, Hacısalihoğluspor ditye birşey yok. Trabzonspor var, hep vardı ve hep var olacak. İnsanları etiketlemeyi bırakalım artık.

Bu süreçte Fatih Tekke'nin de az çok yanlışları olmuştur, yönetimin de. Yönetimin yanlışları iyi niyet sınırını aşmıştır. Kasten veya vurdumduymazlık sonucu. Fatih Tekke konusu artık çığrından çıkmıştır. Okyanusu aşarak Trabzonspor'un futbolcusu olan bir insanın karşısında Fatih Tekke bağıracak kadar aşmıştır. Evet tepki yönetimedir. Fakat artık bu iş ciddi zararlara yol açmaktadır.

Lütfen artık cepheleşmeyelim. Ligin ikinci yarısı başladı. Aylardır tartışılan şeyleri aylar boyunca tartışmanın bizlere bir faydası olmayacak. Transfer sezonu doğrusuyla yanlışıyla bitti. Geride kaldı. Ahlanmak vahlanmak kar etmiyor artık. Önümüze bakalım. Önümüzü görelim. Fatih Tekke transferi için bu sezon geçti. Sezon sonu şartlara göre bu transfer yine gündeme gelir veya gelmez.

Fatih Tekke kaptanımızdı, bugün imza atsa yine kaptanımız olur. Fakat mevcut takımımızın da bir kaptanı var. Futbolcuları var. İyi niyetle Trabzonspor'a birşeyler katmaya çalışıyorlar. Fatih Tekke'yi konuşurken, yönetime eleştiri yaparken insanları ayrıştırmayın.

Son olarak, kına ve özelden telefon numarası muhabbetleri hiç hoş değil.

Lütfen anlayış. Herkes tarafından, herkes için.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke konusunun ardında kalanlar olarak lütfen artık temiz bir sayfa açalım. İnsanları kırmadan, empati yaparak konuşalım. Tekkespor, yönetimspor, Hacısalihoğluspor diye birşey yok. Trabzonspor var, hep vardı ve hep var olacak. İnsanları etiketlemeyi bırakalım artık.

Bu süreçte Fatih Tekke'nin de az çok yanlışları olmuştur, yönetimin de. Yönetimin yanlışları iyi niyet sınırını aşmıştır. Kasten veya vurdumduymazlık sonucu. Fatih Tekke konusu artık çığrından çıkmıştır. Okyanusu aşarak Trabzonspor'un futbolcusu olan bir insanın karşısında Fatih Tekke bağıracak kadar aşmıştır. Evet tepki yönetimedir. Fakat artık bu iş ciddi zararlara yol açmaktadır.

Lütfen artık cepheleşmeyelim. Ligin ikinci yarısı başladı. Aylardır tartışılan şeyleri aylar boyunca tartışmanın bizlere bir faydası olmayacak. Transfer sezonu doğrusuyla yanlışıyla bitti. Geride kaldı. Ahlanmak vahlanmak kar etmiyor artık. Önümüze bakalım. Önümüzü görelim. Fatih Tekke transferi için bu sezon geçti. Sezon sonu şartlara göre bu transfer yine gündeme gelir veya gelmez.

Fatih Tekke kaptanımızdı, bugün imza atsa yine kaptanımız olur. Fakat mevcut takımımızın da bir kaptanı var. Futbolcuları var. İyi niyetle Trabzonspor'a birşeyler katmaya çalışıyorlar. Fatih Tekke'yi konuşurken, yönetime eleştiri yaparken insanları ayrıştırmayın.

Son olarak, kına ve özelden telefon numarası muhabbetleri hiç hoş değil.

Lütfen anlayış. Herkes tarafından, herkes için.
            Yeni sayfanın ilk mesajı olsun.

Yorum

• Gökçe bu sayfayı yöneticilerden bile çok takip eden bir insanım. İnan bu sayfa kendi kendine yoğrulup gidiyor, herkes birşeyler yazıyor, bazen siniri burda çıkarıyoru bazen sevincini. Ama gelip birisi bir çomak sokana kadar sıkıntı olmuyor. Düne kadar bazı arkadaşlarımız, abilerimiz biraz duygusal da olsa, medenilik çerçevesinde birşeyler yazmış.

Adamın biri gelmiş bu ne şimdi diyerek başlamış ve ortalık karışmış oldu.

Yahu kendisi diyor, ben hoşunuza gitmiyorsam okumayın diye, eee sen de yap aynısını, hoşuna gitmiyorsa, alıntılama, yazma, okuma, hatta girme geç. Ama gelip, huylarını bildiğin insanların üzerine laf söylemek de neyin nesi ? Anlamıyorum.

Kimseye bu başlığa girme demek işimiz ve hakkımız değil, ama en azından düzgün otur, iğneleyici laflar konuşma, insanları kendi istediği seviyeye getirince inanılmaz mutlu oluyor bu arkadaşlar.

Dediğim gibi kardeşim, müdavimleri burda düzgünce oturup konuşuyor, yeter ki dış etkenler çomak sokmasın.

Yorum

• Kusura kalmayın bilsem girmezdim başlığınıza(!). Malum burası bir nevi ibadethane olmuş. Farklı görüşlere tahammül yok..
                En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 02.02.2010, 09:31.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Hoş geelllldiiiinnn ömer...

Abdestsiz girme çarpılırsın...

Yorum

• Nasıl almazsın Fatih'i yönetim. Hayrettin istifa! Alioğlu istifa! Sadri Şener aklını başına topla!

Reis özledik seni dön artık. Bıraktığın kaptanlığın seni bekliyor. Sen gittiğinden beri hiç düzgün futbolcumuz olmadı sen futbolu bırakırsan ne yaparız?? Reis bırakma bizi.

İlk denemem. Oldu mu yapabildim mi? Girebilir miyim artık başlığa?
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Ömer biliyor musun hak etmiyorsun, gerçekten hak etmiyorsun.

Devam et, aynen devam...

Yakışıyor çünkü.

Sana da son mesajım olsun...

Yorum

• Teşekkürler arkadaşlar.

Yorum

• Ne yapacağız bu başlığı bilmiyorumki.

Fatih Tekke konusunun ardında 1150 sayfa kaldı ama muhabbet aynı.
                          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Mehdi bence konu aynı kalsın, kişileri değiştirelim biz

Yorum

• Başlık bir süre kapalı kalacaktır. Karar aşamasındayız ve alacağımız karar neticesinde ya kapatacağız ya da düzeyli(!) şekilde devam etmesi için bir şeyler düşüneceğiz.

Bu aşamada başlığın kapalı tutulmasını sağlıklı buluyoruz.

DİP NOT: Bordomavi.Net Forum üyeleri, Forum sayfalarında açılmış her başlığa girme, okuma ve yazma hakkına sahiptir. Tartışmalar, fikir ayrılıkları olabilir. Normaldir. Ama birbirimizi kırmadan, yıkmadan ve dökmeden..
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bildiğiniz gibi transfer dönemi bitti arkadaşlar.
                                Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a gelme konusu da öyle ya da böyle kapandı.
                                Konuştuk, tartıştık, ara ara kavga ettik... Ve bitti...

Forum içerisinde daha fazla ikilik yaratmaması adına bu başlığın artık kapalı kalmasına karar verdik yönetim olarak. Burada heyecan çok uçlarda yaşanıyor çünkü, tansiyon epey yüksek.

Önümüzdeki transfer döneminde ola ki bir gelişme olur, Fatih Tekke ile ilgili olumlu adımlar olur, o zaman sil baştan yapar yepyeni bir sayfayla konumuza devam ederiz.
                                Fakat şu aşamada, bu konuyu tartışmak bize zarardan başka bir şey getirmeyecektir.

Ligde iyi gitmeye başlayan takımımıza odaklanalım... Elbette yapılanları da unutmayalım... Kapattığımız yalnızca başlık; hafızalarımız her daim açık olacaktır...

Bu kararı anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.

Fatih Tekke'ye sevgiler.

(Başlığın son mesajının 28761. sırada olması da hoş bir tesadüf olarak kalsın...)

Yorum

Çalışıyor...
                                X