Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olay gene dallanıp budaklanmasa...
    En kısa zamanda güzelce halledilse...
    Hamiş

Yorum

• Tekke'nin ailesi Trabzon'da Fatih Rusya'da yalnız yaşıyordu.. Ama artık hasret bitti..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yaa bırakın Allah aşkına, ne alakası var vatan hasreti ile askerliğin.

Fatih Rusya'ya sürgüne gitmiş gibi konuşuyorsunuz. Hem bu yolu da seçen kendisiydi zamanında, kimse zorla yollamadı ki.
        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• FATİH İMZAYA HAZIRMI?
            Yurt dışında 1095 günlük süreyi dolduran Fatih, şimdi Trabzonspor'a imza atmak için şafak saymaya başladı. Takvim gazetesinin ilginç iddiası. Takvim Gazetesi bu günki sayasında Fatih'in askerlik için gereken süreyi doldurduğu ve resmi yazıyı beklediğini yazdı. Aynı gazete resmi yazının gelmesiyle b...irlikte Fatih'in Trabzonspora imza atacağını da iddia etti

İŞTE TAKVİMİN HABERİ
            3 Ağustos 2006'da Rusya'ya gidip Zenit ile sözleşme imzalayan Fatih Tekke, dövizli askerlik için yurt dışında geçirmesi gereken süreyi doldurdu. Askerlik yasasında yer alan "1095 gün yurt dışında bulunma" maddesini 1222 günle yerine getiren Fatih'in dövizli askerlik yapmasına bir engel olmadığı ortaya çıktı. Golcü oyuncunun, 5 bin122 euro karşılığında 21 gün süreyle silah altına girdikten sonra Trabzon'a imza atacağı öğrenildi.

Rusya'daki Türk konsolosluğundan bu ülkede bulunduğu günlerle ilgili bilgi alan Fatih Tekke'nin, konuyla ilgili resmi yazıyı beklediği kaydedildi. Fatih'in, Villarreal'den Beşiktaş'a gelen Nihat'ın izlediği yolu izleyeceği öğrenildi. Golcü oyuncu, Zenit ile olan sözleşmesini fesh etmeden askerlik görevini yerine getirecek ve Trabzon'a imza atacak. Konuyu yakından takip eden yönetim, Fatih ile önümüzdeki günlerde görüşecek.

Bu haber doğrudur umarım
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar bildiğim kadarı ile Başkan galiba sezon başındaki anlaşmadan bahsediyor. Tekrar yeni bir görüşme olmamış galiba, buna istinaden görülüyor ki Başkanımız Askerlik mevzusunu Fatih'in kendisinden değil, bizim gibi basından öğreniyor ve tekrar basına açıklıyor. Sağolsun basınımızda yeni bir habermiş gibi yeniden bize satıyor.

Bu transfer ile ilgili kafalarda birleşmeyen o kadar parça var ki anlatamam, düşünsenize, bir başkan alırım diyor, topçu gelirim diyor ama bu transfer gerçekleşmiyor.

Bence, Kaptan çıkıp birşeyer açıklayacak ama, geçen sene ki gibi açıkta kalmaktan korkuyor, bazı arkadaşlarımız kızacak yine ama yönetim bu transferi istemediği için anında değişecek tavırlar sergiliyor. Geçen sene hatırlayın burda ben, uğur, erdal abi hepimiz bu iş bitti diyorduk ama ne oldu, transfer gerçekleşmedi. Kaptan yine böyle birşeyden korktuğu için bence çıkıp konuşmuyor, yeniden bir görüşme yok, Başkan çıkıyor kafasına göre konuşuyor, işte görün bu olay nerelerden nasıl yönetiliyor.

Ben ömrü hayatım boyunca bir oyuncuyu almamak için bu kadar uğraşan başka bir yönetim görmedim.

Askerlik mevzusunda ise;

Arkadaşlar, kaptan 4 yıllık üniversite mezunu, şu an için Rusyada günlerini hesaplatmadı, en azından kesin sonuçlar eline ulaşmadı. Toplamda kaç gün olduğu belli değil, kaptan dönmeye sıcak bakıyor, hemde çok, askerlik umrunda falan değil, zaten her halükarda en fazla 6 ay askerlik yapıyor.

İki ucu pis değnek arkadaşlar bu iş. Beklemeye devam, muhataplar ortada umarım orta bir yol bulunabilir.

Yorum

• “Ben zaten Rusya’da askerlik yapıyorum. Gerekirse döner Türkiye’de vatani görevimi yaparım” dediği de edinilen bilgiler arasında.

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ------------Onur--------------
                  Serkan---Song---Giray---Cale
                  -----Selçuk----Ceyhun-----
                  Yattara----------Gabriç
                  ---------Alanzinho----
                  ------KRALLLLL-----
                  Arkadaşlar düşünsenize bi de yattara eksi formuna dönse bu kadroyla ne canlar yakarız
                  bence aval aval seyredip düsünecegimize, yönetime bu konuda baski uygulanmalidir. taraftarin artik kandirilmakdan biktigini ve her ne kosulda olursa olsun, krali istedigini acik ve net bu yönetime göstermemiz sarttir. yönetimin yok askerlik sorunuymus yok oymus buymus demesiyle bu taraftari oyalamasi inanin beni bu takimdan sogutuyor.. bu taraftar enayimi hep kandiriliyor.. cikar ADAM GIBI derdini ve niyetini anlatirsin, en azindan taraftari enayi yerine koyup oyalamassin, KI bu taraftar ona deger verdigini görüp sana destek ciksin.. bu taraftar enayimi senin yalanlarina hep maruz kaliyor... bence yönetime cok acil, trabzonspor tarihinin en agir baskisi uygulanmalidir. Yönetim bir silkelenip taraftarin bu takim icin en büyük deger oldugunu algilamali.. algilamaliki onlara gereken degeri vermeli ve herzaman kandirmakdan vazgecmeli...
                  KaNuNSuZ oFLu ™
                  aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
                  (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

• Sözüm sana başkan . Sen değil miydin Şenol Güneş'in tam yetkili olduğunu söyleyen . Al işte istiyor hoca . Bas imzayı olsun bitsin . Kıvırmanın alemi yok .

Yorum

• Başkan bel fıtığı olacan kıvırmaktan duy bu sesleri bırak inadı Kaptanı olmayan gemi savrulmaya mahkumdur.Gökhanı almaktaki hevesinin yarısı olsa şimdi kaptan yuvadaydı...
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Yorum

• Fatih Tekke geliyor
                          Trabzonspor’un golcü oyuncu için resmen harekete geçerken, anlaşmanın yakın olduğu belirtildi

oyuncunun yuvaya dönüşü için “Mutlu sona çok yakınız” açıklaması yaptı

RESMİ TEKLİF YAPILDI
                          Trabzonspor’un Fatih Tekke için resmen harekete geçmesi camiayı ve taraftarı heyecanlandırdı. Tatilini Trabzon’da geçiren Fatih ile görüşerek resmi teklifin yapılması ve “Askerlik sorunu diye bir şey yok. İstiyorsanız seve seve gelirim” yanıtı alması özellikle golcü oyuncunun yuvaya dönmesini çok isteyen taraftarı yeniden ayaklandırdı. Zenit’in Fatih ile ilgili kararını bu hafta sonuna kadar vermesi beklerken, Trabzonspor bunun ardından transferi bitirmek için yeniden harekete geçecek.
                          EVET, GÖRÜŞTÜK
                          Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a dönme yönünde isteği, transferde maliyeti düşürme planları yapan yönetimi de memnun ediyor. Başkan Sadri Şener’de ilk kez Karadeniz’in duyurduğu Fatih Tekke görüşmesini doğrulayarak, “Para da sorun yok. Askerliğe dönük bir belirsizlik var. Eğer Fatih derse ki ‘ben geliyorum, askerliği gerekirse uzun dönem yaparım’ o zaman transfer biter. Zenit ile anlaşarız zaten, ona sorun gözüyle bakmıyorum” diyerek transferin bitme aşamasına geldiğini açıkladı.
                          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Tekke’nin Trabzon karnesi

Maç : 241
                            Gol : 105
                            Asist : 28
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• fatih konusunda yönetim email yagmuruna tutulmalidir yoksa harekete gececekleri yok
                              KaNuNSuZ oFLu ™
                              aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
                              (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Tekke geliyor
                                Trabzonspor’un golcü oyuncu için resmen harekete geçerken, anlaşmanın yakın olduğu belirtildi

oyuncunun yuvaya dönüşü için “Mutlu sona çok yakınız” açıklaması yaptı

RESMİ TEKLİF YAPILDI
                                Trabzonspor’un Fatih Tekke için resmen harekete geçmesi camiayı ve taraftarı heyecanlandırdı. Tatilini Trabzon’da geçiren Fatih ile görüşerek resmi teklifin yapılması ve “Askerlik sorunu diye bir şey yok. İstiyorsanız seve seve gelirim” yanıtı alması özellikle golcü oyuncunun yuvaya dönmesini çok isteyen taraftarı yeniden ayaklandırdı. Zenit’in Fatih ile ilgili kararını bu hafta sonuna kadar vermesi beklerken, Trabzonspor bunun ardından transferi bitirmek için yeniden harekete geçecek.
                                EVET, GÖRÜŞTÜK
                                Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a dönme yönünde isteği, transferde maliyeti düşürme planları yapan yönetimi de memnun ediyor. Başkan Sadri Şener’de ilk kez Karadeniz’in duyurduğu Fatih Tekke görüşmesini doğrulayarak, “Para da sorun yok. Askerliğe dönük bir belirsizlik var. Eğer Fatih derse ki ‘ben geliyorum, askerliği gerekirse uzun dönem yaparım’ o zaman transfer biter. Zenit ile anlaşarız zaten, ona sorun gözüyle bakmıyorum” diyerek transferin bitme aşamasına geldiğini açıkladı.

Nedir abi bu haberin kaynağı ?

İlk olarak KaNuNSuZ oFLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                fatih konusunda yönetim email yagmuruna tutulmalidir yoksa harekete gececekleri yok
                                Ben attım abi az önce .

Yorum

Yükleniyor...
                                X