Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir yönetici ile görüştüm. Dediğim aynen şu: Abi ben gazeteciyim. Bende Fatih in askerlikle ilgili herhangi bir endişe veya düşüncesi olmadığına dair birinci ağızdan bilgi var. Yani başkanı yalanlayacak bir bilgi...Ama ben bu haberi Trbzonspor başkanını yalancı çıkarmamak adına kullanmıyorum. Başkan ne yapmaya çalışıyor????

Cevap: Ucuza maletmeye çalışıyor....
    Zurawskiyi de ucuza mal etmeye calisiyorduk,sonrasini gördük.

Hatta yusuf örnegi daha dün gibi hatirlaniyordur.

Trabzonspor gibi büyük bir kulüp fatih icin ucuz yollara basvurmamali.

Bazen belirsizlik cok daha pahaliya malolur....
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zurawskiyi de ucuza mal etmeye calisiyorduk,sonrasini gördük.

Hatta yusuf örnegi daha dün gibi hatirlaniyordur.

Trabzonspor gibi büyük bir kulüp fatih icin ucuz yollara basvurmamali.

Bazen belirsizlik cok daha pahaliya malolur....
      Yusuf örneği var bir de
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Tekke'de sorun askerlik (mi?)
        Trabzonspor'da gündemin ilk maddesi olan Fatih Tekke'nin askerlik durumu kafaları karıştırıyor.

Trabzonspor
        Yurt dışında bulunan bir kişinin bedelli askerlikten yararlanabilmesi için 3 yıla tekamül eden bin 95 günü doldurması gerekiyor. 3 Ağustos 2006'da Zenit Kulübü ile sözleşme imzalayan golcü oyuncunun bu süreyi doldurduğu görülüyor. Rusya'nın Zenit Petersburg Kulübü ile 1 Ağustos 2010'a kadar sözleşmesi bulunan Fatih Tekke'yi ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'da kulüp başkanı Sadri Şener'in Fatih Tekke'nin transferi ile ilgili golcü oyuncunun askerlik problemini öne sürmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, yurt dışında bulunan bir kişinin bin 95 günü doldurması gerekiyor. Bu da 3 yıla tekabül ediyor. Kişinin yurt dışında oturma izniyle birlikte, maaşını da bulunduğu yerden alması, 1 yılda 6 aydan 1 gün fazla Türkiye'de kalmaması gerekiyor. 21 gün olan bedelli askerlikten yararlanabilmek için mevcut yasaların bunu gerektirdiği belirtilirken, tatil günleri olan Cumartesi-Pazar günlerinin hesaba katılmaması gibi bir değerlendirmenin olmadığı öğrenildi.

Trabzonspor taraftarlarının ara transfer döneminde kadroda görmek istediği Fatih Tekke ise 3 Ağustos 2006 yılında Rusya'nın Zenit Petersburg kulübü ile resmi sözleşme imzaladı. Söz konusu tarihten bugüne kadar gelen sürede golcü oyuncunun bu ay sonunda bin 215 günü yani 40 ayı dolduracağı görülüyor. Ancak Fatih Tekke'nin Rusya'da bulunduğu sürede hangi tarihler arasında oturma izni aldığı ve maaşının başlama tarihinin de önemli olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Fatih Tekke'nin askerliği ile ilgili problem var. Onu halederse bu transfer olur" demesinin ardından gözler golcü oyuncuya çevrilmişti. Transferiyle ilgili olarak resmi bir açıklama yapmaktan kaçınan golcü oyuncunun ise yakın çevresine, "Zenit Kulübü ile Ağustos ayına kadar sözleşmem var. Bu zamanı tamamlamak istiyorum. Zenit Kulübü'nün benimle ilgili düşüncesi çok önemli. Ama benim gönlüm Trabzonspor'da" dediği öğrenildi.

ajansspor
        En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 09.12.2009, 13:04.

Yorum

• Baskan Fatih in askerlik meselesini kasten soyledi ama Tokat ile alakasi oldugunu soylemek Seytan in avukatligi gibi olur biraz
          Ha olur mu? olabilir... Cunku baskan da ucuz numara cok fazla...
          Fatih bu saatten sonra gelince ve basarisiz olunca Baskan artik basimizda "Demirel" olarak kalir ve TS dan emekli olur.
          Bu da benim en son isteyecegim sey olsa gerek...
          Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
          Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
          Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Şenol Güneş'ten sonra Fatih transferini gerçekleştirmek en çok yönetimin işine yarar ve ömrünü uzatır.Muhtemel başarısızlık yada kötü gidiş halinde "Alın Şenol alın Fatih" diyerek biz daha ne yapalım noktasına olayı rahatça getirebilir ve ömürlerini uzatabilirler.Ancak buna rağmen yaşanan tereddüt ateşle oynamak gibi...
            ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Trabzonspor da paralar ucup buhar olmus, dedikleri gelirlerin hic biride ortada yok.. Normal ucuza maletme cabalari...
              Baskan cikip paramiz yok Fatih icin desin delikanli gibi, taraftar emin olun o parayi da toplar cikarir... Onuda biliyordur mutlaka dogrulari saptiran baskanimiz...
              Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
              Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
              Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Fatih ayarinda bir golcünün bonservis bedeli minimum 3 milyon eurodur.

Bu gercek ortada iken fatih in ucuza mal edilmesi demek de ne oluyor?

Yönetim armut gel agzima düs demek istiyor ama daha cok bekler bu gidisle....

Yorum

...

Hiç ama Hiç Sanmıyorum Böyle Birşeyin Olacağını..
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Bir yönetici ile görüştüm. Dediğim aynen şu: Abi ben gazeteciyim. Bende Fatih in askerlikle ilgili herhangi bir endişe veya düşüncesi olmadığına dair birinci ağızdan bilgi var. Yani başkanı yalanlayacak bir bilgi...Ama ben bu haberi Trbzonspor başkanını yalancı çıkarmamak adına kullanmıyorum. Başkan ne yapmaya çalışıyor????

öyle yapıcak tabi başkana mali yönden yardımcı olanmı var en kolayı başkana sallamak zaten bizde burda bunu yapıyoruz ama stad bomboş bakanımız milletvekillerimiz belediye başkanımız mütahitlerimiz işadamlarımız kimse piyasada yok yakalamışız sadri şeneri vurun allah vurun ne kadar güzel Trabzon valla...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Fatihte çıksın artık açıklasın şu askerlik meselesini neymiş hepimiz öğrenelim...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Fatih transferini ucuza mal etmek için izlenen yolda, yapılan bir açıklama da ''askerlik sorunu var'' demek ne alaka ???

Bu ucuza getirmeye çalışmak değil, bel altından çalışmak !

Almayacaklar Fatih'i, ve çıkıp ''fazladan askerlik yapma durumu vardı, mağdur olmasını istemedik'' diyecekler.

Aynı sezon başı ''daha az para kazanmasına gönlümüz razı olmadı'' dedikleri gibi.

Yorum

• Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine kastınız durduk yere, Şenol Güneş varken seve seve alacaklar Fatih'i niye telaş yaptınız anlamadım...

Şenol Hoca ezbere mi geldi sanıyorsunuz?
                            Bu senaryo 4 sene once aynen yine yasandi. Atay Aktug yonetimi tam devrilecekken; devre ortasinda; tam Yekiyle ;sportif a.s. ninde baskani olarak Senol gunesi teknik direktor yapti.

Sinirsiz Yetki; vs. o gunlerde de atilan basliklardi.

ve senol hoca superligde yine kendine ait olan rekoru egale etti; 12 mac ust uste kazandi; cem papila haysiyetsizi antep macini yemese; 13 mac olacakti....

Sonra; yeni sezon baslarken yasananlari hatirlayalim. Murat bozoglu brezilyaya su an fenerde oynayan David Desouzayi almaya gitti; hoca Hamitle konusup 750 bin euroya TSye gelmeye ikna etti. ama Omer Sari diye bir yonetici ve Baskan nasil bir tezgah kurdularsa hocaya haber vermeden Tomas Junu alip geldiler; bunlari yillar sonra Murat Bozoglunun futbol extra dergisine verdigi demeclerden okudum.. Murat Bozoglu; ayni zamanda aile dostumuz olan emre Belezoglunu da 6 milyon avro maliyetle bitirmek uzereydik diyor; o kadari da dogru mu bilemem. Ama bildigim; Tomas Jun olayinda Senol hocanin istifa etmeye kalktigi; zorla ikna edildigi fakat; cok da iyi olmayan saha ici sonuclarla da yeni sezonda 7. haftada senol gunesin istifa ettigidir...

En buyuk korkum benzer seylerin tekrar yasanmasi; ve ilk fitilin de Fatih Tekke gibi gozukmesi. Baskan; Hayrettin ve Ihsani gibi takozlari ayiklamazsa gidisat onu gosteriyor.
                            Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih transferini ucuza mal etmek için izlenen yolda, yapılan bir açıklama da ''askerlik sorunu var'' demek ne alaka ???

Bu ucuza getirmeye çalışmak değil, bel altından çalışmak !

Almayacaklar Fatih'i, ve çıkıp ''fazladan askerlik yapma durumu vardı, mağdur olmasını istemedik'' diyecekler.

Aynı sezon başı ''daha az para kazanmasına gönlümüz razı olmadı'' dedikleri gibi.
                              Sonra fatih cikip da askerlik sorunum yoktu,gelmeye hazirdim derse yönetimin kacacagi delik kalacak mi?

Ucuz numaralar bunlar,Ts taraftari bunlari yemez....

Yorum

• gelmezse tüm hava bozulucak gibi..

Yorum

Çalışıyor...
                                X