İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVazgeçtim ondan " Fatih in gayreti ve niyeti" ne bağlı ne demek?
Yazın yapılan açıklamada geçen " Fatih in uğrayacağı zarar" ( böyle idi herhalde) ne demek?
Başkanımızdan Fatih açıklaması
Bu habere 433 oy kullanılmış. Ortalama 5 üzerinden 2 !
Başkanımız Sadri Şener Fatih Tekke transferi konusunda bir açıklama yaptı.
Şener açıklamasında şunları söyledi: ``Yönetim kurulumuz bir süredir kamuoyunun da yakından izlediği gibi eski kaptanımız Fatih Tekke`nin transferi konusunda çeşitli temaslarda bulunmuş ve bu doğrultudaki girişimlerini sonlandırmıştır. Bu aşamada Fatih Tekke`nin formasını giydiği Zenit kulübünde aldığı ücretle, kulübümüzün ekonomik dengeleri arasında yaşanan farklılık söz konusu transferi imkansız hale getirmiştir. Bahsedilen rakamı kulübümüzün karşılaması mümkün olmadığı gibi yapılacak farklı bir anlaşmanın da Fatih Tekke`nin yıllık kazancı anlamında ciddi bir kayba uğrayacağı sonucunu doğuracağından, gelinen noktada yönetim kurulumuz başta olmak üzere ilgili tum birimlerimizin vardığı ortak kanı, söz konusu transferden vazgeçilmesi yönünde olmuştur. Fatih Tekke altyapımızdan yetişen, kulübümüze büyük emeği geçen, ülkemizi gerek milli takımlar gerekse de kulüpler düzeyinde uluslararası platformda son derece başarıyla temsil eden, önem verdiğimiz bir değerimizdir. Elbette bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüz çeşitli dönemlerde her zaman kendisindan faydalanacaktır. Bu vesileyle konuyu kamuoyunun bilgisine sunuyor, Fatih Tekke`ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar diliyoruz.``
Yorum
-
Orta saha o şekilde olabilir, ama 3 sol kanat olmaz, o kadar adamdan hiç sağ kanatsız çıkmazsınız, göbek de o kadar adam yığmazsınız, belki o kadar adamınız olur ama birbirlerinin yedeğidir. 5 oyuncu birer yedekleri
Forvet konusuna gelince, elimizde son vuruşları benden berbat adamlar var, yeni geleni ALLAH var tanımıyoruz, her türlü patlayacak, umarım elimizde patlamaz. Tosun sağ açık da oynayabiliyor, orda değerlendirebiliriz, kaldı ki ki tosunu forvet olarak gömüyorum, bize gol kralı gelen adam ne hale düştü, ankaraspor da kadro zorluğu çeken adam nasıl olur bilemem.
Ben forvet ihtiyacımız olduğunu geçen sene ortasında BMN radyo da söyledim, ama ekledim, Fatih'i istiyorum, çabam da, ısrarım da o isim üzerindedir.
Yorum
-
Bak ben ne diyorum. Günahını vebalini üstlen almıyorum de...Eyvallah yahu...Ama topu taca atma...Ben o kazığı bir kere yedim Ersun Yanal faslında...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi ben yönetim bu konuda tutarlıdır demiyorum. Yönetim de tutarsız, basını da tutarsız, taraftarı da tutarsız. Baştan aşağı yalan dolan. Baştan da bu taleplerin arkasına gizlenen "biz forvet istiyoruz" yalanına inanmıyordum. Halen daha inanmıyorum. En azından yönetimin bu hamlesi bu yalanı ortaya çıkardı ve bol bol itiraf geliyor.Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapma Fatih...Üşenme mayıs ayından beri olan biteni bir düşünver...Bana samimiyet ifade eden bir beyanat göster?
Bak ben sana sadece bir hadise anlatayım. Transferin son günü Fatih ile görüşmeye gzeteci götürüp daha Fatih i dinlemeden 800 bin Euro verebiliriz. Bu da sana uymaz deyip Gazeteciye de "Ben burda duyduklarımı yazmak zorundayım" dedirtip sonra Fatih in sözünüz bitti ise getirin kağıdı kalemi...Demesini yazdırmamak ne demek?
Etme Fatih...
Kaptanın susmalarından sonra söylediği;
- 100 Milyar benden olsun 1,5 Trilyona atıyorum imzayı ciddiyseniz, getirin kağıdı kalemi
demiştir.
Ama Ergun Ata ya sorarsanız bu iş böyle olmamış, doğrusunu anlatamazmış, etik olmazmış ....
Yorum
-
Salih edip.. Hala itham ediyorum çünkü hala daha benim elime koz veriyorsun. Kim var başka söyle diyorsun bana. Al işte yahu! İtiraf et rahatla. Hiç sıkılmaya gerek yok. Forvet falan değil, fatihi istiyorum deyin. Dürüst olun. Bak recep yazıyor son derece rahat adam. Dürüst olun. teo umut yazıyorsun oraya. Bi de başka forvetten bahsediyorsun. Bunların altına zaten alternatif koyacaksın. Teo yu bilmiyoruz. Öğreneceğiz. Nasıl süper diyemezsem ben, sen de adama kötü diyemezsin. Bekleyeceğiz.
Yorum
-
Ben forvet falan istemiyorum...Gelince çok gol atacak diye de istemiyorum...Ben çocuklara bak abine diyecek birini istiyorum...Bununla beraber herkesin farklı ve bana göre makul bir sebebi var bu transferi gerekli kılacak...
Bu transfere hayır diyecek makul bir sebep ise yok...Olmadığı için de top sürekli taca atılıyor...Net konuşuyorum...Almak istemiyormusun? Bedelini sen üstlen...Yarın martta deme...Başkansan başkan gibi davran...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Erdal abi ben yönetim doğrudur diyormuşum gibi konuşuyorsun. Yooo ben yönetim yanlıştır, samimiyetsizdir diyorum. Niye bunları tekrarlıyorsun ki bana? Benim iddiam taraftar da samimiyetsizdir, taraftar da yanlıştır. Salih edip, biraz daha gayret, birazdan başka forvet olmadığını, fatihten başka alternatif olmadığını itiraf edeceksin.
Yorum
-
bir külüb futbolcuyu almak için her türlü fırıldaklığı yaparken bizde tam tersi futbolcuyu almamak için her türlü fırıldaklık yapılıyor
birde allah rızası resmı site fatih tekkeyle alakal açıklama yapmasın allah rızası için açıklama yaptıkça saçmalıyorlar.
yahu çıkın adam gibi almıyoruz diyin yemıyomu
Yorum
Yorum