Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Katan gelirseki bence gelecek imza töreni dillere destan olmalı peri masalını aratmamalı bu işide Trabzondaki arkadaşlarımız halleder artık Kaptana yakışan bi tören düzenlenir.Ben hala fener maçının öncesinde Avni Akerde 25bin insanın önünde imza atmasından yanayım hemde havai fişeklerle birlikte tam bir şenlik havasında imza atmalı.Ama bunu Başkan istemez herhalde...
    Benim Gözümde Fatih Tekke 100tane carlosa bedeldir elalem onun için yapıyorsa bizde Kaptan için en iyisini yapmalıyız derim ben...
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Haberin kaynağı Karadeniz Gazetesi demelerine direk başkanın ağzı ama ALLAH bilir...
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bu kupalardan bizde istiyoruz kaptan...
        En azından Türkiyede verilenlerden...
        RUHUNUZ YETER

Yorum

• Kafamı karıştıran başka şeyler var süleyman.

Dün sana da söyledim;

Transferde iki taraf var, Başkan, Kaptan.

Biri alın beni diyor, diğeri alırım seni diyor.

Ama gelin görün ki hasret devam ediyor.

Bu işin iki şıkkı olur:

1 ) Kaptan bize, taraftara yalan söylüyor,

2) Kaptan geçen sene kendisine yapılanlardan sonra yönetime hiç güvenmiyor.

Ben kaptanın bize yalan söyleyeceğini hiç sanmıyorum, hadi kendi söyledi, bu adam artist değil, o bakışlar herşeyi anlattı zaten...

Güven olayı ise kafama yatan en büyük şık. Kaptan herşeye evet dedi, ama son anda başka bir olumsuzluk ile karşılaşmaktan korkuyor, zaten geldiğinde kafası hiç rahat olmayacak, devamlı başka yerlerde olacak, sahada neyi nasıl verecek onu da bilmiyorum ya.

Bence Başkan çok yuvarlak konuşarak topu Tekke'ye attı, bence kaptan olayı iyice açarak netliğe kavuşturmalı ve bu iş bir şekilde sonuçlanmalı. Bekledikçe iyiye değil, daha da çıkmaza gidecek...

Yorum

• Karadeniz Gazetesinin güvenirliği nedir ?

Yorum

• Olsun artık lütfen dön artık ya..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Geldiğinde kafası niye rahat olmasın yahu, o da nerden çıktı ?
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Koray; sence rahat mı olacak ?

Gelmemesi için bu kadar uğraşan bir yönetim var, her yol denendi, adamın özeline kadar, adamlığına kadar indiler, taraftar onu bir kurtarıcı olarak görüyor, olası bir beklenti boşluunda günah keçisi kim olacak ?

Çok sık yazmıştım; yine yazıyorum,

- Abi Trabzonspor'a geldiğinde sana dönük eleştiriler nasıl olacak ne diyorsun soruma;

- Kardeşim ben 25 gol atsam dahi beni yerden yere vuracaklar, çünkü eski günlerimden az atmış olacağım, bizde işler değişik yürür demişti bana.

Bence bizi bizden daha iyi biliyor, bu tabiki işin basın ayağı, birde yönetim ayağı olacak,

Yorum

• Recep, sonuna kadar haklı Kaptan bu büyük taraftara eleştirmek yakışır nede olsa!!!!
                    anlarsınya...
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• Valla Recep abi hepimiz Fatih'in nasıl futbolcu olduğunu neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz, biz onu sadece gelsin sahada gol atsın diye istemiyoruz, o gerçek bi ruh bizim, bilmem anlatabildim mi...

Bi daha ki telefon konuşmanda bu mesajı lütfen kendisine ilet.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fatih bundan kötü kadrolarda daha iyi işler yapmıştı elimizdeki kadroyla Fatih çok iş yapacaktır başarısız olması gibi bi durum olamaz.
                        DOZER CEMİL

Yorum

• karadeniz gazetesinin güvenirliğini soran arkadaşta şunu bilse yeter
                          diğerleri neyse bunlarda o...
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Koray onun zaten kimseden hiçbirşeyden çekincesi yokki.

Söylediklerimden eleştiriden kaçıyor anlamı çıkmasın lütfen.

Eleştiride malumunuz ki değişik şekillerde oluyor, bugün 7 gol 4 asisti olan colman bile eleştiriliyor.

Kaptan taraftar ne derse desin tek kelime etmez, onun sıkıntısı değişik yollar ile kendisine vurmak isteyen şahıslar, koray bu transferin gerçekleşmeme olayını herkes gördü, bu kadar uğraşan insanlar geldiğinde sizce kaptanı ooo hoş geldin diyip kapılarda mı karşılayacak ?

Neyse ya ince çizgiler bunlar, umarım gelir de biz yanılmış oluruz.

Saygılar;

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Koray; sence rahat mı olacak ?

Gelmemesi için bu kadar uğraşan bir yönetim var, her yol denendi, adamın özeline kadar, adamlığına kadar indiler, taraftar onu bir kurtarıcı olarak görüyor, olası bir beklenti boşluunda günah keçisi kim olacak ?

Çok sık yazmıştım; yine yazıyorum,

- Abi Trabzonspor'a geldiğinde sana dönük eleştiriler nasıl olacak ne diyorsun soruma;

- Kardeşim ben 25 gol atsam dahi beni yerden yere vuracaklar, çünkü eski günlerimden az atmış olacağım, bizde işler değişik yürür demişti bana.

Bence bizi bizden daha iyi biliyor, bu tabiki işin basın ayağı, birde yönetim ayağı olacak,
                              Recep; taraftar Fatih diye bağırırken, basına ve ergün ata gibilere bilmem ne yemek düşer.
                              yönetime gelince; şenol hoca dururken onlara da aynı şeyi yemek düşer.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• fatih açısından olay çok zor bir hal aldı, bu adamda insan sonuçta

ne olaylar yüzünden gitti bu adam o olaylar olmasaydı gider miydi hiç

her yıl 30 gol atar hakan şükürü de geçerdi emekli olana kadar

yabancı futbolculara dünyalar kadar para veren karadenizspora dünya yatırım yapan bir yönetim fatihe bu yatırımı yapmaması çok manidar

geçen sene alınsaydı fatih ersun hocanın gitmesine bile gerek kalmayacaktı belki de (gidip gitmemeside değilim)

şampiyon olduğumuzda alacağımız para bile satılacak formalar kombineler üyelikler sponsorlar vs vs

iki sene üst üste alınacak başarılarla bütün borçlarda sıfırlanırdı ama işte büyük düşünemedi yönetimimiz bir fatih kolay gelmez ama bunu anlamadı yönetimimiz

yazık
                                "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X