Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neden 10 trilyon ?
    Bonservisi kendine vericegin para maliyeti 10 trilyona yakındır.Artı kazan ve alman kulüpleride peşinde vede en büyük sorun yani kamburu askerlik sorunuda ortada bu transfer çokzor.

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bonservisi kendine vericegin para maliyeti 10 trilyona yakındır.Artı kazan ve alman kulüpleride peşinde vede en büyük sorun yani kamburu askerlik sorunuda ortada bu transfer çokzor.
      Fatih'i alıyorum desinler para heryerden bulunur, geçin bunları para mara hikaye.
      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak cobts28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bonservis 2 milyon Eur olur en fazla.
        Kendisine verilecek para da peşin olarak ödenmez. Forma satışları bile maliyeti büyük ölçüde karşılar.
        Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Yahu bırakın dert anlatmayı beyler.

Adam anlamıyor, anlıyorda anlamıyor.

Bu iş geçen sene bulunan Azeri iş adamı gerçektir, onu bile kabul etmediler, ne parası marası. Hikaye anlatmanın alemi yok.

Dün 50 sefer anlattık, fiyatları telaffuz ettik, ama yok.

Takmayın siz devammm...

Yorum

• bu cobts'nin yazıları aynı ayazoğlu'na benziyor.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Devam Recep devam.
              Ben mail ve faks göndermeye devam edeceğim.
              İşe yarar ya da yaramaz ama elimden gelen bu.
              Emirhanlar yazın yaptık bunu bir işe yaramadı dediler ama ben denemeye devam edeceğim.
              1 kişiden 10.000 tane mail almak yerine 10000 farklı insandan birer tane faks gitse daha farklı olur bence.

Yorum

• Söyülüyorum...
                Bu son şansımız bence Kaptanı takımımızda izleyebilmek için.
                Rubin ya da Zenit'in teklifini kabul ederse herşey biter...

Yorum

• 100,000 tanede gönderseniz bu transfer için 1,5 aylık bir süre var bu sürenin en az 1,ayı tekkeyle ugraşılıcak kaynak aranıcaktır artı tekke gelince bütün sorunlar çözülecek gibi bir bakış açısı yaratıldı bu oyuncuyuda psikolojik olarak etkileyecektir.Ve ısrarla söylüyorum askerlik sorunu ve diger takımlarda devrede artı zenitte kalmasından yana.

Yorum

• Siz inanmıyorsanız göndermeyiniz.
                    İnananları yolundan çevirmeye çalışmakla kazanacağınız birşey var mı?

Yorum

Siz inanmıyorsanız göndermeyiniz.
                      İnananları yolundan çevirmeye çalışmakla kazanacağınız birşey var mı?
                      Yönetim bu aralar futbolcuların ödemeleriyle ugraşıyor tekke transferiyle 10 gün daha görüşme anlaşma olmaz.

Yorum

• Yönetim aynı anda sadece 1 işle uğraşabiliyor anlamına mı geliyor söyledikleriniz?

Yorum

Yönetim aynı anda sadece 1 işle uğraşabiliyor anlamına mı geliyor söyledikleriniz?
                          Hayır dostum şu an krizle karşı karşıya yönetim futbolcular kazan kaldırabilir diyarbakırspor gibi olabilir sonumuz.Tekke olayında ise sorun paradır yönetim bu işi çözmeden ödeme işini tekke yada başka bir oyuncu transfer edilmesi imkansızdır.

Yorum

• Trabzonspor yönetiminin Fatih Tekke ile ilgili transfer girişimlerinde samimi olup olmadığı konusundaki kuşkularını dile getiren Karadeniz Gazetesi köşe yazarı Miraç Özağcı, yönetimi Fatih tekke konusunda takkiye yapmakla suçladı.

Taka gazetesi ise bugünkü sayısının manşetine Fatih Tekke gerçeği başlığı ile askerlik sorununun Fatih Tekke’nin transferinde sorun yaratmayacağını okurlarına duyurdu..

Karadeniz Gazetesi’inde Miraç Özağcı, Fatih Tekke transferine yönetim içinden sıcak bakmayan ismin de Hayrettin Hacısalihoğlu olduğunu iddia etti.

Özağcı’nın yazısından bir bölüm şöyle;

Fatih’in arkasından kapalı kapılar ardında olmadık sözler söyleyen,biz medyayı ”Nedir her gün Fatih’in ismini gündeme getiriyorsunuz?”diye eleştirenler kimler?
                            Öncelikle bu soruya cevap vermesi gereken kişi asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğludur.!”
                            Hatırlarsa tabiî ki!
                            Mali Sayman Mahmut Aksu kardeşimiz iyi hatırlamalı!..
                            Özellikle Hacısalihoğlu’nun Fatih’in transferi konusunda ortaya koyduğu tavırı onunla bire bir konuşupta bilmeyen var mı?
                            Kim kimi kandırıyor!..
                            Kapalı kapılar ardında Fatih’in transferine karşı duruş gösteren,medya önünde ise taraftar tepkisinden korkarak transferine yeşil ışık yakar duruma geçenler biraz samimi ise çıksın medyanın önünde Fatih konusundaki samimi görüşlerini ortaya koysun ”Yanlış yaptık” desinler bakalım!
                            Fatih’in transf1eri önündeki en büyük engel kimdir?
                            Bu sorunun cevabını da uzakta aramayın ben vereyim, Sayın asbaşkanın bizzat kendisidir!

Miraç Özağcı’nın yazısının tamamını okumak için tıklayın

Sorun para falan değil adam açıkça yazmış kimin olduğunu.Sadri Şener mi başkan asbaşkan mı belli değil.

Yorum

• Yahu bilader bu işin sorunu para değil, ama olaki para.

Yerken bana mı sordular, kasayı o hale getirene kadar bana mı sordular, 100 trilyonu aşmış boorcu yaparken bana mı sordular, konuşturmayın beni, ceza almak istemiyorum, herkes hak ettiğini yaşar.

Alacaklar, hemde .... alacaklar.

Yorum

• Olabilir..Süper Ligdeki bütün takımlar ödeme konusunda sıkıntılar yaşamıştır.
                                Bu sıkıntıları aşmayan takım gördünüz mü? Bunlar günlük problemlerdir.
                                Günlük problemler geleceğe dönük planların yapılmasını ve uygulanmasını engellemez.

Yorum

Çalışıyor...
                                X