Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ve Söz Zenit’te
    19 Ocak 2010 / 18:37
    Trabzon İstedi Ama Anlaşma Yok

Fatih Tekke konusunda bilmece devam ederken, bugün Zenit’in Başkanı ve Basın Sözcüsü Alexander Dukov ve Teknik Direktör Luciano Spalletti ile düzenlediği basın toplantısında golcü oyuncu ile ilgili olarak önemli açıklama yaptı.
    Rus ekibinin başkanı, Fatih Tekke konusunda Trabzonspor ile birlikte Rubin Kazan’dan teklif aldıklarını ifade ederek, “Trabzonspor bu yönde girişim yaptı, daha ciddi olarak. Ancak şuanda ortada net bir durum yok. Teklif var ancak henüz anlaşma yok. Birkaç gün içerisinde bu yönde bir gelişme olabilir. Şuanda Fatih Tekke için söyleyebileceğim bu kadar” diyerek bordo-mavili yönetimin ‘Zenit ile anlaştık’ açıklamasına karşılık çarpıcı bir değerlendirme yapmış oldu.
    Şimdi gözler Trabzonspor yönetiminde. Fatih Tekke transferi Zenit’in bu açıklaması iyice kafaları karıştırdı.

arkadaşlar böyle bi haber okudum ve kafam karıştı................kim haklı kim haksız....suçlu kim.........
    Eski haber...
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haftasonu sivas macında 70 lere kadar gol atamadıgımız taktirde yine o sesi duyacagız

FATİH TEKKE
      Gutierrez atar 61'de
      YOU'LL NEVER WALK ALONE
      OKlahoma City Thunder

Yorum

• Çıkıp yönetimi savunmayın ceza aldırmayın insanlara.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ve Söz Zenit’te
          19 Ocak 2010 / 18:37
          Trabzon İstedi Ama Anlaşma Yok

Fatih Tekke konusunda bilmece devam ederken, bugün Zenit’in Başkanı ve Basın Sözcüsü Alexander Dukov ve Teknik Direktör Luciano Spalletti ile düzenlediği basın toplantısında golcü oyuncu ile ilgili olarak önemli açıklama yaptı.
          Rus ekibinin başkanı, Fatih Tekke konusunda Trabzonspor ile birlikte Rubin Kazan’dan teklif aldıklarını ifade ederek, “Trabzonspor bu yönde girişim yaptı, daha ciddi olarak. Ancak şuanda ortada net bir durum yok. Teklif var ancak henüz anlaşma yok. Birkaç gün içerisinde bu yönde bir gelişme olabilir. Şuanda Fatih Tekke için söyleyebileceğim bu kadar” diyerek bordo-mavili yönetimin ‘Zenit ile anlaştık’ açıklamasına karşılık çarpıcı bir değerlendirme yapmış oldu.
          Şimdi gözler Trabzonspor yönetiminde. Fatih Tekke transferi Zenit’in bu açıklaması iyice kafaları karıştırdı.

arkadaşlar böyle bi haber okudum ve kafam karıştı................kim haklı kim haksız....suçlu kim.........
          Eski haberi yeniymiş gibi yutturuyorlar.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Niye bunları yapmadılar mı?

Ya herşeye katılıyorum yönetimin Tekkeyi almaması gerçekten çok yanlış bir hareket ama artık bırakalım olmadı işte şimdi elimizdeki oyuncuları destekleme zamanı ben yine her kaçan golden sonra Fatih Tekke seslerini duyup üzülmek istemiyorum.Çağdaş abi birde şu yönden bak eğer Can Karyağdının dediği haber doğruysa kaptanla anlaşamamışsak para konusunda(ben böyle bişey olacağını sanmıyorum ama)o zman ne olucak yönetim burdadamı hatalı?
            Yaptı fakat sen fatihi almıyorsan , gökhan ' ı veriyorsan ve karsılıgında verilen burak için resmen esese yalvarıyorsan bize verin diye . Bu politika bütün dogruları götürüyor Ayrıca sadri şenere kızdıgım baska nokta yönetimdeki catlak sesleri önleyemedi sen baskansan susturacaksın

O konu zamanla anlasılır bişe demek istemiyorum şimdilik

Yorum

• hayrettin hacısalihoğlu çık delikanlı gibi fatihi neden istemedeiği açıkla sn. büyük sağlık kurulu başkanı alioğlu çık açıkla
              AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• TRT spor haberlerine bakıyordum ;

Fatih Tekke konusunda pürüz çıktı dedi.Zenitle anlaştı Fatihle anlaşmadı dedi

Başkan Fatihi almak için gösterdiğimizi Fatih göstermedi. ayrıca transfer gerçekleşse bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış...

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çıkıp yönetimi savunmayın ceza aldırmayın insanlara.
                  Zaten Forumdan ayrılamıyorum,Şu Fatih olayı sonuçlansın Ceza alıcam
                  Hem küfürler içimde kalmaz Hem de Biraz Sosyalleşirim...

Yorum

• Tekke transferi yattı

Trabzonspor'da yılan hikayesine dönen Fatih Tekke transferi son buldu. Trabzonspor yönetimi golcü futbolcuyu devre arasında transfer etmekten vazgeçti.
                    Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre; Trabzonspor yönetimi Zenit kulübüyle anlaşmasına karşın Fatih Tekke'nin kendi alacağı ücrette artırıma gitmesi transferi çıkmaza soktu.

Bu gelişmeler üzerine de Trabzonspor yönetimim Fatih Tekke'yi bu dönemde transfer etmekten vazgeçti.

Ligtv.com.tr

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sence böyle bir şey var mı ? çocuğa söylesen bu yalana inanmaz!

şuanda bn inandım ve haberi duyduğğum anda yıkıldım.............inş böyle bişi dememiştir fatih tekke......biranönce kameraların karşısına çıkıp bu taraftara bişiler söylemesi gerekiyo......ama gerçekleri....bn gelmek istemiyorum derse anlarım....eminimki bu taraftarda hak verir ona ama böyle laflar yakışmıyo bizim kaptanımıza....

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çıkıp yönetimi savunmayın ceza aldırmayın insanlara.
                        Yönetimi savunmak değil sadece olaylara birde başka yönünden bakmak..
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Hadi be Yönetim bir iyilik yapda istifa et.........
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Hacısalih İSTİFA

Yorum

• şu yönetimide savunuyorsunuz arkadaşlar valla helal olsun zola ceza alacağız burda.ya bırakın böyle yönetimmi olur

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O adamların Onun bunun Önerisi ile alındıklarını Bizzat Yönetim açıklamıştı....
                                Onun bunun dediğin adamlar Türkiye Milli takımının Teknik Direktörü , Takımın eski futbolcuları ve görüşüne herkesin saygı duyduğu teknik adamlardı boş konuşma ...

Zamanında kimse itiraz etmek şöyle dursun alkış tutmuştu ...

Ey gidi insan oğlu bir de kediye nankör deyip bir sürü günaha gireriz ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Çalışıyor...
                                X