İlk olarak esra61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftasonu sivas macında 70 lere kadar gol atamadıgımız taktirde yine o sesi duyacagız
FATİH TEKKEYOU'LL NEVER WALK ALONE
OKlahoma City Thunder
Yorum
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ve Söz Zenit’te
19 Ocak 2010 / 18:37
Trabzon İstedi Ama Anlaşma Yok
Fatih Tekke konusunda bilmece devam ederken, bugün Zenit’in Başkanı ve Basın Sözcüsü Alexander Dukov ve Teknik Direktör Luciano Spalletti ile düzenlediği basın toplantısında golcü oyuncu ile ilgili olarak önemli açıklama yaptı.
Rus ekibinin başkanı, Fatih Tekke konusunda Trabzonspor ile birlikte Rubin Kazan’dan teklif aldıklarını ifade ederek, “Trabzonspor bu yönde girişim yaptı, daha ciddi olarak. Ancak şuanda ortada net bir durum yok. Teklif var ancak henüz anlaşma yok. Birkaç gün içerisinde bu yönde bir gelişme olabilir. Şuanda Fatih Tekke için söyleyebileceğim bu kadar” diyerek bordo-mavili yönetimin ‘Zenit ile anlaştık’ açıklamasına karşılık çarpıcı bir değerlendirme yapmış oldu.
Şimdi gözler Trabzonspor yönetiminde. Fatih Tekke transferi Zenit’in bu açıklaması iyice kafaları karıştırdı.
arkadaşlar böyle bi haber okudum ve kafam karıştı................kim haklı kim haksız....suçlu kim.........Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye bunları yapmadılar mı?
Ya herşeye katılıyorum yönetimin Tekkeyi almaması gerçekten çok yanlış bir hareket ama artık bırakalım olmadı işte şimdi elimizdeki oyuncuları destekleme zamanı ben yine her kaçan golden sonra Fatih Tekke seslerini duyup üzülmek istemiyorum.Çağdaş abi birde şu yönden bak eğer Can Karyağdının dediği haber doğruysa kaptanla anlaşamamışsak para konusunda(ben böyle bişey olacağını sanmıyorum ama)o zman ne olucak yönetim burdadamı hatalı?Ayrıca sadri şenere kızdıgım baska nokta yönetimdeki catlak sesleri önleyemedi sen baskansan susturacaksın
O konu zamanla anlasılır bişe demek istemiyorum şimdilik
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkıp yönetimi savunmayın ceza aldırmayın insanlara.
Hem küfürler içimde kalmaz Hem de Biraz Sosyalleşirim...
Yorum
-
Tekke transferi yattı
Trabzonspor'da yılan hikayesine dönen Fatih Tekke transferi son buldu. Trabzonspor yönetimi golcü futbolcuyu devre arasında transfer etmekten vazgeçti.
Lig TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre; Trabzonspor yönetimi Zenit kulübüyle anlaşmasına karşın Fatih Tekke'nin kendi alacağı ücrette artırıma gitmesi transferi çıkmaza soktu.
Bu gelişmeler üzerine de Trabzonspor yönetimim Fatih Tekke'yi bu dönemde transfer etmekten vazgeçti.
Ligtv.com.tr
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesence böyle bir şey var mı ? çocuğa söylesen bu yalana inanmaz!
şuanda bn inandım ve haberi duyduğğum anda yıkıldım.............inş böyle bişi dememiştir fatih tekke......biranönce kameraların karşısına çıkıp bu taraftara bişiler söylemesi gerekiyo......ama gerçekleri....bn gelmek istemiyorum derse anlarım....eminimki bu taraftarda hak verir ona ama böyle laflar yakışmıyo bizim kaptanımıza....
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıkıp yönetimi savunmayın ceza aldırmayın insanlara.OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO adamların Onun bunun Önerisi ile alındıklarını Bizzat Yönetim açıklamıştı....
Zamanında kimse itiraz etmek şöyle dursun alkış tutmuştu ...
Ey gidi insan oğlu bir de kediye nankör deyip bir sürü günaha gireriz ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
Yorum