Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hoca bu mevkilere oyuncu alınmazsa şampiyonluğun çok zor olduğunu sölemişti

çok beklentiniz olmasın açıkcası bu sezondan
    Yapma ben Matrix abi
    1

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yönetimle belki...Bu hoca ile inşallah..ve Sanırım evet...
      yönetim seneye yok büyük ihtimalle
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

hoca bu mevkilere oyuncu alınmazsa şampiyonluğun çok zor olduğunu sölemişti

çok beklentiniz olmasın açıkcası bu sezondan
        yok zaten
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forvet şart değil mi?

Bu adamlar hiç mi sakatlanmayacak veya cezalı duruma düşmeyecek?Hadi onu geçtim maç içinde 2. veya 3.forveti oyuna almamız gereken durumlar olmayacak mı?

Bunların dışında Lig,Türkiye Kupası ve Avrupa Ligini de dahil edersek 45-50'ye yakın maç oynayacaklar.Sadece 2 forvetle koca sezonu nasıl geçireceğiz?

Bu takım 3. Forvet şart!
          o zaman şöyle diyeyim daha açık olsun.

kendimce intihara oynayan 3 mevki var:stoper-sağ bek-tjikuzu(özellikle adını yazıyorum çünkü forumda fanları oluşmuş durumda)

bu 3 ünden stoper ve sağ bek öncelikli.

forvet benim sıralamam da yok.

Yorum

• Yönetim Şampiyonluğu garanti görüyor sanırım her daim avrupa diyor asıl sözleri Şampiyonluktu çabuk unuttular heralde..

Yorum

• Atiba demişken Erdal Abi kulübü ile 3 ay pazarlık yaptık sonunda anlaştık ama almadık. Sanırım tek transferlik paramız vardı onu da Gabric'e kullandık. Doğru muyum Matrix?

Yorum

• Matrix,

Batdal işi ne alemde?

Yorum

yönetim seneye yok büyük ihtimalle
                  Matrix abi ne diyorsun? Kim gelecek?
                  1

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok zaten
                    yani böyle malubiyetlere şaşırmayalım aşırı tepki vermeyelim

Yorum

• bugün fatih ceylani seyrettim antalyada, bizim sol kanadi rahat götürürdü. Adam hem ileri hem geri calisti, sutlari da fena degil. Yabanci kontenjanini doldurmaya hic gerek yoktu, simdi bul bir yerli forvet bulabilirsen

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Atiba demişken Erdal Abi kulübü ile 3 ay pazarlık yaptık sonunda anlaştık ama almadık. Sanırım tek transferlik paramız vardı onu da Gabric'e kullandık. Doğru muyum Matrix?
                        yani yönetimi,n futbolcusu eldeki yabancıları satıp gelen parayla transfer yapmaktı

Yorum

• Bir dakika yahu..Benim beklentim var...Şampiyon olacağız...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla Selçuk benim Belediye'de epeyi seyretmişliğim var. Gürcan abi bir sezon canlı seyretmiş...Ben kötü olduğunu düşünmüyorum...Çok iyi- iyi- kötü...Kötü değil
                            aynı şekilde ben de çok izledim abi ama hüseyinden iyi-hüseyinden kötü.

topu kesme sıfır-hamleli pozisyonlarda topu alıp çekme sıfır-top çalma sıfır-hava topu sıfır.
                            topu oyuna sokma harikulade-derinliğine oynama çok iyi.

hüseyinle 1/2 bir önliberomuz vardı,tjikuzu ile de 1/2 önliberomuz var.

tjikuzu röportajında tv de hücumu daha çok sevdiğini,futbolun hücum yönüne yatkın oldugunu söylediğini biliyorum,dinledim.

takıntım bu yönde abi.

Yorum

• Afolabi+Atiba operasyonunu yapabilseydik bu forvet hattına rağmen ciddi bir şampiyonluk şansımız olurdu.
                              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Matrix abi ne diyorsun? Kim gelecek?
                                bu borca kimse gelmez bence özkan sümer olabilir ha elişni taşın altına koyacak başka biri var mı şu an pek yok

Yorum

Çalışıyor...
                                X