Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sanırım yönetim transfer için Avrupadaki yolumuza bakıyor. Eğer ilk turdan avantajlı bir skor alırsak transfer olur. Eğer turu imkansıza yaklaştırırsak zaten ligde 2 forvetle bu iş gider diyerek yanlarına genç bir forvet oyuncusu alırlar transferi kaparlar. Her şey Toulouse maçına bağlı.
    hocam çok haklısın.eğer sadece lige kalırsak bu taraftar kanser olacak vallahi. ama bunu düşünmek bile istemiyorum
    Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya birakin hayal görmeyi (yani adamin FB´liligini biraktim)...Semih Avrupa´nin sayili forvetlerinden, yakinda FB´de ilk onbir oynayacaktir. Onu oynatmayan zaten Hoca moca degildir

Ama umarim Mehmet Batdal transferi olur...hem gelisime müsait bir futbolcu izlenimi veriyor, hemde tam aradigimiz Santrafor!
      Umut'uda bu durum çerçevesinde aldık ama katettiği yol ortada.
      "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Orta sahada birikme var diyoruz ama ben hem defansif hem ofansif anlamda orta sahanın olmazsa olmazı Selçuk'un yerini tamamıyla dolduracak yedeğimiz olmadığını düşünüyorum.

Sezer ve Murat Ceylan bu mevkiler için ideal ve Selçuk'u da zorlayabilecek elemanlar.
        "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım yönetim transfer için Avrupadaki yolumuza bakıyor. Eğer ilk turdan avantajlı bir skor alırsak transfer olur. Eğer turu imkansıza yaklaştırırsak zaten ligde 2 forvetle bu iş gider diyerek yanlarına genç bir forvet oyuncusu alırlar transferi kaparlar. Her şey Toulouse maçına bağlı.
          Aslında haklısınız, turu geçersek çok kaliteli bir ekibimiz var, zamanla sisteme alıştıkça daha iyi olacağız diyerek transferi kapatacaklar. Yok eğer elenirsek artık tüm gücümüzle lige asılacağız, kadromuz lig için yeterli diyerek transferi kapatacaklar.
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Çifte taarruz

Diyarbakırspor mağlubiyeti, Trabzonspor yönetimini harekete geçirdi. Gözden düşen Umut ve Gökhan Ünal'ın yerine golcü arayan bordo-mavililer G.Rangers'lı Kris Boyd ve Beşiktaşlı Batuhan'ın peşine düştü

Evinde yaşadığı şok Diyarbakırspor mağlubiyeti sonrasında Trabzonspor transfer taarruzu başlattı. Gökhan ve Umut'un bekleneni verememesi üzerine bordo-mavili kulüp iki golcünün peşine düştü. İşte Trabzonspor'un listesindeki iki santrfor: Kris Boyd: Glasgow Rangers forması giyen 26 yaşındaki golcü için kulübüyle temasa geçen Trabzonspor yönetimi Boyd'un bonservisi için 2 milyon Euro ödemeyi kabul etti. G.Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Boyd'a ise yıllık 3 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi. 3 sezondur G.Rangers forması giyen Boyd, geçen sezon kazanılan şampiyonluk ve İskoçya Kupası'nda attığı 31 golle takımının skor yükünü sırtlamıştı. İskoç medyası, Boyd'a Trabzonspor'un yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğunu belirtti. Batuhan Karadeniz: Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli ile yıldızı barışmayan genç golcü için siyahbeyazlı kulübün kapısını çalan Trabzonspor yönetimi Batuhan için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Genç golcüyü satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Trabzonspor transferi bu hafta bitirmeyi hedefliyor

Yorum

• Kris Boyd

Bence alinabilirse alinsin..
              107 macda 70 küsür gol atmis kacirmamali

Oynadigi Lig TSL den zayif da olsa bu adama güveniyorum
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• arkadaslar gökhan ünal la ilgili yorumları gördükten sora tutamadım kendimi ve üye oldum. Öncelikle gökhan ünal ın kayserideki performansının aynını bizdede gösterdiğini söyleyebilecek varmı? Veya o istekliliği... Adam koşmuyor sürekli durarak top oynuyor böyle forvet oyuncusu olmaz. ''Kimsenin beğenmediği guiza bile orta sahaya geliyor pas alıp veriyor orta acılana kadar ceza sahası içinde bitiyor''. Ve fatihi çok gözümüzde büyüttümüzü söyleyen arkadaslara sesleniyorum. Bu adam ki değilmiydi 3 4 serumla maca cıkıpta 3 gol atan. Defansına yardım edip macın neticesine katkı saglayan. Yenik durumdayken takımı ateşleyen? Bi yürekle oynamak var takım için çabalayıp kendini yırtmak. Mac 90 dakikaysa bi anını bile boş geçirmemek. bide gökhan gibi 45 dk koşmayıp ilerde top bekleyerek oynamak varki. Adam zahmet edip topa bile kosmuyo. Bitiriciliğ iyi diyorsunuz sadece bi macta 6 pas içinden iki kere üst direğe top attıgını bilirim. He dersenizki uzaktan sutları iyi ona diyecek lafım yok.

Yorum

• Haberin doğruluk payı var.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Gelsin Boyd. Ben isterim.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yalnız onun yerine neden boşta olan Hesselink düşünülmüyor anlamış değilim.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Kris Boyd alınamaz.Öncelikle birinin gönderilmesi lazım takımdan.Batuhan olabilir..
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• boyd yerine bence ondan daha kaliteli olan gökhan ünal'ı transfer etsek daha iyi olur...beyler elimizde kim her ne kadar göremesek de iyi santroforlar var...iddia ediyorum yakaladıkları gol pozisyonlarında kafalarının içinde onları kemiren bir şeyler olmasa çok daha etkili olacaklardır....lütfen futbolcularımızı motive edecek bir pozisyon alalım onları köreltecek değil!
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://sabah.com.tr/Spor/2009/08/19/cifte_taarruz

Çifte taarruz

Diyarbakırspor mağlubiyeti, Trabzonspor yönetimini harekete geçirdi. Gözden düşen Umut ve Gökhan Ünal'ın yerine golcü arayan bordo-mavililer G.Rangers'lı Kris Boyd ve Beşiktaşlı Batuhan'ın peşine düştü

Evinde yaşadığı şok Diyarbakırspor mağlubiyeti sonrasında Trabzonspor transfer taarruzu başlattı. Gökhan ve Umut'un bekleneni verememesi üzerine bordo-mavili kulüp iki golcünün peşine düştü. İşte Trabzonspor'un listesindeki iki santrfor: Kris Boyd: Glasgow Rangers forması giyen 26 yaşındaki golcü için kulübüyle temasa geçen Trabzonspor yönetimi Boyd'un bonservisi için 2 milyon Euro ödemeyi kabul etti. G.Rangers ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek olan Boyd'a ise yıllık 3 milyon Euro teklif edildiği öğrenildi. 3 sezondur G.Rangers forması giyen Boyd, geçen sezon kazanılan şampiyonluk ve İskoçya Kupası'nda attığı 31 golle takımının skor yükünü sırtlamıştı. İskoç medyası, Boyd'a Trabzonspor'un yanı sıra Kayserispor'un da talip olduğunu belirtti. Batuhan Karadeniz: Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli ile yıldızı barışmayan genç golcü için siyahbeyazlı kulübün kapısını çalan Trabzonspor yönetimi Batuhan için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Genç golcüyü satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Trabzonspor transferi bu hafta bitirmeyi hedefliyor

Bu Boyd haberi ne oldu

Yorum

• kris bence alınsın ii bi golcü izlemedim ama istattistikleri çok ii çok zorlanmıycaktır bence

Yorum

• Boyd çok iyi bir oyuncu ama büyük bir ölçüde yalan haber

Yorum

Çalışıyor...
                                X