Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Balon değildir inşAllah şu haber
    Balonu aşar bu Zeplin filan

Yorum

• Yattara 'da gidebilir.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İzlediğim kadarıyla Gökhan Ünal'ın frikik ve penaltı kullanmasına izin verilen bir kopyası.
        Tek vuruşta gole gidiyor. Ancak hiç kafa topuna vurduğunu göremedim.
        Maliyeti gözardı edersek ilk izlenimlerim Gökhan Ünal varken aradığımız tarzda biri olmadığı yönünde.
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki o zaman ne yapalım. Takımın golcüye ihtiyacı var. Song'u gönderelim o zaman ama hadi gönder bakalım...
          Egemen, Giray, Tayfun, Ceyhun ve Song.Song giderse sorun olmaz diye düşünüyorum.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Sinan FİDAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            colman kesinikle takımda kamalı...eğer bir yabancı gönderilecekse bu song olmalı
            İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara 'da gidebilir.
            bence de
            YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Hergün böyle haberler çıksa medya da ne güzel hareketleniyoruz yahu. Futbol bilgimiz de genişliyor.
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Bakın , çok önemli bir istatistiği gözden kaçırıyoruz . İskoç premier ligi futbolcu maaşları , ligin toplam gelirinin %97'isini buluyor . Kayyuma devredilen ve iflas açıklamayı bekleyen kulüpler var . Maaşlardaki bu anormal tırmanışa rağmen ligin içi boşalmaya devam ediyor .

İngiltere ikinci ligi olan Championship , bu gün İskoç premier liginden daha kaliteli bir düzeye geldi . Evet Boyd iyi bir santrafordur ancak 31 golü attığı takımların %80'i bir Sivas bile değildir örneğin . Bu futbolcu kaç para kazanıyor , haftada en az 30.000 sterlin net para . Şimdi bu futbolcuyu Avrupa'nın öteki ucuna , daha önce hiç duyymadığı bir kulübe hangi şartlarda getireceksiniz ? Tersten sorayım ( ilk mesaja dönersem ) Daha düşük külfetle benzer kalitede alternatifler üretebilir mi ?

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Egemen, Giray, Tayfun, Ceyhun ve Song.Song giderse sorun olmaz diye düşünüyorum.
                  Hacı sorun orada değil. Oyuncunun gönderilememesi sorunu. Yani Song'u göndermekle iş bitmiyor. Sanırsam tazminatı falan da var.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana göre bu hafta giray song u hiç aratmadı hatta daha iyiydi..ama şu da bi gerçekki song olmayınca sağbek sorunumuz daha fazla göz önüne çıkıyor..song maçta 90 dkk serkan la tayfun un açıklarını kapatmakla uğraşıyor..bu hafta song yoktu..ilk gol serkan ın kademe hatasından(golü atan futbolcunun arkasında bekliyordu)..ikinci golde her ne kadar topu egemen kaptırmış olsada tayfun ofsaytı bozan adamdı..song gidecekse adam gibi bir sağbek gelmeli..giray zaten stıperde oldukça başarılı
                    33# DRAGO GABRIC
                    61# IBRAHIMA YATTARA #11
                    13# Steve Nash
                    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha düşük külfetle benzer kalitede alternatifler üretebilir mi ?
                      Arayan belasını da bulur mevlasını da. Kesinlikle vardır. En kötü çık gene bir Brezilya seferine, al 4 tane ucuza forvet. Bir zamanlar Aurellio ve Da Silva'da yaptığımız gibi. Hangisinin bedeni tutarsa giy diğerlerini serbest bırak.

Yorum

Bakın , çok önemli bir istatistiği gözden kaçırıyoruz . İskoç premier ligi futbolcu maaşları , ligin toplam gelirinin %97'isini buluyor . Kayyuma devredilen ve iflas açıklamayı bekleyen kulüpler var . Maaşlardaki bu anormal tırmanışa rağmen ligin içi boşalmaya devam ediyor .

İngiltere ikinci ligi olan Championship , bu gün İskoç premier liginden daha kaliteli bir düzeye geldi . Evet Boyd iyi bir santrafordur ancak 31 golü attığı takımların %80'i bir Sivas bile değildir örneğin . Bu futbolcu kaç para kazanıyor , haftada en az 30.000 sterlin net para . Şimdi bu futbolcuyu Avrupa'nın öteki ucuna , daha önce hiç duyymadığı bir kulübe hangi şartlarda getireceksiniz ? Tersten sorayım ( ilk mesaja dönersem ) Daha düşük külfetle benzer kalitede alternatifler üretebilir mi ?
                        elbette boyd a göre bize daha yararlı bi oyuncuyu daha az külfetle alabiliriz..ama bizim korkumuz yine umut un ayaklarına bakmak..bir an önce forvet gelmesini istediğimiz için boyd u bu kadar çok istiyoruz sanırım
                        33# DRAGO GABRIC
                        61# IBRAHIMA YATTARA #11
                        13# Steve Nash
                        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Bakın , çok önemli bir istatistiği gözden kaçırıyoruz . İskoç premier ligi futbolcu maaşları , ligin toplam gelirinin %97'isini buluyor . Kayyuma devredilen ve iflas açıklamayı bekleyen kulüpler var . Maaşlardaki bu anormal tırmanışa rağmen ligin içi boşalmaya devam ediyor .

Araştırılırsa elbet bulunabilir ancak oyuncu şu an 26 yaşında. 4 sene sözleşme imzalandığı takdirde futbolunun en verimli dönemini yaşar bizde. Tabi ben yönetimde olsam siyahi 1,90 civarında güçlü bitirici bir forvet alırım şöyle tipsizinden Ama değilim malesef...

Yorum

• İlk olarak ceserdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arayan belasını da bulur mevlasını da. Kesinlikle vardır. En kötü çık gene bir Brezilya seferine, al 4 tane ucuza forvet. Bir zamanlar Aurellio ve Da Silva'da yaptığımız gibi. Hangisinin bedeni tutarsa giy diğerlerini serbest bırak.
                            Peki bu bir risk değil midir?
                            Yani biz lig de yüksek hedefler belirledikse bilinen kalitesinden emin olunan isimlerle çalışmak daha mantıklı değil mi?

Yorum

• Yok mudur şöyle Drogba, Adebayor tipinde bir golcünün gelişim halinde olanı?

Yorum

• Yabancı kontenjanımız doluyken böyle bir habere ehemmiyet verip saatlerce kafa yormamız çok saçma, somut şeylerden hareket edelim...
                                Bazen kendin olmak ve kaybedebilecekleriniz arasinda seçim yapmak durumunda kalirsiniz ve maalesef çok sevdiginiz insanlar dahi size "boşver, kaybetme sen." derler.

Yorum

Yükleniyor...
                                X