Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yahu arkadaşlar, ben bazı genç arkadaşlarımızı anlamıyorum. Yani herkes bu Fatih Tekke meselesinin iç yüzünü biliyor ama söylemiyor. Sürekli imalar falan...

Gerçi bunu da anlayabiliyorum. Milletimiz sever böyle "derin" muhabbetlerini.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      onu sezon başından beri bekliyolar da teklif yok pardon varda 4 milyon euro mal olmuş bir topçuya 1 milyon euro veriyolar
      4 milyon euro dediğinize göre Alanzinho'yu kastediyorsunuz..

Alanzinho 3.9 milyon euroya mal oldu bize..
      Devreye Alman bir takım girmişti ve Başkanımız Norvec'e ucup işi bitirmişti. Hatta Alanzinho verdiği bir demecte " Almanya'dan da teklif almıstım ama ben burayı tercih ettim" demişti...

Alanzinho bize geldikten sonra Hala o Alman takımın Alanzinho'nun peşinde olduğunu vs yazıyordu basında.

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        borc felan beni hic ilgilendirmiyor. Istersek bataklikda olalim, önemli olan basari. Basariyla beraber de para geliyor zaten.
        Gs de petrol bulmadi, taraftarin hicbiri borcu konusmuyor. Hepsi transferleri konusuyor.
        Birtek bizim adamlarimiz tv ye cikip bor cborc borc diyor.
        galatasaray'ın taraftar kitlesi son yıllarda A+ diyebileceğimiz bir gelirle hayatını geçiriyorlar.

senin stad gelirin yok-halkın sosyo-kültürel-ekonomik yapısı ortada,sadri şener esasında realiteden bahsediyor.

yeri geliyor diye söylüyorum ama geçmiş başarılar bu zamanda zirvede kalmaya yetmiyor,büyüklük kavramı endüstri ile özdeş halde ilerliyor.

Yorum

• biz yonetim degistirmeye, hoca degistirmeye alisigiz ... bu bizi yikamaz

Yorum

• vay bee madem yolcu listesinde colman neden oynatıyor hoca , zaten tjikuzu devre arasında yollanır büyük ihtimalle song'ta devre arası gider...
            poetricus

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bmn içerisinde özellikle transfer konusunda hergün sizin yazmanızı bekleyen insanlar var matrix gelsede haber verse diye.Yani bir misyonunuz var.Dolayısı ile bu stresli günlerde misyonu olan birisinin yönetim ve işleyiş konusunda bukadar negatif yorumlardan kaçınması gerektiğini düşünüyorum.
              ben negatif değilim arkadaşım yönetim sonuna kadar kalsın 3-5 sene ne kadar giderse istikrar açısından iyidir bunu başkan söyledi

bende istemiyorum gitmesini
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maşallah

1 milyon kişiye ulaşırsa TrabzonCell 5 milyon oda 1 milyon kişiye ulaşırsa

Santralinde 6-7 milyon karı var az mı Allah bereket versin ama senin dediğin rakamların maşallahı var
                Abi galiba bir tane HES projesinin gelir 12 milyon 6-7 degil.
                1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi galiba bir tane HES projesinin gelir 12 milyon 6-7 degil.
                  edit: yanlış okudum.

Bir tane HeS in 6-7 milyon karı var ama Euro bazında TL ye göre senin dediğin paraya denk gelir..
                  En son Sefa tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 00:24.

Yorum

• trasnferde son 13 gün..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yok öyle gitme mitme....Ha saha sonuçları çok kötü olur o başka...Zaten öyle bir durumda kim kalabilir ki...Jester katılmasa da ben hala iyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum....
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        galatasaray'ın taraftar kitlesi son yıllarda A+ diyebileceğimiz bir gelirle hayatını geçiriyorlar.

senin stad gelirin yok-halkın sosyo-kültürel-ekonomik yapısı ortada,sadri şener esasında realiteden bahsediyor.

yeri geliyor diye söylüyorum ama geçmiş başarılar bu zamanda zirvede kalmaya yetmiyor,büyüklük kavramı endüstri ile özdeş halde ilerliyor.
                        istanbul eziklerinin farkini biliyorum, ben sadece borc ile örnek verdim.
                        Tv ye cikan yorumcularimizi kastettim öncelikle, misali lemi celik. Gecen tv de yönetime salliyor borcdan felan konusuyor. Söylediklerinin birtek forvet kismina katiliyorum ama gerisi hikayeydi.
                        Bu adamlrda cikmis ts yi yorumluyor.

Yorum

• Şampiyon olacağız...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şampiyon olacağız...
                            2067'de mi..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hocanın böyle bir şey istemesi gayet doğal. Neticede Broos takıma sadece Gabric'i kazandırdı kafasına uymayan oyuncular illaki takımda vardır. Ama bunları dışlayacak bir Hoca da değil kendisi bu oyuncuları kullanacaktır kaprisli biri olmadığını biliyorum sözleşme imzalanırken durumun böyle olacağı da kendisine zaten belirtilmiştir o da kabul etmiştir. Seneye ya da devre arasında yabancı oyuncular konusunda hamleler yapacaktır.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şampiyon olacağız...
                                Abi nasil sampiyon olacagiz ya? Broos bile inanmiyor . Ha biz her sezon ayni parola. Sampiyonluk.
                                1

Yorum

Çalışıyor...
                                X