Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jabi,Ayman,Moawad'lı dönemimi özledik yoksa Yıllar sonra şöyle klas yabancılarımız olmuş hala satılmasını gündeme getiriyorsun..
    Belki Yattara ve Alanzinho'nun ikisini birden yazmam abartılı oldu ama biri gitse iyi olur diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kaleci luis martinez boştaymış sylva ile yolları ayırıp onu alsak daha iyi olmazmı martinez 27 yaşında henüz ve 5 sene daha garanti oynar trabzon kalesinde.
      İlginç hele hele senden duymak daha bi ilginç..
      İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzonspor bayern münihin 2.takımında oynayan ümit milli forvet deniz yılmaz için bayern münihe teklif sundu
      Fmde Trabzonspora almıştım daha önceden yalnız orda solaçıktı bu adam normalde forvet oyuncusumu..?
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

ben sadece bi öneri yaptım tercih edilir edilmez ama o dünya kupası görmüş kaleci 34 yaşına geldi kaç yıl daha oynayabilir ?
        4-5 sene daha oynar..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

ben sadece bi öneri yaptım tercih edilir edilmez ama o dünya kupası görmüş kaleci 34 yaşına geldi kaç yıl daha oynayabilir ?
          4 Yıl daha oynayabilir. Trabzonspor Kaleci bulana kadar Kalecimiz Tony Sylva Türkiye'nin mevcut En İyi Kalecisi.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Deniz Yılmaz ;

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzonspor bayern münihin 2.takımında oynayan ümit milli forvet deniz yılmaz için bayern münihe teklif sundu
                Nasıl bir teklif? Komik bir teklif mi? Yoksa alabilir miyiz? Umarım alırız.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlginç hele hele senden duymak daha bi ilginç..
                  ben sadece öylesine yazdım geçmişte büyük kulupler vardı peşinde diye.

ama sylvadan şuan için memnunsuzluğum yok ama 2 sene içinde yaşı trabzonsporda oynamasına izin verirmi bilenmez die yani.

Yorum

• Akşamki maçta Ümit Milli takımının 3. golünü atmıştı Deniz Yılmaz .

Yorum

Güzel bir gelişme
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ben sadece öylesine yazdım geçmişte büyük kulupler vardı peşinde diye.

ama sylvadan şuan için memnunsuzluğum yok ama 2 sene içinde yaşı trabzonsporda oynamasına izin verirmi bilenmez die yani.
                        Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onur Recep Kıvrak
                          öyle diyorsan sorun yok inşallah onur gelişimini tamamlar sylva kaleyi ona devredene kadar.

Yorum

• deniz yılmaz hakkında bilgi sahibi olan varmı acaba oyun stili ve teknik olarak nasıl bilen takip eden varmı?
                            22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

ümit milli takımda oynuyorsa ve münihin bi takımında da oynuyorsa boş oyuncu degildir galiba

Yorum

öyle diyorsan sorun yok inşallah onur gelişimini tamamlar sylva kaleyi ona devredene kadar.
                                Hocam ben Onur'a güveniyorum ,

ama bu sene kiralık verilsin bence .

Çürümesin .

Yorum

Çalışıyor...
                                X