Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağbek konusunda intiharlık durum yok.Bu ligde tek sağbek var o da Gökhan Gönül.Serkan'ın ilk 2 maçta fena oynamadı ne kadar Tayfun'un oynaması gerektiğini düşünsem de.

Stoper konusunda katılıyorum.Tayfun'u o bölgede değerlendirmediğimize göre Egemen,Song,Giray üçlüsü ile sezonu geçirmek bizim için büyük handikap.

Tjıkuzu Trabzonspor'un aradığı adam değildi aslında ama o mevkide vasatın altına düşmez.Geçen senelere göre artısı bu olsa gerek.

Forvet konusunda anlaşamadık.Ne 4-5-1 ne de 4-4-2 sistemine uygun forvetlerimiz var.Umut ve Gökhan ancak birbirinin yedeği olabilir.
    4-4-2 de uygun değil aynı fikirdeyim ama bence tek forvet için özellikle bizim ortasahanın kimyasını düşündüğümde pek önemsemiyorum.

sağ bektede bence tayfun oynamalı ama kötünün iyisi bence o da.(ufukhana acaba pek şans vermedik mi diye düşünüyorum bazen)

Yorum

• Panik yapmayın rahat olun borçlarda ödenir takımda toparlanır..Matrix abi Tekke tekrardan gündeme gelir mi
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• Neler oluyor bize?
        1

Yorum

• ya yönetim konusunda kesin kararlar alınması güç şuan böyle bir karar zaten alınmamıştır.Bence ortaya çıkacak maddi ve manevi başarılar bir sonraki sezonu belirleyecektir.Matrix sende bu tip bilgiler vermemelisin.Senin tanıdığın scout arkadaşında yönetimin seneye büyük olasılık bırakacağı konusnda bir bilgisi olduğunuda sanmıyorum.bu tip şeyler ulu orta konuşulmaz.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            matrix'in mesajlarına göre şuan yapılmak istenen;
            Eğer ilk maçı -Toulouse maçı için konuşuyorum- iyi bir skor ile kazanırsak elden bir veya iki yabancı çıkarttırılacak gelecek para ile 1 yabancı ve bir forvet alınacak o zaman..
            onu sezon başından beri bekliyolar da teklif yok pardon varda 4 milyon euro mal olmuş bir topçuya 1 milyon euro veriyolar
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Panik yapmayın rahat olun borçlarda ödenir takımda toparlanır..Matrix abi Tekke tekrardan gündeme gelir mi
              tekke işi zor bir sürü engel var

Yorum

• Arkadaşlar borcumuz varsa gelirimizde var sözüne inandınızmı gerçekten peki gider yokmu hiç düşünmedinizmi

Yorum

• Song Tıjıkuzu,Yattara,Colman Yolcu olmalı bence.. yerlerine bahsedilen isimler.. he bunlar artık seneye.. bunların hepsinden belki colman ve yattradan cuzzi rakamlar gelir.
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya yönetim konusunda kesin kararlar alınması güç şuan böyle bir karar zaten alınmamıştır.Bence ortaya çıkacak maddi ve manevi başarılar bir sonraki sezonu belirleyecektir.Matrix sende bu tip bilgiler vermemelisin.Senin tanıdığın scout arkadaşında yönetimin seneye büyük olasılık bırakacağı konusnda bir bilgisi olduğunuda sanmıyorum.bu tip şeyler ulu orta konuşulmaz.
                    arkadaşlar trabzonsporu iyi takip edin bunu başkan dedi seneye biz yokuz diye

Yorum

• Hop hop...Öyle yönetimin gittiği falan yok...Eskiye göre bilhassa destek anlamında zayıf bir yönetimimiz var bu doğru...Ama öyle gidiyor falan değil...Hemen uçuyoruz...Jester, Giray ı beğenmediniz mi?
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tekke işi zor bir sürü engel var
                        Abi birak! Engel Ihsan Alioglu ve Hayrettin Hacisalihoglu. Birsey soylemek istemiyorum ama... Forum kurallarina uymuyor onun icin susuyorum!
                        1

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar borcumuz varsa gelirimizde var sözüne inandınızmı gerçekten peki gider yokmu hiç düşünmedinizmi
                          borc felan beni hic ilgilendirmiyor. Istersek bataklikda olalim, önemli olan basari. Basariyla beraber de para geliyor zaten.
                          Gs de petrol bulmadi, taraftarin hicbiri borcu konusmuyor. Hepsi transferleri konusuyor.
                          Birtek bizim adamlarimiz tv ye cikip bor cborc borc diyor.

Yorum

• ya ne borcuymuş bu !

saçma sapan konuşuyorsunuz

gs nin 200 milyon dolar borcu var

bu yıl teransfere harcadıkları para 60 milyon doları bulacak nerdeyse

Önemli olan gelir gider dengesi.Ayrıca yönetimi borçlar yönünden hiçkimse eleştiremez!

bu takıma sabit gelir projelerini getiren ilk başkan sadri şenerdir.

trabzoncell - yıllık ortalama 10 milyon euro
                            hidro santraller - yıllık ortalama 20 milyon euro

hedefleniyor.

Hala borç konuşuyorsunuz.Nakit yok nakit.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar trabzonsporu iyi takip edin bunu başkan dedi seneye biz yokuz diye
                              bmn içerisinde özellikle transfer konusunda hergün sizin yazmanızı bekleyen insanlar var matrix gelsede haber verse diye.Yani bir misyonunuz var.Dolayısı ile bu stresli günlerde misyonu olan birisinin yönetim ve işleyiş konusunda bukadar negatif yorumlardan kaçınması gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya ne borcuymuş bu !

saçma sapan konuşuyorsunuz

gs nin 200 milyon dolar borcu var

bu yıl teransfere harcadıkları para 60 milyon doları bulacak nerdeyse

Önemli olan gelir gider dengesi.Ayrıca yönetimi borçlar yönünden hiçkimse eleştiremez!

bu takıma sabit gelir projelerini getiren ilk başkan sadri şenerdir.

trabzoncell - yıllık ortalama 10 milyon euro
                                hidro santraller - yıllık ortalama 20 milyon euro

hedefleniyor.

Hala borç konuşuyorsunuz.Nakit yok nakit.
                                Maşallah

1 milyon kişiye ulaşırsa TrabzonCell 5 milyon oda 1 milyon kişiye ulaşırsa

Santralinde 6-7 milyon karı var az mı Allah bereket versin ama senin dediğin rakamların maşallahı var

Yorum

Çalışıyor...
                                X