Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Song'u da seni de seviyorum Samet

Ben takımdan memnunum biliyorsun. Sadece Gabriç yeter. Nasılsa önümüz açık. Eksikleri gödükten sonra seneye de kapatırız. Mutlaka transfer yapacaksak üst düzey stoper olsun derim o kadar.
    Keşke inatla olsa.. Her yıl şampiyon olurduk. En çok inat bizde var.
    estrafullah

Lig baslicak zaten onun icin fazla oynamamak lazim artik. Stopere istedigimiz adam uyum saglamayabilirde onun icin Song bu sene oynar ondan sonra gider artik.

Gabric gelecek gibi muhtemelen yerli genc forvete gelecek takimimiz haketten cok güclü Sampiyon olabilecek Takim, Teknik Heyet, Baskan-Yönetimimiz var...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nedemek Cio

Gelişme Olduğu An Paylaşarım .. Hajduk Taraftarları Pek Üzüldüğü Söylenemez , Yerine Sharbini'yi Düşünüyorlar ..
      Adamların üzülecek halleri kalmadı ki Kalinic , Gabric gitti.. Ligde kötü durumdalar , UEFA'dan elenebilirler , yönetimleri belli değil , 2 gün önce teknik direktör değiştirdiler .. Yazık valla

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gabric transferine fazla sevinmeyeceğim.. Benim aklım forvette.. Bu sene de umutla gökhana kalacağımızı düşündükçe içime sıkıntı basıyo.. Şu kalite takıma yakışmıyolar yönetim neden göremiyo bu açığı anlayamıyorum..
        Yakışıyormu şimdi bu yazı sana ayıp değilmi Bak kardeşlerim forvetlerin başarısı istatistikle ölçülür geçen yılki istatistiklere bakalım.
        Şampiyon olan BJK nin golcüleri kaç gol atmış Bobo toplam 10 gol atmış 3 asist,Holosko 9 gol 3 asist hani nerde forvet.
        Peki bizimkilere bakalım Gökahan 15 gol 13 asist 3 penaltı yaptırmış Umut 14 gol 5 asistle oynamış haydi şimdi gerisini sen düşün bakalım.Anlı şanlı İstanbul medyası size gaz veriyor sorsanız Bjk nin forvetleri dünya kalitesi oysa bizimkiler onlardan 10 gömlek üstün.
        Gelelim transfere kulüpleri başarılı yapan futbolcuların isimleri değildir yetenekli futbolcuların uyumu ve mücadelesidir,geçen yıl Gs Baros ve kewel i aldıda kaçıncı oldu (5.)Trabzonsporun 6 şampiyonluğuna bakın bakalım Juventus,tan Real Madrit,ten veya Barcelona,dan transfer yapıpdamı şampiyon olmuş peki öve öve bitiremediğiniz Fatih TEKKE nereden Transfer edilmiş alt yapıdan değilmi,Fatih bide kaç yıl oynamış ve o süreçte kaç defa şampiyon olmuşuz açında bakın bakalım Fatih TEKKE toplam kaç maç oynamış.
        Şunu kafanıza sokun taraftar demek her türlü şartta destek demektir.Sizler bunu yapmıyorsunuz ve kaybedende hem Trabzonspor hemde kendiniz oluyorsunuz.İstesenizde istemesenizde Trabzonspor bu yıl yine şampiyonluğa oynayacak ve mutlaka ilk 2 içinde olacaktır.

Yorum

• gabriçi istemiyorum!!!!!!!!gabriç alınacağına hiçkimse alınmasın bence
          Umut BULUT

Yorum

• İlk olarak ensar6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gabriçi istemiyorum!!!!!!!!gabriç alınacağına hiçkimse alınmasın bence
            Neden renktaş ?

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet ildaş
              Saol ildaş

Yorum

• Benim anlamadigim, Gabricin transferine herkes seviniyor. Peki bu adami oynarken kim gordu?
                Sirf transfer oldu diye seviniyoruz..
                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Ayrica Ankaragücü Yönetimi sunu aldi bunu aldi biz halanda alamadik diyenlere...Adamlar Oglan Üstü Karari aldi...hikmet karaman istifa esliginde...

Vay be ne yönetim ama...

Kusura bakmayin bu dogru baslik olamayabilir ama Transfer anlaminda yazdim...Övenler nerede...??
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim anlamadigim, Gabricin transferine herkes seviniyor. Peki bu adami oynarken kim gordu?
                    Sirf transfer oldu diye seviniyoruz..
                    Oynarkende ki kasıt nedir abi ?

Yorum

• Gabriç şu anda Hırvat milli takımının en iyi futbolcusu youtube den baktım sağ tarafta oynuyordu sol ayakla içeri girip bombalıyordu süper bir yetenek maça ağırlığını koyuyor çok beğendim.Üstelik 23 yaşında.

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gabriç şu anda Hırvat milli takımının en iyi futbolcusu youtube den baktım sağ tarafta oynuyordu sol ayakla içeri girip bombalıyordu süper bir yetenek maça ağırlığını koyuyor çok beğendim.Üstelik 23 yaşında.
                        Abartmayalım lütfen..
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• arkadaslar son gelişmler neler bilgi verirseniz sevinirim???
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oynarkende ki kasıt nedir abi ?
                            Yani yetenek, varmi yokmu, ne tarz oyuncu. Ben sahsen hangi lig olursa olsun cok mac bakarim. Gabric'i ne duydum ne gordum.
                            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• bi de su batuhan isini halletsek

Yorum

• İlk olarak ensar6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gabriçi istemiyorum!!!!!!!!gabriç alınacağına hiçkimse alınmasın bence

niye ki??????

Yorum

Yükleniyor...
                                X