İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin de bunu istedigin zaten gayet net ve acik hadi bakalim hayirlisi, istikrar??? hep destek tam destek??? nolduysa bu acilimlara sekerinizi vermediler diye heralde u donusu olmus...
Leb demeden Çorum'u anlıyorsun . Helal olsun
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.hajduk.hr/?otvori=video&video=80
Takımın maçtan önceki son idmanı . Maçın oynanacağı stadda . Gabric idmanda . Video'nun sonunda , son pası veren mavi yelekli .
Gabric için fazla umutlanmayalım .
Yorum
-
İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyönetim akıl tutulması yaşamaktadır.tam zıplama yapacakken gerekli hamleleri tekrar yapamadık.başkanın ve yönetimin basireti bağlandı.psikolojik savaşı kaybetmek üzereyiz.futbol sadece sahada oynanmıyor beyler.taraftarı uyutma politikası elbet birgün iflas edecektir.
Yorum
-
Biz Elano'yu alsak çoğunluk sevinirdi.
Ama ağzını yamultarak verilen paraları konuşacak çok insan olacağı için çoğumuzun da tadı kalmayacaktı.
Alanzinho bence müthiş bir transferdi. Ama bazı insanlar o tadı yaşatmadı bize. Oyuncuyu daha gelmeden kötüleye kötüleye kekremsi bir tad bıraktılar. Şimdi de hedefteki odur, göndertmek için elinden geleni yapar bazıları. Daha elimizdeki kaliteli adamları değerlendiremiyorken başkasının transferleriyle hemen başkanı asanlar Elano bize gelseydi eminim ona da kulp bulurlardı.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForvet alınmazsa en iyi 4. falan değiliz,direk 4.lük başarıdır bizim için bu sene.
Bu takımda gölü bir tek Gökhan ve Umut mu atacak?
Alan'ı var, Yattara'sı var, Engin'i var, Colman'ı var...
Yorum
-
İlk olarak karaman6106 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalum nedenlerle istemiyorlar...hüseyin de malum nedenlerle gitti ve dikkat edin ertuğrulun yanına gitti...ben de diyorum ki fatihe mecburlar...aksi halde sevilen!!!!!!!!!!!başkan ocağa kadar kalmaz. Bu arada geçen sene trasferlerde gördüğümüz F.Özak bu yıl nerede...anlayacağınız şener biraz güçlendiğini düşünence hemen belediyeye attı tuttu kongreye gitti...bu arada ağaoğlu hatırlayın Bakana sorayım demişti yönetim için...yani makas açılıyor...maalesef yönetim, kişisel siyasi fikirlerini öne çıkarıp bir koalisyona yönelmiş, sayın bakanla mesafe giderek açılmaya başlamıştır...özak fatihi istiyor, hatta parasını bile işadamlarına hazırlatırken, bir cumartesi sabahı tekkeyi almayacaklarını ilan etmişlerdi...sonuç fatih tekkeye mecburuzzz, yoksa yönetim ocağa kadar bile kalmaz...
Faruk Özak'ın bu kulübteki görevi nedir? başkanmıdır? başkan yardımcısımıdır? yöneticimidir?
Yada Kulüb Faruk Özak'ın malıdırda istediğini yapmakta serbestmidir. Her isteyen parasını verip futbolcu almak hakkına sahipmidir. Bu serbestide yönetim ve hocanın söz hakkı yokmudur? Ağaoğlu bakana sormuşsa o onun acizliği, kendi iradesiyle bu kararı alamıyormu?
Kulübte siyaset varsa kimin siyasi görüşü nedir açıklayın bir zahmet? Onu açıklarken Milliyetçiliğini milletin gözüne sokma cesareti göstermiş Ünal Karaman'ın kulübte ne işi vardır onuda açıklayın.
Bu kulübte siyaseti kimin yaptığını belediye seçimlerinde yeterince gördük, hafıza sorunumuz yoksa önceki yerel seçimlerde de gördük, şehirin ortasındaki bilbordlardaki ütopya resimlerde gördük.
Yada fikirlerinizi yazarken daha dürüst olun. Bu adamlar şu görüşe haiz sevmiyorum deyin. Suçluyu suçsuzu karıştırıp bel altı çalışmayın lütfen.
Yorum
-
Bu saatten sonra yapılacak muhtemel transferlere "hayırlı olsun" demekten ziyade geldiğimiz nokta itibariyle "geçmiş olsun" dememiz gerekir.
Sezonun başlamasına 1 hafta kala transfer ihtiyaçlarının bir yıl öncesiyle benzerlik göstermesi takdire değer bir durum olsa gerek. Artık alışmış bile olsak iki doğruyu üst üste koyamamamız hayret verici. Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldikten sonra sı.mak gibi birşey. Hani birkaç adım daha atabilsen seviye atlıycaksın ama o birkaç adımı atamıyorsun bir türlü.
Gelinen noktada "önümüzdeki sezon şampiyonluk" söyleminin de havada kaldığı çok açık. Bu kadroyla şampiyonluktan söz edebilmek için hayalci olmak gerek. Kendi adıma -geçtiğimiz sezonki gibi bir istisna yaşanmadığı taktirde- 3.lüğün başarı olacağını düşünüyorum.
Transfer yapılamamasının nedeni olarak öne sürülen "kaynak" sıkıntısını da pek gerçekçi bulmuyorum. Daha çok yönetimin işin ehemmiyetinin pek de farkında olmadığını düşünüyorum ki o yönetim bu haliyle her fırsatta Avrupa liginden bahsediyor.Hani gerçekten şanslı bir kura çekmediğimiz taktirde turu nasıl geçebileceğimize dair bir fikirleri var mı bilmiyorum.
Golcün yok mesela senin. Gökhan ve Umut hiç geçirmedikleri kadar iyi bir sezon geçirseler dahi yanlarına koyacak bir 3. ismin yok. Ki bu futbolcuların son sezonlarında oynadıkları iyi maç sayısı 10'u geçmez. En iyi ihtimalle yani.40-50 civarı maç oynama ihtimaliniz olan bir sezonda böylesi istikrarsız 2 forvetle yola çıkmak için deli olmak gerek. Tek forvet hikayesi de ayrı bir konu. Sanki Dünya üzerindeki her takımın sezon başında kaç forvetle oynacağını federasyona bildirme zorunlu varmış gibi. Koca sezonda hiç mi 2 forvetle çıkmamız gereken maç olmayacak? Maç içinde 2 forvete ihtiyacımız olduğu dönemler? E zaten 2 forvetimizin sakat ve cezalı olmama ve formda olma garantileri de var öyle ya.
Bundan sonrası için yapacaklarımız en iyi ihtimalle "geç kalınmış transferler" olacaktır. Bu açıdan alınacak oyuncu mümkün olduğunca "hazır" olmalı ve uyum konusunda güven vermeli. Gabric ismi bu açıdan iyi bir tercih gibi görünüyor.
Yapacağımız transferler kadar önemli olan birşey daha geciken transferlerin hoca üzerinde bir etki yapmaması ve sezon başlangıcında en azından geçtiğimiz sezonki şansımızın yanımızda olması.
Bize düşense, birkaç oyuncumuzun evrim geçirmesi üzerine şimdiden duaya başlamak.
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeb demeden Çorum'u anlıyorsun . Helal olsun
Yorum
Yorum