Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Hırvatistan'ın futbol altyapısını mercek altına almak lazım. Ne yapıyorlar, ne ediyorlar? Bizim ki gibi magazinsel bir altyapı organizasyonu değil herhalde oradaki.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      http://fanatik.ekolay.net/fanatik/S%...8_141113_4.htm

takımımıza oy kullanalım beyler...
      gs fark atmış hadi millet hadddiiii

Yorum

• ewt millet inancımızı gösterelim

benim inancım 10 kat daha fazla nedenini sormayın bu sene şampiyon olacağımıza canı gönülden inanınıyorum

Yorum

• http://www.spor3.com/poll.php?poll_id=48

arkadaşlar ankete bi el atalım hadi.trabzonspor sevdasını gösterelim herkeze...

Yorum

• Hajduk Split'in dün akşam ki son idmanından çekilen resim . Yüzü gülüyor Gabric'in

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hemen verelim insanların önünü kapatmak büyüklüğe sığmaz gerçekten istemişse hemen verilsin derim.
              ççç ççç .

Yorum

• İlk olarak Trabzonizm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                jack wilshere kiralalayim arsenaldan
                cokmu uctum???
                Baya baya

Yorum

• Drago Gabrić, 27 Eylül 1956'da Hırvatistan'ın horcorot şehrinde doğan Hırvat orta saha mankeni.
                  Wikipedia

Yorum

• Can Karyağdı Futbol gündemine bağlandı bir dinleseydiniz kafayı yerdiniz muhteşem bir haber sunumu yaptı yine.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Can Karyağdı Futbol gündemine bağlandı bir dinleseydiniz kafayı yerdiniz muhteşem bir haber sunumu yaptı yine.
                      Ne dedi Emirhan ?

Yorum

Can Karyağdı Futbol gündemine bağlandı bir dinleseydiniz kafayı yerdiniz muhteşem bir haber sunumu yaptı yine.

Dinledimm
                        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

Ben dinledim abi

Sezon başından itibaren takımın neler yaptığını anlattı ( Tji - Engin transferLeri vs .. ) Sanki hiç bilmiyormuşuz gibi

Gabriç'ten haberi yok hala .. Yada başkan tembihLemiş ağzını sıkı tut diye ..

Yorum

• belki 10 defa yazildi ama tekrar sormak istiyorum;

Gabric alinirsa ve biz Play Off'lara kalirsa orada oynayabilecek mi ???

.
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              belki 10 defa yazildi ama tekrar sormak istiyorum;

Gabric alinirsa ve biz Play Off'lara kalirsa orada oynayabilecek mi ???

.

Hiç bir Avrupa maçımızda oynayamicak . Bütün aşamalar dahil .

Yorum

• Ünal Karaman Batuhan'ı takımda görmek istiyormuş.

Bjk'ye yaptığımız bir tekLif var hala geçerliliğini koruyor demiş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X