Bu Hırvatistan'ın futbol altyapısını mercek altına almak lazım. Ne yapıyorlar, ne ediyorlar? Bizim ki gibi magazinsel bir altyapı organizasyonu değil herhalde oradaki.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
http://www.spor3.com/poll.php?poll_id=48
arkadaşlar ankete bi el atalım hadi.trabzonspor sevdasını gösterelim herkeze...
Yorum
-
İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehemen verelim insanların önünü kapatmak büyüklüğe sığmaz gerçekten istemişse hemen verilsin derim.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonizm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejack wilshere kiralalayim arsenaldan
cokmu uctum???
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan Karyağdı Futbol gündemine bağlandı bir dinleseydiniz kafayı yerdiniz muhteşem bir haber sunumu yaptı yine.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan Karyağdı Futbol gündemine bağlandı bir dinleseydiniz kafayı yerdiniz muhteşem bir haber sunumu yaptı yine.
Dinledimm-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Sezon başından itibaren takımın neler yaptığını anlattı ( Tji - Engin transferLeri vs .. ) Sanki hiç bilmiyormuşuz gibi
Gabriç'ten haberi yok hala .. Yada başkan tembihLemiş ağzını sıkı tut diye ..
Yorum
-
belki 10 defa yazildi ama tekrar sormak istiyorum;
Gabric alinirsa ve biz Play Off'lara kalirsa orada oynayabilecek mi ???
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebelki 10 defa yazildi ama tekrar sormak istiyorum;
Gabric alinirsa ve biz Play Off'lara kalirsa orada oynayabilecek mi ???
.
Hiç bir Avrupa maçımızda oynayamicak . Bütün aşamalar dahil .
Yorum
Yorum