Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardeşlerim Colmann alınırken Alanzinho alınırken,Cale alınırken çokmu şöhretliydiler ama geçen yıl ilk yılları olmasına rağmen bizi kafaya oynattılar Sadri Başkan bu işi biliyor ve ben ona güveniyorum.

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anlamadigim, Gabricin transferine herkes seviniyor. Peki bu adami oynarken kim gordu?
      Sirf transfer oldu diye seviniyoruz..

ne kadar kötü di mi halimiz

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaslar son gelişmler neler bilgi verirseniz sevinirim???
        Gabric transferi cuma günü aciklanacagi söyleniyor Hirvat Basininda.

Turgut Sahin ve Batuhan konsunda gelisme yok.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bi futbolcuyla bu kadar uğraşıldıysa , helede başkanımız gibi sabırsız birisi uğraşıyorsa , o futbolcuya sonuna kadar güveniyorum
          7
          Cngz_61

Yorum

• Demin gogle'da dolaşırken rastladım bu fotoya gülmekten ölmek üzereyim..... Bide Sat-Ma-Ya-Ca-Ğız diye ayırmışlar ççç ççç

Şimdi biri Fb'de biri bizde
            .

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yani yetenek, varmi yokmu, ne tarz oyuncu. Ben sahsen hangi lig olursa olsun cok mac bakarim. Gabric'i ne duydum ne gordum.
              Daha Cale'yi de duymamıştık . İsmini duymak önemli bir kriter olmamalı . İnan bana yetenek var . Geçen sene oynadığı lig maçlarının özetlerini izledim . Sol bek oynadığı maçlar bile oldu . Çok hırslı , teknik ve oyunu iyi okuyor . Kısacası aklıyla oynuyor . 22 yaşında olması cabası . Üstelik milli takımda da forma giyiyor . Hırvatistan biliyoruz ki Avrupa'da adından söz ettiren milli takımların başında geliyor . Gelecek sene kendi milli takımında ve bizimle beraber Avrupada gösterirsen çok büyük paralara satarız , inanın ve güvenin .

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gabric transferi cuma günü aciklanacagi söyleniyor Hirvat Basininda.

Turgut Sahin ve Batuhan konsunda gelisme yok.

Eyvallah renktaşşşşşşşşşş
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• bu hajduk taraftarı hakkaten de iblismiş,,, yazdıkları bi kaç yazıyı okudum ayrıca iğrenç fotolar da koymuşlar,,,osmanlı boşuna gitmemiş oralara, bunu anladım bi kez daha
                  En son Harun CAN tarafından düzenlendi; 06.08.2009, 14:13.

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu hajdut taraftarı hakkaten de iblismiş,,, ayzdıkları bi kaç ayzıyı okudum ayrıca iğrenç fotolar da koymuşlar,,,osmanlı boşuna gitmemiş oralara, bunu anladım bi kez daha
                    Euro 2008'den kalma kuyruk acıları var . Gerçi tarihsel açıdan eskiye dayanıyor ama neyse . Konuşmaya bile değmez

Yorum

• İlk olarak çilgin_akrep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu hajdut taraftarı hakkaten de iblismiş,,, ayzdıkları bi kaç ayzıyı okudum ayrıca iğrenç fotolar da koymuşlar,,,osmanlı boşuna gitmemiş oralara, bunu anladım bi kez daha
                      Bırak müslümanlığı Allah inançları da kalmamış adamların çok yazıkk ...
                      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamların üzülecek halleri kalmadı ki Kalinic , Gabric gitti.. Ligde kötü durumdalar , UEFA'dan elenebilirler , yönetimleri belli değil , 2 gün önce teknik direktör değiştirdiler .. Yazık valla

Bende gittim Iddaa da Hajduka verdim. Zilina nasil takim? Hajduk yenebilirmi Zilinayi??
                        HY67...

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oynarkende ki kasıt nedir abi ?
                          Kolbastı oynarken
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende gittim Iddaa da Hajduka verdim. Zilina nasil takim? Hajduk yenebilirmi Zilinayi??
                            Zilina çok iyi kapanıyo ve sert futbolu seven bi takım

Yorum

• insallah hayal kirikligina ugramak istemiyorum

Yorum

• İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-1 rövanşında evlerinde oynuyorlar . Yenebilirler . Ama hem olumlu hemde olumsuz faktörler var . Olumsuz faktörlerin başında takımdan ayrılan 3 önemli isim geliyor . Olumlu föktörler ise skor avantajı , teknik direktörlerinin yeni gelmesi ve sahalarında oynamaları . İnşallah elenirler demicem abi , inşallah elerlerde kupon yatmaz

Yorum

Yükleniyor...
                                X