Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla bilmiyorum nasıl olduğunu tam okuyamadım yazıyı link burda

http://www.haber7.com/haber/20090806...ava-oluyor.php
    mükemmel olur gerçekten
    7
    Cngz_61

Yorum

• Saçmalamadan önce biraz düşünün lütfen.Bedava yayınmış.Adı geçen kurum Türk Telekom..
      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Hocamıza istediği birtane bile futbolcu alamadık henüz ısrarla Gabriç'i istiyo hoca demekki bişeyler var bu adamda inşallah en kısa sürede takıma katılır.
        DOZER CEMİL

Yorum

• ya bu iş olmaz şifersiz olmaz

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Saçmalamadan önce biraz düşünün lütfen.Bedava yayınmış.Adı geçen kurum Türk Telekom..
            Kimse saçmalamıyor arkadaşım yazılmış bir yazının üzerine yorum yapıyor arkadaşlar ...
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Daha öncede dedim yine diyorum Ferhat Öztorunu sağbekte kullanalım bence çok daha iyi verim alabiliriz..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Hırvat Taraftar Diyor ki ;

Gabric Sol Kanat , Sağ Kanat Ve Defansif Orta Saha Olarak Oynayabiliyor .

Bir Diğer Yorum ;

Gabric Ve Brkljaca'dan Gelecek Para İle 3 Milyon Verip Sharbini Alınmalı .
                Şimdi Asıl Hajduk'u Göreceksiniz

Bir Sitede İse ;

Gabric'in Veda Maçı ! Çünkü Takımı Türkiye'ye Gitmesine İzin Verdi !

Yine Bir Diğer Haber Sitesi ;

Hajduk İçin Kötü Günler Geldi , Önce Kalinic Gitti , Sonra Gabric Gidiyor ..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Inadina Rigobert Song....
                  Song'u da seni de seviyorum Samet

Ben takımdan memnunum biliyorsun. Sadece Gabriç yeter. Nasılsa önümüz açık. Eksikleri gödükten sonra seneye de kapatırız. Mutlaka transfer yapacaksak üst düzey stoper olsun derim o kadar.
                  Keşke inatla olsa.. Her yıl şampiyon olurduk. En çok inat bizde var.

Yorum

• Bu Gabric , Gabriç diye mi okunuyor .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hırvat Taraftar Diyor ki ;

Gabric Sol Kanat , Sağ Kanat Ve Defansif Orta Saha Olarak Oynayabiliyor .

Bir Diğer Yorum ;

Gabric Ve Brkljaca'dan Gelecek Para İle 3 Milyon Verip Sharbini Alınmalı .
                      Şimdi Asıl Hajduk'u Göreceksiniz

Bir Sitede İse ;

Gabric'in Veda Maçı ! Çünkü Takımı Türkiye'ye Gitmesine İzin Verdi !

Yine Bir Diğer Haber Sitesi ;

Hajduk İçin Kötü Günler Geldi , Önce Kalinic Gitti , Sonra Gabric Gidiyor ..

Eline sağlık Birtan .

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Gabric , Gabriç diye mi okunuyor .
                        Evet ildaş

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya bu iş olmaz şifersiz olmaz
                          Şifresiz olurda onuda şöyle yapar Telekom yanlızca limitli adsl kullanıcılarına şifresiz açar bir maç izleyim derken kotayı aşar zaten internet bu adamlar bedava su bile vermezler.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eline sağlık Birtan .
                            Nedemek Cio

Gelişme Olduğu An Paylaşarım .. Hajduk Taraftarları Pek Üzüldüğü Söylenemez , Yerine Sharbini'yi Düşünüyorlar ..

Yorum

• TRT - Telekom ikilisinin ihaleye girceğini 1 1.5 ay önce duymuştum. şaşırdım tabi doğal olarak devletin televizyonu şifrelimi yayınlayacak diye. demekki böyle bir düşünceyle giriyorlar ihaleye ilginç gerçekten

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nedemek Cio

Gelişme Olduğu An Paylaşarım .. Hajduk Taraftarları Pek Üzüldüğü Söylenemez , Yerine Sharbini'yi Düşünüyorlar ..
                                Sharbini yi biz de düşünüyoruz ...
                                RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

Yükleniyor...
                                X