Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamburg macinda 19 yasindaki Tunay Torun ilk 11'de baslayacak.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Yönetim kurulumuz bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Gabriç transferi konusunda, bu oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.

Söz konusu transfer için Hırvatistan’a giden Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin kazancıoğlu, Hajduk Splik Kulübü yöneticileriyle masaya oturdular. Yapılan görüşmenin ardından taraflar Gabriç’in bonservisi konusunda anlaştılar.

Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• edit... yanlis baslik
        .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaç Maç Dönüşümlü Yayınlanıyor Alihan ?
          Şuanda 2 .. Metalist ve Slaven Belüpo maçlarını dönüşümlü yayınlıyorlar

Yorum

• ben çok öncede verdim hırvat sitelerinden şimdi tr sitelerine düşmüş onun için yolladım.
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğer şakaysa yandın..
              3 Gündür biliyorduk zaten ! Ne şakası ..

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Yönetim kurulumuz bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Gabriç transferi konusunda, bu oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.

Söz konusu transfer için Hırvatistan’a giden Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin kazancıoğlu, Hajduk Splik Kulübü yöneticileriyle masaya oturdular. Yapılan görüşmenin ardından taraflar Gabriç’in bonservisi konusunda anlaştılar.

Resmi Site

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Gabriç ilk 11'de ..

Yorum

• Gabric hayirli olsun.
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Yorum

• bir forvet ve sağ bek transferininde resmi siteden açıklandığını inş. görürüz

Yorum

• Baslik acayim dedim olmadi.
                            Neden acaba?

Yorum

• Gabric hayırlı olsun, güzel oldu...
                              I am titanium

Yorum

• Şimdi Can Karyağdı bağlanır heyecanlı bir şekilde Trabzonspor Gabriç'i aldı ne muhteşem bir olay ağlamak istiyorum sayın seyirciler felan der ..

Biz 3 gündür biliyoruz Türkiye daha yeni duydu!

Yorum

Yükleniyor...
                                X