Hamburg macinda 19 yasindaki Tunay Torun ilk 11'de baslayacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yönetim kurulumuz bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Gabriç transferi konusunda, bu oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.
Söz konusu transfer için Hırvatistan’a giden Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin kazancıoğlu, Hajduk Splik Kulübü yöneticileriyle masaya oturdular. Yapılan görüşmenin ardından taraflar Gabriç’in bonservisi konusunda anlaştılar.
Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç Maç Dönüşümlü Yayınlanıyor Alihan ?
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer şakaysa yandın..Ne şakası ..
Yorum
-
Yönetim kurulumuz bir süredir girişimlerini sürdürdüğü Gabriç transferi konusunda, bu oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı.
Söz konusu transfer için Hırvatistan’a giden Mali Saymanımız Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreterimiz Metin kazancıoğlu, Hajduk Splik Kulübü yöneticileriyle masaya oturdular. Yapılan görüşmenin ardından taraflar Gabriç’in bonservisi konusunda anlaştılar.
Resmi Site
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Yorum
Yorum