Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sagbek ve forvet transferleri neden yapilmiyor anlamiyorum..

Hadi forvet icin gokhanin degerinin dusmemesi hesaplaniyor diyelim..

Peki sagbek almamak hangi mantikla aciklanabilir??

Valla yonetim dua etsin boyle bir ortam olustu yoksa bursa macinda en ufak bir gol sikintisinda taraftar alasagi ederdi hepsini..
    Yönetim sagbek ve forvet eksigini "ic transferle" cözdü,...sagbek transferi: Göksu, forvet ise: Hasan Ahmet Sari...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetim sagbek ve forvet eksigini "ic transferle" cözdü,...sagbek transferi: Göksu, forvet ise: Hasan Ahmet Sari...
      Hasan Ahmet nasıl bir oyuncu bilgisi olan var mı??
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• tuncay gelmek istedi de alacağı parayı vermemiz kaldı. pantelic geldi de maç eksiği olduğu için gökhanla aynı tip olduğu için beğenilmedi

birisi çıksa toluse u geçeceğimizi söylese birileri çıkıp gruptan 4. olarak çıkamayacağımızı söyleyecek.

hayallere bile izin yok.ama izin vermeyenlerde haklı bu takımdan bi yol olmaz...
        BAŞKENT

Yorum

• Santrafor eksiği görmezden gelinebilecek , genel kuruldaki gerginlikle geçiştirilebilecek bir eksilik değildir . Bu takıma santrafor almayıp golcülüklerini unutmuş 2 '' golcüyle '' Süper Lig de başarı beklemek ütopya dır . Kurumsallaşma beraberinde başarıda getirmelidir . Aksi durumda satalım futbol takımını Trabzonspor A.Ş ile beraber ihale peşinde koşalım .

Transferin son saniyesinde de olsan '' gel '' başkan ! Doğru tektir ... Israr ettiğin yol seni istifaya götürecek ve başarız bir başkan olarak tarihe geçmene yol açacak . Emeklerine yazık . Bişey istemiyoruz ! Yanındakilerinin % 20 si kadar '' düşünen '' , kişisel egolarını klubun menfaatleri üzürinde tutmayan taraftarını dinle ..

Sayg ,

Yorum

• Forvet , forvet , forvet. Duyun sesimi cemaati Müslümin duyunnn

Yorum

• Transfer için son 5 gün.....
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Mehmet Battalı ilk defa izledim dün akşam, o adam bizde iş yapar..
                Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Battalı ilk defa izledim dün akşam, o adam bizde iş yapar..
                  Satmiyorlar malesef abi.
                  1

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Battalı ilk defa izledim dün akşam, o adam bizde iş yapar..
                    Adem'den iyi referans aldigimiza göre Transfer yapilabilir
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Talip olduğumuz teknik direktörler mesela Eriksson, Zacheroni vs
                      Forumda bize geliyor denilen isimler Mehmet Topuz, Atiba vs

Bunlar az buz paralar değildi. Peki bunlara nasıl para vardı da şimdi o para buhar oldu bunun bir açıklaması olmalı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Talip olduğumuz teknik direktörler mesela Eriksson, Zacheroni vs
                        Forumda bize geliyor denilen isimler Mehmet Topuz, Atiba vs

Bunlar az buz paralar değildi. Peki bunlara nasıl para vardı da şimdi o para buhar oldu bunun bir açıklaması olmalı
                        işte benim merak ettiğim soru da bu!
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Yönetim transfer konusunda çuvallamıştır, bu bir gerçek, uefada oynatamayacağın bir adamı transfer etmek de bu çuvallamayı tescilledi..

ersun yanal'ın gidişinde başladı aslında bu çuvallama süreci, hoca bulma işi çok zaman kaybettirdi..
                          Özkan SÜMER

Yorum

• bizim maçı verecek bir fransız kanalı bilen varmı beyler, izmir de eziklerin maçları var tv lerde
                            halilAk

Yorum

• Göksu ve Mustafa Karadenizspordamı yoksa Trabzonsporamı..?
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• simdide transfer yapmak istendigi ama yabanci sayisinda sorun yasandigi haberleri dolasiyor
                                1- silvia 2- song (bence hemen gonderilebilir) 3- colman 4-alanzinho 5-gabric 6-cale 7-tjikuzu 8- yattara(ne zaman yerli statusunde olacak anlayamadi)
                                eger yabanci olarak songu gondermemeye karar alindiysa o zaman sagbeke orhan sam`i forvete fatih tekkeyi ortayada murat ceylani antepten alin yok bizim paramiz yok gecen sene hovardalik yaptik bu sene paramiz yok deniyorsa sampiyonluk laflari etmeyin bu takim bu kafayla giderse ancak uefaya katilir
                                sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

Yükleniyor...
                                X