İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk batuhanı potansiyel rakibine kiralık vermez bizde kesinlikle kiralık olarak almayızİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebjk batuhanı potansiyel rakibine kiralık vermez bizde kesinlikle kiralık olarak almayız
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumlara inanmayın derim ben . Bu arada Zurich 3-0'la turu geçti . Hayırlı olsun.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut Aksu Batuhan tranferi için İstanbula gitti dedi .
Örnek Şekil 1-A ;
Isparta Kampında ;
Can karyağdı- Saat sekizde haberleri dinleyin transfer yaptınız onun haberini yapacağım.
Saat Sekiz'de ki haberlerde Can karyağdı- "Yattara Katara Resmi olarak Transfer oldu"
Dalga umursamazlık ve kendi beğenisine göre haber yapma.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam bu demektir ki bu sene batuhanı bjk de izleyeceğiz bu haberi geçelim diğerlerine bakalım can karyağdı haberi ise ben hollywoodd starıyım.
Örnek Şekil 1-A ;
Isparta Kampında ;
Can karyağdı- Saat sekizde haberleri dinleyin transfer yaptınız onun haberini yapacağım.
Saat Sekiz'de ki haberlerde Can karyağdı- "Yattara Katara Resmi olarak Transfer oldu"
Dalga umursamazlık ve kendi beğenisine göre haber yapma."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
ben bu foruma gelip konuşan şu şöyle oldu böyle duyum var diyen birine inanıpta trabzonsporla bütün mesaisini geçiren can karyağdı'ya inanmayan taraftarı anlamıyorum.
bence matrix5782 iyi bir insan olabilir ama söylediklerinin hiç birine inanmıyorum forum efsanesi olmaya çalışan bi klavye başı adamdan başka bişey değildir.
o yüzden benim için can karyağdı daha önemli daha gerçektir.
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Can Karyağdı hangi takımlı..?
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bu foruma gelip konuşan şu şöyle oldu böyle duyum var diyen birine inanıpta trabzonsporla bütün mesaisini geçiren can karyağdı'ya inanmayan taraftarı anlamıyorum.
bence matrix5782 iyi bir insan olabilir ama söylediklerinin hiç birine inanmıyorum forum efsanesi olmaya çalışan bi klavye başı adamdan başka bişey değildir.
o yüzden benim için can karyağdı daha önemli daha gerçektir."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum