İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
-
İlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGabric hakkında, netteki bir oyun aracılığı ile Hırvat bir arkadaşla konuştum.
Gabric'in transferini sordum. Ama soruya yanlışlıkla Dinamo Zagreb yazmışımNeyse çok sorun değil bu. İşte arkadaşın verdiği cevap.
He is not form Dinamo Zagreb, he is Hajduk's player. You can watch him today in a Europa League 3rd qualifiying round match Hajduk - Zilina.
At the moment Hajduk is thinking of selling Gabrić and I think they are gonna sell him, because he want's to go Turkey.
He is a great player, very quick, good with the ball and very agressive. He never gives up, very persistant.
Oyuncu D. Zagreb'de değil, Hakduk'ta oynuyor. Onu bu akşam Avrupa Ligi maçında izleyebilirsin. Şu anda Hajduk takımı onu satmayı düşünüyor ve bence satacak. Çünü Gabric Türkiye'ye gitmek istiyor.
O mükemmel bir futbolcu, çok hızlı, topla çok iyi ve çok agresif. Hiçbir zaman mücadeleyi bırakmaz çok ısrarcıdır.
İşte bir Hırvat'ın Gabric ve onun geleceği hakkındaki yorumları.
Herhalde buradaki herkesten fazla izlemiştir Gabric'i.1 - 2 maçını izledim , aynı yorumları yaptım
Yorum
-
İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenası ya ayrı decoder filan mı alcazİlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealması zor bence , para epey fazla
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
niye telekom babasının hayrına mı verecekmiş..telekom artık özel olmaz o iş..
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 sezonu yayın ihalesini türk telekom alıyomuş galiba 4 maç şifresizmi ne verilecekmiş..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
-
Çok beğendim
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSylva şu an Türkiye liglerinin en iyi kalecisi. Ayrıca Şenol'dan sonra gelen (JMP dahil ) en iyi kaleci. Daha iyisi elbette vardır.
Defans konusunda ise benim görüşüm, stoper önceliği.
Birinci sıkıntı, defans hattımızı dikine ikiye bölersek sol tarafta Egemen ve Cale, sağ da ise Giray-Song, Tayfun-Egemen. Yani sağ da düzensiz solda istikrarlıyız.
Sağ bek pozisyonunu eleştirirken, geçen sene boyunca sadece sağdan oynadığımızı, sağ bekin önünde ise formsuzluğundan sürekli top kaptıran Yattara'yı, ayrıca sağ bekin sürekli hücuma katkı yapmasını beklediğimizi, solda ise böyle bir beklentimiz olmadığını hesaba katarsak eleştirilerimiz daha adaletli olur.
Bu oyun yapımız içinde olması gereken stoper mevkisinin sağ tarafında oynayan oyuncunun sıkça sağ beke yardımcı olmasıdır. Song ilk maçlarda bunu sıklıkla yaptı.
Sağ stoperin ya da göbeğin sağ tarafında oynayan oyuncunun bir diğer sıkıntısı da hava hakimiyeti. Belki dikkatimizi çekmiyor ama zayıf olan sağ tarafımızdan yapılan ortaları genelde Egemen ve ters kademede ki Cale karşılıyor, ancak asıl tehlike yediğimiz pozisyonlar, Cale'nin kanadından yapılan ortalar. Yani arka direkte Song-Giray, Tayfun-Serkan bölgesine düşenler. Giray ve Tayfun varsa daha dirençliyiz havadan. Ama Serkan ve Song varsa havadan sıkıntılı oluyoruz, (Cale'nin kaçırdığı ortalarda)
Şimdi neden sağ stoper, sağ bekten öncelikli benim için; sağ ön tarafta formsuz Yattara olmayacak, dirençli bir sağ ön olacak. Bazen Engin bazen Gabriç veya iyi olursa Yattara. Sağ bek pozisyonunu kaybetmek zorunda kalmayacak. Solda ise Cale daha sık çıkacak ve daha çok orta yiyeceğiz soldan. Bunu hazırlık maçlarında gördük. Bu durumda hava hakımiyeti olan sağ stoper gerek olacak.
İkinci olarak, Hüseyin'siz oyunda daha önde olacağız ve göbekten defans arkasına adam kaçırmamamız gerekecek. Egemen'in ilk müdahale avantajını ama ağırlığını da eklersek, sağ stoperin bir diğer özelliği de çabuk oyuncu olması gerektiği. Bu pozisyonda Giray'da, Song'da sorun yaşar.
Diğer bir neden de, topu oyuna sokma becerisi ne Song ne Egemen ne de Giray'da var. Baskı altında Cale ve Tayfun sınırlı da olsa top kullanıyor ama göbekte kim olursa bu iş olmuyor. Allah'tan Sylva var. Tolga'yı da eklersen şişirmekten başka çare kalmıyor.
Özetle sağ stoper sağ bekten daha öncelikli benim için ve bu sene sağ bekte Tayfun'un daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye telekom babasının hayrına mı verecekmiş..telekom artık özel olmaz o iş.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak trapz0ne1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealması zor bence , para epey fazla
TRT ile ortak alınacak ihale , Konuyla Başbakanımız da ilgileniyor ve bize şifresiz maç seyrettirmeyi çok istiyormuş ...RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla abi linki verdim türk telekom ihaleyi alırsa görücez bakalım veriyomu vermiyomu o zaman aslı astarı anlaşılır işin..
çok saçma bir sistem olur...tribün gelirlerine balta vurmak demek şifresiz yayın..ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabriç hırvatistan liginin en iyi topçuları arasında bize gelirse takıma çok şey katar farklı mevkilerde oynayabiliyo zaten hırvatistan mili takımında oynaması en önemli gösterge
http://www.imscouting.com/player.aspx?id=6c7lGcI6uT7p6AsowFMnmg||&name=Drago +GabricAyrıca o siteden daha önce buraya Fredy Montero'yu yazmıştım. Sakalımız yok ki
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok saçma bir sistem olur...tribün gelirlerine balta vurmak demek şifresiz yayın..RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabriç hırvatistan liginin en iyi topçuları arasında bize gelirse takıma çok şey katar farklı mevkilerde oynayabiliyo zaten hırvatistan mili takımında oynaması en önemli gösterge
http://www.imscouting.com/player.asp...e=Drago+Gabric
verdiğiniz adreste mevki olarak sol kanatta oynadığına dair hiçbir şey yok3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
Yorum