Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    40 kere Carew desek gelir mi diyeceğim ama, 40 bin kere Tekke dedik gelmedi.

Carew cuk diye otururdu be.
    Tekke'yi para yok diye almayan yönetim Carew'e para verir mi Bilal Abi

Ama dediğin gibi Carew gelse uçurur bizi
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fena oyuncuya benzemiyor
      videoya ya göre gabrice 10 basar
      sonuçta almanya liginde
      zaten futbolcu seçerken hayatımız youtube'larda geçiyo
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak KDRDYN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Manisa nın aldığı sol kanat. bir yanlışlık var galiba.

josh simpson

http://www.youtube.com/watch?v=EZs87kMVhds
        beğendim, kaliteli bir kumaşa benziyor..

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beğendim, kaliteli bir kumaşa benziyor..
          Kaliteli bir kumaş

Önemli olan terzilik diyorsun

Yorum

• Sharbini atağı

Bordo-mavili takımın eski futbolcusu Davor Vugrineç Hırvatistan'ın parlayan yıldızı Anaz Sharbini'yi önerdi.

Transferde önceliğini Drago Gabriç'ten yana kullanan Trabzonspor, Hırvatistan'da yeni bir yıldız adayı daha buldu. Hırvat basını, bordo-mavili takımın Rijeka'nın yıldız futbolcusu Anas Sharbini'yi takibe aldığını yazdı. 1997-2000 yıllarında Trabzonspor forması giyen Davor Vugrineç'in, Hugo Broos'a 22 yaşındaki futbolcunun durumu hakkında bilgi verdiği ve "Gabriç iyi oyuncu. Ama Sharbini, Hırvatistan futbolunun parlayan yıldızı. Ayrıca milli takımın en gözde ismi. Avrupa'nın büyük kulüpleri onu takip ediyor" dediği iddia edildi.

İLK MAÇTA 3 GOL ATTI
            Hırvatistan Ligi'nin ilk haftasında Rijeka'nın Lokomotiv Zagreb takımını 6-0 yendiği maçta 3 gol atıp, forvette oynayan ağabeyi Ahmad Sharbini'nin kaydettiği 2 golün de asistini yapan Sharbini için Trabzonspor'un 2-3 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardığı iddia edildi. Hırvatistan'ın önde gelen spor gazetelerinden Sportske Novosti, Sharbini konusunun Drago Gabriç'in transferine göre şekilleneceğini ve Karadeniz ekibinin, Hırvatistan Milli Takımı formasını da giyen Anas Sharbini'yi takip ettiğini yazdı.

Geçen hafta Gabriç'i takip etmek için Hırvatistan'a giden Ünal Karaman'ın, bu ülkede Anas Sharbini'yi de izlediği ileri sürüldü. Karaman'ın, Osijek-Hajduk Split maçından bir gün sonra oynanan Rijeka-Lokomotiv Zagreb karşılaşmasını da takip ettiği ve burada Sharbini'yi beğendiği bildirildi.

Bu yazı bir alıntıdır. Kaynak, Fotomaç
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Bu yazı bir yalandır .

Sharbini'nin bonservis bedeli ödeyebileceğimiz ölçülerde olmayacaktır .

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sonuçta almanya liginde
                Simpson'ı bu yaz Gold Cup'ta izledim Manisaspor için iyi bir oyuncu, skor olarak da takımına katkı sağlar ama Gabric bu oyuncuya göre daha kaliteli bir isim sahada varlığını hissetiriyor Simpson maç içinde çok görünen bir oyuncu değil.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tekke'yi para yok diye almayan yönetim Carew'e para verir mi Bilal Abi

Ama dediğin gibi Carew gelse uçurur bizi

Hayal işte Cem aston villa'da onu izlerken, sanki bizim formayla oynuyormuş havasında izlerdim maçı

gönder song + umut al bu adamı, hem forma satışın patlasın, hem de mevkisinin adamı olsun elinde, ne olur ki.
                  “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sonuçta almanya liginde
                    Eleman Alman 2ligde yapmış hareketleri ama hırvat ligi de farksız.Videoları karşılaştırırsak Simpson daha iyi Gabriçin adam geçtiği bir videoya rastlamadım henüz. Onun için Gabriç gelmesini istemiyorum.İnşallah da gelmez.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaliteli bir kumaş

Önemli olan terzilik diyorsun
                      kesinlikle ve bu sene bizim terzimizin bizim için br şans olduğunu düşünüyorum..

Hugo Broos un lakabı da Terzi olsun...

Yorum

• Gabric transferinin bize pek bir katkı yapıcağını sanmıyorum, iyi bir oyuncu olabilir ama stiline uygun bir ortam bulması bence zor çünkü düz driblingci bir oyuncu özellikleri fazla olmuyan derapcı, sert orta kesebilen bir oyuncu bu oyuncuya uygun bir sistem ve forvet oyuncuları bizde pek fazla yok bu sebepten olmaması kendi adımıza daha iyi olur.
                        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eleman Alman 2ligde yapmış hareketleri ama hırvat ligi de farksız.Videoları karşılaştırırsak Simpson daha iyi Gabriçin adam geçtiği bir videoya rastlamadım henüz. Onun için Gabriç gelmesini istemiyorum.İnşallah da gelmez.
                          Bu konuda haklısın Cabri...Gabric in adam eksiltme özelliği yok gibi...fakat çok iyi bir takım oyuncusu olduğuna inanıyorum ve yaşı da genç olduğundan bu riske girmeye değer...bence TS gibi bir takım için 2-3 milyona alınan bir genç oyuncu boş yatırım olamaz...

Yorum

• -----------tony-----------
                            tayfun---song---egemen--cale
                            -----selcuk---tji-----colman----
                            ---engin---------alanzinho------
                            ----------umut---------------

onur
                            serkan
                            giray
                            ceyhun
                            zafer
                            gökhan
                            barıs

hic fena degil...
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• benim en cok sevindiim noktalardan biriside

Engin Baytar gelmeden önce kimse istemiyordu ben ve avatarinda F. Totti resimli bi arkadas bütün foruma karsi savunuyorduk simdilik herkesi utandirdi insallah devam eder =D
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -----------tony-----------
                                tayfun---song---egemen--cale
                                -----selcuk---tji-----colman----
                                ---engin---------alanzinho------
                                ----------umut---------------

onur
                                serkan
                                giray
                                ceyhun
                                zafer
                                gökhan
                                barıs

hic fena degil...
                                -----------tony-----------
                                ??????---song---egemen--cale
                                -------selcuk---tji--------------
                                -------- colman (alanzinho)----
                                Yattara (Gabric)------------Engin(Gabric)
                                ----------Gökhan---------------

onur
                                serkan
                                ferhat
                                giray
                                ceyhun
                                zafer
                                Umut
                                Gabric
                                Alanzinho

Yorum

Yükleniyor...