İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim en cok sevindiim noktalardan biriside
Engin Baytar gelmeden önce kimse istemiyordu ben ve avatarinda F. Totti resimli bi arkadas bütün foruma karsi savunuyorduk simdilik herkesi utandirdi insallah devam eder =DTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih TEKKE'yi para yok diye mi almadılar sanki; kırk bahane uydurdular.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim en cok sevindiim noktalardan biriside
Engin Baytar gelmeden önce kimse istemiyordu ben ve avatarinda F. Totti resimli bi arkadas bütün foruma karsi savunuyorduk simdilik herkesi utandirdi insallah devam eder =D"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgzindan cikani kulagin duyuyomu, Arda'yi hic sevmem ama, bence su an Turkiyenin en iyi topcusu."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek konusunda İbrahim Kaş mutlaka düşünülmeli.
Bu arada Arda sürekli gelişiyor kabul...Engin henüz aradığı ortamı yeni buldu.. İnşallah bundan sonra asıl gösterecek kendini...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
bakıyorumda İstanbul takımı oyuncusu hayranlığı hala sürüyor malesef
Yusuf bize geleceği zaman herkez yerden yere vurdu dalga geçildi 35 lik adamın bizde ne işi var dendi
eğer futbolcuyu komple değerlendirir isen Engin'in Arda'dan daha kaliteli olduğunu anlarsıntwitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
Arda'nın avatajı onu çok seven, kollayan bir camiayaya sahip olması. Arda hakikaten yetenekli bir futbolcu. Her geçen gün kendisini geliştiriyor. Takım içerisinde insiyatif olan bir karektere sahip. Kimi oyuncular toptan kaçarlar ama Arda topla oynamayı seven, yaratıcı bir oyuncu. Ve Gs gibi çok eski ve geleneği olan bir kulübün de kaptanı.
Eğer biz Engin'e iyi bir ortam sağlarsak, sürekli destek olursak inanın Arda'yı bile sollayacak yeteneğe sahip. Yeter ki yanlız bırakmayalım.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu sadece ben idda etmiyorum çoğu spor otoritesi (elit kişiler) eğer kendini futbola verir ise "Arda'dan daha yetenekli" yorumları yapıyorlar.İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kime hayran olup olmadigimi nerden anladin?
Ben Yusufun trabzona gelmesinden yanaydim.
Gel igeri..
Bu sadece sizle akakalı bir durum değil bu istanbul futbolcusu hayranlığı ,orada bir genelleme yaptım 2 ci verdiğim Yusuf örneğindene genelleme yaptığım kişilerin oyuncunun başka(ist) takımına gittikten sonra nasıl çelişkili yazılar yazdıgını belirttim, neden üstüne alındınki."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
eğer şöhret kavramından bahsedecek isek Arda'nın şöhreti pek tabiki daha fazla; ama kavramlar arasındaki farka iyi bakman lazım şöhret ve kalite, ben kalite faktöründen bahsettim şöhret faktörü beni ilgilendirmez.
Ozaman sana baska bir soru, Engini hangi kaliteleri Arda dan ustun? (surat, fizik, adam eksiltme vs.)En son Proof tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 03:34.twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenide, "elit spor yazarları" nin dedikleri ilgilendirmez. Ben kendi gordugume inanirim.
Ozaman sana baska bir soru, Engini hangi kaliteleri Arda dan ustun? (surat, fizik, adam aksiltme vs.)
Engin uzun dribling yapma ve topu ayagında tutma ve saklama özelliğine sahip Arda ise topu tutan ama kısa driblingler yapabilen bir oyuncu Enginin Arda'ya göre en büyük artılarından biri ise daha seri ve çabuk olması Arda boyuna göre çok yapılı ve hantal dikkatli takip eder isen hantallığı gözüne çarpar ,eğer teknikten bahsedecek isek emin olki Arda'dan alta kalır bir yanı yok hattaha artıları var teknik yönden pas alış verişi 2 ayağını kullanma yönü uzun pasları( özellikle bu maçta Barışa bir kanattan diğer kanata 50 metrelik 2,3 güzel top attı) ver kaç özelliği, özellikle bilekleri en büyük ve en göze çarpan yönü bileklerine hakim, Arda'nında şut özelliği Engin'den biraz iyi bunu kabul etmek lazım ama maçtaki kötü vuruşlara aldanma Engin bundan daha iyi vuruşlar yapabilen bir oyuncu bence Arda vs... gibi oyuncuları gözümüzde çok büyütüyoruz, yada şöhreti gözümüzü kapatıyor.En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 03:56."Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
gabric transferinin sanırım en önemli sebebi orta alana biraz daha tempo getirmek...5-4-1 gibi görünen sistemimiz aslında 4-3-3 ve ortadaki üçlünün en az ikisinin hızlı olmasını istiyor hıgo broos...dolayısıyla gabric daha çok sol iç gibi oynayacak sanırım, ya da gariç kenara çekilerek engin ya da alanzinho o bölgede kullanılacak. umarım bu transfer bize hayırlı olur...diğer arkadaşların da dile getirdiği üzere i. kaş da iyi transfer olabilir (ben pek bilmiyorum açıkçası, arkadaşlara güvenerek yerli alternatif olması sebebiyle yazdım)...Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
Yorum