Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tekke'yi para yok diye almayan yönetim Carew'e para verir mi Bilal Abi

Ama dediğin gibi Carew gelse uçurur bizi
    Fatih TEKKE'yi para yok diye mi almadılar sanki; kırk bahane uydurdular.

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim en cok sevindiim noktalardan biriside

Engin Baytar gelmeden önce kimse istemiyordu ben ve avatarinda F. Totti resimli bi arkadas bütün foruma karsi savunuyorduk simdilik herkesi utandirdi insallah devam eder =D
      Francesco Totti avatarlı arkadaş=işte o benim
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fatih TEKKE'yi para yok diye mi almadılar sanki; kırk bahane uydurdular.
        Biliyorum abi ama bence Halil'ide almazlar veya başka birisini
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim en cok sevindiim noktalardan biriside

Engin Baytar gelmeden önce kimse istemiyordu ben ve avatarinda F. Totti resimli bi arkadas bütün foruma karsi savunuyorduk simdilik herkesi utandirdi insallah devam eder =D
          Sorun nerde biliyormusun onlar Engini 1 defa bile izlemeden tipine ismine bakarak yargıladılar, bizler ise izledik ve kalitesini biliyorduk ben her girişimde Arda'dan daha iyi oldugunu söylediğimde bana bazıları Milli Takımı örnek gösterdi neden çağırılmadı şeklinde, ben ise onlara Egemen örneğini verdim ve Trabzon'lu oyunculara yapılan haksızlıkları gösterdim, aynı tür yorumlar Tjikuzu'yada yapıldı hiç izlemeden ismine göre yorumlar enteresan, sonuç: izlemeden lütfen isme ve tipe göre yorum yapmıyalım.
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• her girişimde Arda'dan daha iyi oldugunu söylediğimde
            Agzindan cikani kulagin duyuyomu, Arda'yi hic sevmem ama, bence su an Turkiyenin en iyi topcusu.
            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Agzindan cikani kulagin duyuyomu, Arda'yi hic sevmem ama, bence su an Turkiyenin en iyi topcusu.
              Eğer siz Arda hayranı iseniz birşey diyemem hayranlığınız ile kalın, bakıyorumda İstanbul takımı oyuncusu hayranlığı hala sürüyor malesef, size şöyle bir örnek veriyim Yusuf bize geleceği zaman herkez yerden yere vurdu dalga geçildi 35 lik adamın bizde ne işi var dendi; lakin Beşiktaş'a gittikten sonra bakıyorumda o kişiler ah Yusuf vah Yusuh keşke alsa idik gibi yorumlar gülünç ,eğer futbolcuyu komple değerlendirir isen Engin'in Arda'dan daha kaliteli olduğunu anlarsın; ama Milli Takım ve Fatih Terim faktörlerine takılı kalır isen bu hayranlık sürer gider ve bunu sadece ben idda etmiyorum çoğu spor otoritesi (elit kişiler) eğer kendini futbola verir ise "Arda'dan daha yetenekli" yorumları yapıyorlar.
              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• Sağ bek konusunda İbrahim Kaş mutlaka düşünülmeli.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sağ bek konusunda İbrahim Kaş mutlaka düşünülmeli.
                  Düşünüldü diye biliyorum bir aralar...Sonra ne olduysa durdu o hamle...Henüz hoca belli değildi...Bence de düşünülmeli...

Bu arada Arda sürekli gelişiyor kabul...Engin henüz aradığı ortamı yeni buldu.. İnşallah bundan sonra asıl gösterecek kendini...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bakıyorumda İstanbul takımı oyuncusu hayranlığı hala sürüyor malesef
                    Ben kime hayran olup olmadigimi nerden anladin?

Yusuf bize geleceği zaman herkez yerden yere vurdu dalga geçildi 35 lik adamın bizde ne işi var dendi
                    Ben Yusufun trabzona gelmesinden yanaydim.

eğer futbolcuyu komple değerlendirir isen Engin'in Arda'dan daha kaliteli olduğunu anlarsın
                    Gel igeri..
                    twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Arda'nın avatajı onu çok seven, kollayan bir camiayaya sahip olması. Arda hakikaten yetenekli bir futbolcu. Her geçen gün kendisini geliştiriyor. Takım içerisinde insiyatif olan bir karektere sahip. Kimi oyuncular toptan kaçarlar ama Arda topla oynamayı seven, yaratıcı bir oyuncu. Ve Gs gibi çok eski ve geleneği olan bir kulübün de kaptanı.

Eğer biz Engin'e iyi bir ortam sağlarsak, sürekli destek olursak inanın Arda'yı bile sollayacak yeteneğe sahip. Yeter ki yanlız bırakmayalım.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Engin Baytar (born 11 July 1983
                        Arda Turan(d. 30 Ocak 1987 İstanbul
                        Beni yanlis anlamayin, Enginin bize gelmesini her zaman istedim. Ama Arda 4 yil daha genc olmasina ragmen, daha gelismis topcu.
                        twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bunu sadece ben idda etmiyorum çoğu spor otoritesi (elit kişiler) eğer kendini futbola verir ise "Arda'dan daha yetenekli" yorumları yapıyorlar.
                          İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben kime hayran olup olmadigimi nerden anladin?

Ben Yusufun trabzona gelmesinden yanaydim.

Gel igeri..
                          Yukarıdaki sözümü dikkatlice okumanı ilk önce temenni ederim, bunu sadece ben idda etmiyorum futbol doğayenleri parmakla gösterilen (elit spor yazarları) söylüyor, eğer şöhret kavramından bahsedecek isek Arda'nın şöhreti pek tabiki daha fazla; ama kavramlar arasındaki farka iyi bakman lazım şöhret ve kalite, ben kalite faktöründen bahsettim şöhret faktörü beni ilgilendirmez.
                          Bu sadece sizle akakalı bir durum değil bu istanbul futbolcusu hayranlığı ,orada bir genelleme yaptım 2 ci verdiğim Yusuf örneğindene genelleme yaptığım kişilerin oyuncunun başka(ist) takımına gittikten sonra nasıl çelişkili yazılar yazdıgını belirttim, neden üstüne alındınki.

Yorum

• eğer şöhret kavramından bahsedecek isek Arda'nın şöhreti pek tabiki daha fazla; ama kavramlar arasındaki farka iyi bakman lazım şöhret ve kalite, ben kalite faktöründen bahsettim şöhret faktörü beni ilgilendirmez.
                            Benide, "elit spor yazarları" nin dedikleri ilgilendirmez. Ben kendi gordugume inanirim.
                            Ozaman sana baska bir soru, Engini hangi kaliteleri Arda dan ustun? (surat, fizik, adam eksiltme vs.)
                            En son Proof tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 03:34.
                            twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• İlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benide, "elit spor yazarları" nin dedikleri ilgilendirmez. Ben kendi gordugume inanirim.
                              Ozaman sana baska bir soru, Engini hangi kaliteleri Arda dan ustun? (surat, fizik, adam aksiltme vs.)
                              Arda ve Engin 2 kanattada oynma özelliği olan oyuncular ama Engin'in, Arda'ya göre gözle görülür bir yetenek artısı var pek tabiki eksileride var .
                              Engin uzun dribling yapma ve topu ayagında tutma ve saklama özelliğine sahip Arda ise topu tutan ama kısa driblingler yapabilen bir oyuncu Enginin Arda'ya göre en büyük artılarından biri ise daha seri ve çabuk olması Arda boyuna göre çok yapılı ve hantal dikkatli takip eder isen hantallığı gözüne çarpar ,eğer teknikten bahsedecek isek emin olki Arda'dan alta kalır bir yanı yok hattaha artıları var teknik yönden pas alış verişi 2 ayağını kullanma yönü uzun pasları( özellikle bu maçta Barışa bir kanattan diğer kanata 50 metrelik 2,3 güzel top attı) ver kaç özelliği, özellikle bilekleri en büyük ve en göze çarpan yönü bileklerine hakim, Arda'nında şut özelliği Engin'den biraz iyi bunu kabul etmek lazım ama maçtaki kötü vuruşlara aldanma Engin bundan daha iyi vuruşlar yapabilen bir oyuncu bence Arda vs... gibi oyuncuları gözümüzde çok büyütüyoruz, yada şöhreti gözümüzü kapatıyor.
                              En son hos_cocuk61 tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 03:56.

Yorum

• gabric transferinin sanırım en önemli sebebi orta alana biraz daha tempo getirmek...5-4-1 gibi görünen sistemimiz aslında 4-3-3 ve ortadaki üçlünün en az ikisinin hızlı olmasını istiyor hıgo broos...dolayısıyla gabric daha çok sol iç gibi oynayacak sanırım, ya da gariç kenara çekilerek engin ya da alanzinho o bölgede kullanılacak. umarım bu transfer bize hayırlı olur...diğer arkadaşların da dile getirdiği üzere i. kaş da iyi transfer olabilir (ben pek bilmiyorum açıkçası, arkadaşlara güvenerek yerli alternatif olması sebebiyle yazdım)...
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X