Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibrahim kas kesinlikle düsünülmemeli hatta mümkünse trabzona bile sokulmamali

Hüseyinden kurtulduk simdide Ibrahimle mi ugrasalim? üstelik bizim takimda ibrahimin krali var

bu arda - engin tartismasina bisey demek isterim sahsen

Ardanin, Enginden tek fazlasi devamliligi olmasi
    Engin ise Yattara gibidir istedigi zaman takir takir oynar ve mac kazanilir

ama hiz,sut,teknik adam eksiltme engin kesinlikle daha iyi
    ardanin defansi enginden iyi

*bence
    En son Ceyhun Öncü tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 05:55.
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Bence, Engin'le Arda arasindaki en buyuk fark Arda'nin futbola daha profesyonelce bakabilmesidir. Engin ise yukarida arkadasin da belirttigi gibi Yattara'nin Turk versiyonudur. Eger kendini futbola verirse Arda'nin pabucunu rahatca dama kaldiracak yetenege sahiptir. Buyuk bir takimda oynamanin vermis oldugu heyecan ve arzuyla beraber herkes gercek Engin'i bu sene gorecek. Kimin daha yetenekli ve yararli oldugunu uygulamali olarak gosterecektir Engin.

Yorum

• Bu arada arkadaslar transfer mevzusu ne alemde? Bu ara islerden dolayi uzak kaldim olaylara. Bitme asamasinda ya da gundem de olan transfer var mi? Forumda her hangi bir duyum falan var mi? Bilgilendiren olursa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada arkadaslar transfer mevzusu ne alemde? Bu ara islerden dolayi uzak kaldim olaylara. Bitme asamasinda ya da gundem de olan transfer var mi? Forumda her hangi bir duyum falan var mi? Bilgilendiren olursa sevinirim.
          Hırvatistan Hajduk Split takımında sol açık olarak forma giyen Drago Gabric'in transferinde büyük aşama kaydedildiği açıklandı yönetim tarafından.

Bunun dışında somut bir transfer girişimi de yok açıkcası.

Gurbetçi ya da yerli alternatif bir golcü düşünülüyor ama isim net değil.

Oldukça durağan yani.

Yorum

• Tayfun ne kadar sag bek ise Ibrahim Kas da okadar sag bektir.
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hırvatistan Hajduk Split takımında sol açık olarak forma giyen Drago Gabric'in transferinde büyük aşama kaydedildiği açıklandı yönetim tarafından.

Bunun dışında somut bir transfer girişimi de yok açıkcası.

Gurbetçi ya da yerli alternatif bir golcü düşünülüyor ama isim net değil.

Oldukça durağan yani.
              Eyvallah... Bilgilendirme icin saol. Hersey biraktigim gibi devam ediyor desenize. Millet bombalari patlatiyor, biz ise mantar tabancasi.

Yorum

• Tayfunun asıl mevkisi nedir arkadaşlar?

Bazen güzel stoper...
                Bazen süper forvet...
                Hiç bi zaman iyi sağbek olamadı ve olamayacak da böyle giderse.

Bence halı saha takımında süper dinamo. Defanstan alıp gidip gol atan bi oyuncu tipi. Ama profosyonel futbolcu bu olmamalı.

Yorum

• Tayfun forvet, Umut sağ bek oynasın...Gülüyorsunuz dimi...Gülün bakalım...

Yorum

• İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tayfun forvet, Umut sağ bek oynasın...Gülüyorsunuz dimi...Gülün bakalım...
                    Bence mantıklı....

Yorum

• Takımdaki potansiyeli gördükten sonra yapılmayan transferler daha bir üzücü hal alıyor.

İç piyasada takasta kullanabileceğimiz 2 oyuncu var; Tolga ve Tayfun.
                      Mesela sağbeke yapılacak Orhan Şam transferinde forvete yapılacak Pektemek transferinde ortasahaya yapılacak Murat Ceylan transferinde kullanılabilirler. Ve alınacak oyuncular giden 2 oyuncudan daha fazla katkı yapar.

Tek forvetle birlikte benim en büyük endişem ortasahamızın pres altında ne yapabilecekleriyle ilgili.Anlayabildiğim kadarıyla hocanın Yattara ve Alan'ı aynı anda oynatması pek mümkün görünmüyor.Ortadaki 5 oyuncunun da hücumdaki etkinlikleri dışında defansif katkılarının da olmasını bekliyor.Bu bağlamda Yattara ya yedek olucak -ki bu ücretle pek mümkün görünmüyor- ya da satılıp bu sistemde iş yapacak daha dengeli bir isim alınacak.

Ligin başlamasına da birkaç gün kaldı.
                      Benim pek umudum kalmadı yapılacaklara dair.
                      Eğrisinin doğrusuna denk gelmesini bekleriz artık.

Yorum

• Sağ beke İ.Kaş'ı düşüneceğimize Serkan oynasın .

Yorum

• Dün sağbek güzeldi tayfun falan 2. yarıda hücuma iyi çıktı...
                          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• kaliteli forvet lazımm en azından yedeğe
                              En son Oğuzhan Akyıldız tarafından düzenlendi; 02.08.2009, 11:00.

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İnanılmaz olur .. Net; 'Şampiyon oluruz !!'
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..
                                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Yükleniyor...
                                X