Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi bir sağ bek alınmalı - yedeği serkan olmalı

Takımı çok beğendim
    aklın yolu bir..bence Belçikalı BORRE alınmalı...

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bencede sol açıkta oynayabilecek oyuncuların var olduğunu gördük . Forvetede bir Mustafa Pektemek iyi gider xD

Yorum

• Colman 2 gol bir asist

Yorum

• enginin asistini kım yaptı ben hala anlayamadım

Yorum

• Eğer bu takım tek forvet oynamayı düşünüyorsa bu oyuncu gerçekten çok kaliteli olmalı. Gökhan ve umutun tek forvette verimli olacağına ihtimal vermiyorum.

Yorum

• İlk olarak burakaksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              enginin asistini kım yaptı ben hala anlayamadım
              Cale yaptı
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benzer maliyette birde Gianni Zuiverloon var . West Bromwich küme düşmesinden kaynaklı , iknası nispeten daha kolay . Genoa İtalyanın şu an flaş takımı . Stadyum yenilendi , çok iyi gençlere yatırım yapıyorlar ve o gençlerden biri olan Borre en çok güvendikleri isimlerden biri .

Bana kalırsa , madem Hırvat pazarına alakalıyız Ivan Tomecak "mutlak suretle" seçeneklerden biri olmalı . Cale gibi bir futbolcu değil , byükü yıldız olabilecek yeteneklere sahip . Hem ofansif olarak hem müdafa olarak tam bir modern kanat oyuncusu .

Yorum

• Sol açık hevesinden vazgeçilmeli derhal forvet alınmalı.Yoksa bir sezonumuz daha heba olup gidecek.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Engin de çok iyiydi ya helal olsun

Yorum

• matrix dök bilgileri
                      aydınlat bizi
                      su kuru topraga
                      dik bir transfer fidesi

Yorum

• Anthony Vanden Borre : http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...re/profil.html

Gianni Zuiverloon : http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...on/profil.html

Ivan Tomecak : http://www.transfermarkt.co.uk/en/sp...ak/profil.html

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sol açık hevesinden vazgeçilmeli derhal forvet alınmalı.Yoksa bir sezonumuz daha heba olup gidecek.
                          Bana göre de solaciga mutlak ihtiyac yok.

Fakat hocanin israrina ragmen almamak dogru olur mu,bence olmaz.

Hocanin bizzat istedigi hicbir takviye yapilmadi,bu en kisa sürede saglanmalidir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gabric gelecek gibi yerli forvet e gelecek gibi. bu mevkilere adamda lazim.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fakat hocanin israrina ragmen almamak dogru olur mu,bence olmaz.

Hocanin bizzat istedigi hicbir takviye yapilmadi,bu en kisa sürede saglanmalidir.
                              Hoca istedigi isimler alinmadi daha onun icin israr ediyorsa alacaksin sola tarafa birisini.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu seneki transferlerimiz eksiklerimizi kapatmasada çok iyiymiş bunu anladım

Yorum

Yükleniyor...
                                X